Магазини за дървени играчки

• 141 411
  • 764
  •   1
Отговори
# 225
Да, виждала съм калейдоскопи, готини са... но за цената ще те излъжа.

Аз вчера купих от този биопарк в Бизнеспарк София. Там има изложение и имаше щанд с еко-играчки. Цената на калейдоскопа беше 15 лв. Магазинът има и интернет сайт с доставки. Емем, мисля, че точно в твой пост го видях в една тема тук и скокнах да видя за какво става въпрос. Мерси!

# 226
звездица голямо благодаря!  Hug Непременно ще отида до този магазин на ул.Гургулят да проверя кукления театър.

# 227
Преди малко бях аз-  jasmina111, докато си нацеля паролата. Сори.

Невира, благодаря пак. Simple Smile

май Simple Smile 
 newsm44,много се радвам.

# 228
  • София
Преди малко бях аз-  jasmina111, докато си нацеля паролата. Сори.

Невира, благодаря пак. Simple Smile

май Simple Smile 
 newsm44,много се радвам.

мерси, но това ми е безумно далеч и няма как да стигна до там....
в петък съм на зъбар в борово...та ще мина през тамошният магазин...дано има останали....
А онлайн има от няколко места да се поръчва, но аз не съм фен на този тип пазаруване...обичам да си го видя и пипна, да ми хареса наистина, пък тогава да купувам....Wink

# 229
  • София
звездица голямо благодаря!  Hug Непременно ще отида до този магазин на ул.Гургулят да проверя кукления театър.
за нищо. дано инфото свърши работа.  Praynig пиши после какво е станало.

# 230
  • Шумен
Знае  ли  някой  адрес  или  телефон  на  магазин за  дървени  играчки  в  Пловдив.  Предварително  благодаря .   Laughing
Има магазин само за дървени играчки в Тракия-търг.център Форум,ет.2.Малко е скатан в един ъгъл,но като го намериш,си струва... Simple Smile.Доколкото разбрах,в момента имат намаление на театрите и кукленските къщи...Тези дни ще го посещаваме,че съм метнала мерака на едни бебешки дрънкалки за подарък Simple Smile

Момичета може ли някоя от вас да ми пусне на bgmaps къде се намира този ТЦ Форум.
Благодаря предварително.   bouquet

# 231
за нищо. дано инфото свърши работа.  Praynig пиши после какво е станало.
звездица още веднъж голямо благодаря!   bouquet Отидох с детето до магазина Пъзел на ул. Гургулят и купих куклен театър! Много съм щастлива, бяха останали само два, и последните кукли за пръстче взех.  Grinning Много е хубав кукления театър, голям, стабилно направен, от дърво,картон и плат също има, с два декора се продава. Магазина е страхотен, собствениците също, любезни, мили, стоката е много добра, харесах си още 100 неща и ще се върна там съвсем скоро.  Grinning

# 232
Момичета има ли сайт този магазин?

# 233
# 234
lвчера поръчах за дъщеря ми това станче,отдавна търся във Варна нещо подобно,но никъде не намерих ,днес го получих пратиха ми го с куриерска фирма,Станчето е много хубаво,но малко се ядосах,защото ми писаха,че работят с една куриерска фирма,която уж взима символична сума,а за 1 кг.пакет ми взеха 10 лева транспорт.Ако не ми беше много спешно щях да им върна поръчката.
http://www.puzzlebg.com/index.php?page=shop.product_details& … art&Itemid=26

# 235
Момичета, аз ли нещо недовиждам, къде виждате цени и от къде поръчвате от този магазин, мнооо хубави нещица намерих, ех тези дървени играчки, всики искам да изкупя Crazy

Последна редакция: ср, 10 дек 2008, 22:53 от Небесна

# 236
МОмичета, аз ли нещо недовиждам, къде виждате цени и от къде поръчвате от този магазин, мнгоо хубави нещичца намерих, ех тези дървени играчки, всики искам да изкупя Crazy
Ти живееш в София, що не отидеш до магазина? Той се намира до НДК...наистина има страшно хубави неща там, аз след като ходих днес, само за това мисля и обмислям какво да купя следващия път...и аз искам всичко да изкупя  Blush

# 237
Ами миличка, както знаеш вечер задръстванията са невъзможни. Работя, а събота и неделя е време за разходки, театър, кино.  А толкова неща трябва да си купя предколедно, че предпочитам поне играчките да купувам от къщи Mr. Green

Последна редакция: ср, 10 дек 2008, 22:59 от Небесна

# 238
Небесна  аз им писах на емейла.
Цени нямат,но ги питах за всичко поотделно колко струва и те ми отговориха.
това е пощата puzzlestore@abv.bg

# 239
Много ти благодаря, Крис - пис Hug

Общи условия

Активация на акаунт