Магазини за дървени играчки

• 141 386
  • 764
  •   1
Отговори
# 240
На въпроса на  майката за sigikid, - зависи каква надценка ще им сложите  Wink, че ако като легото например... Thinking. скъпички са, но китайски работи има предостатъчно, а именно хубави, качествени и смилени играчки липсват в бг ( без безумната надценка на някои вносители...). аз гледам да купувам по-малко, но качествени марки  Peace

# 241
На въпроса на  майката за sigikid, - зависи каква надценка ще им сложите  Wink, че ако като легото например... Thinking. скъпички са, но китайски работи има предостатъчно, а именно хубави, качествени и смилени играчки липсват в бг ( без безумната надценка на някои вносители...). аз гледам да купувам по-малко, но качествени марки  Peace

Напълно те подкрепям!Качествената играчка си заслужава цената.Предполагам,че повечето вносители се съобразяват с цените,които слагат - все пак има интернет и не е сложно да се ориентира човек Sunglasses.Аз купувам предимно играчки на Селекта и цените са както в Германия. Praynig

# 242
Здравейте,момичета!Имам един въпрос към вас.Виждам,че споменавате sigikid в темата си.Знам,че нещата са й много качествени,но не мислите ли,че са доста скъпички Sad С въпросната фирма правиме преговори за внос,но ми се струва,че стоките й  не са за нашия пазар като ценови клас Peace Вие как мислите?
Да , Зигикид имат хубави не6та ,но са доста скъпи ...на изложението в Нуренберг 6танда им е хубав , винаги има подаръци за клиентите,за БГ пазара какво да ти кажа....аз ли4но мисля ,4е има много по евтини и по ка4ествени игра4ки от техните,но вие си знаете....Успех  Peace

# 243

Напълно те подкрепям!Качествената играчка си заслужава цената.Предполагам,че повечето вносители се съобразяват с цените,които слагат - все пак има интернет и не е сложно да се ориентира човек Sunglasses.Аз купувам предимно играчки на Селекта и цените са както в Германия. Praynig
Ха, това е много относително казано!!!!
Ка4ествената игра4ка си заслужава цената наистина , но повярвай ми никой от вносителите не се съобразява с цените които се предлагат на запад...по много при4ини....а и зависи много и от фирмата която внасят....занимавам се с това ( игра4ките които внасям са дървени ), ами зареждам в разли4ни магазини и рядко клиентите ми ( магазините) спазват препоръ4ителните продажни цени - всеки си слага както му дойде на добре, макар ,4е всеки си иска препоръ4ителни продажни цени....

# 244
..................Аз съм много доволна от фирмата Haba...
Тази фирма Haba има дървени играчки в метални кутии,много са удобни за пътуване в самолет или като трябва да съм някъде с децата те са НЕЗАМЕНИМИ.

Снощи пуснах поръчка на същата мини Плодова градина с враната от тук :
http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … 0&key=1511686
Чакам я с нетърпение , може след това да те питам как се играе точно с нея  Grinning

# 245

А къде в бг играчки на Селекта, че нещо съм пропуснала  newsm78
За мен абсурдът е в това, че всеки може да провери цените какви са в ЕU (в интернет) и въпреки това разликите в цените на някои стоки ( не само играчки) са огромни!

# 246
  • Sofia
Благодаря момичета за отговорите!
Обаче не сте прави за някои надценки Peace Аз работя на 20% надценка при препоръчителна 30% от вносителя.Въпреки това нещата се получават по-скъпи отколкото он-лайн в чужбина.
И аз предпочитам да заложа на качеството,но например парцалена кукла за 25евро едрова цена мисля,че няма да е много продаваема тук Peace
Лек ден на всички!

# 247

За мен абсурдът е в това, че всеки може да провери цените какви са в ЕU (в интернет) и въпреки това разликите в цените на някои стоки ( не само играчки) са огромни!

Магазинът е в кв.Изток на улица Николай Хайтов 2.Това е един висок блок точно срещу сградата на Интерпред.Имат и сайт,но все още не е активен до колкото се вижда.За цените това,което сме купували от там разликата е с около 1лв от тези в Германия.

# 248
..
http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … 0&key=1511686
Чакам я с нетърпение , може след това да те питам как се играе точно с нея  Grinning
Мнооооого ми харесва това, а и никак не е скъпо. Трудно ли е поръчването и плащането? За колко годишни деца е подходящо?  Thinking

# 249
  • Sofia
Мнооооого ми харесва това, а и никак не е скъпо. Трудно ли е поръчването и плащането? За колко годишни деца е подходящо?  Thinking
има тема за поръчки от Тойс включи се към някой Peace

# 250
..
Ето я темичката , My Toys .http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=353142.0
 Аз в нея открих този невероятн немски сайт ,
Играта с враната е подходяща за деца от 4 г.в
След като я получа ще пиша отзиви  Grinning

# 251
Мерси!  Hug

# 252
Здравейте,
и аз останах много доволна от играчките на "Найси" , днес пристигнаха и съм приятно изненадана. Виждам че имат добро разнообразие и са много красиви , играчките са прекрасни и детето много им се радва. Ако искате да поръчате аз ги намерих чрез Google ето им го сайта : http://nisawood.hit.bg/ .

# 253
  • софия

Аз съм виждала техни неща в малкия ЦУМ, на 2рия етаж (не щанда с моделите за сглобяване, а този, който е в другия край). За съжаление, не мога да кажа какви са цените. Не помня и не съм сравнявала с тези в mytoys, но ми направи впечатление, че са поносими.

# 254
  • София
Искам да благодаря на звездица и Avrora за информацията за кукления театър  bouquet
Само да кажа, ако някой се интересува, че вмомента го има в Хиполенд в Люлин на цена 21,50лв. В Руди е 25, а магазинчето на Гургулят - над 50 лв. #Crazy То бива, бива надценка, ама чак толкова Shocked В Хиполенд имаше доста дървени играчки на добри цени - по-ниски от ТСМ Peace
Иначе като впечатление: видях театъра, но не го смятам за подходящ за нас Sad За малко дете ми се струва нестабилен, макар че не е тежък. Параванчето на кукловодите ми се стори доста ниско - за 3-4г. дете може и да стане, ама засега само мама изпълнява тая роля, а няма как да се скрие hahaha. Та реших, че столове за момента ни вършат работа Laughing
Подаръкът на дъщеря ми ще е това. Пише Алех на столчето Heart Eyes
От м-н Пъзел купих и един замък от кубчета, както и няколко дървени пъзела. Заслужават си Simple Smile
Някой има ли впечатления от дървените букви? Не погледнах дали се разглобяват newsm78

Общи условия

Активация на акаунт