, но ми се искаше отново да си поговорим за това , а и да задам някой въпросчета . Купих си сини лещи на BAUSH & LOMB . Отдавна се каня , но днес се престраших
Просто стоят учудващо естествено , въпреки , че съм със светлокафяви очи .
В оптиката бяха много любезни , доста ми обясняваха , дадоха ми и книжка с указания как се слагат и доста други брошури . Искам да попитам обаче -
1. Възможно ли е по някакъв начин да ми навредят нещо на очите ? Аз няма да ги нося ежедневно и добре ми обясниха как да ги съхранявам ...
2. Колко време е нужно , за да свикна да ги слагам ? Имам чувството , че ще ми е много трудно ...
3. Да си нося ли с мен контейнерчето с разтвор , когато съм навън , ако ми раздразнят очите и се наложи да ги сваля ?
Ако се сетя нещо друго , пак ще попитам

) Навеждам се, изцъклям се....нищо...започвам в същата идиотска поза да подскачам, та да падне пустата му леща, ама не....Изпадам в паника, понеже времето си тече, часът е 7 вечерта в Неделя и оптиката не работи вече.....Накрая подивяла и бясна бръкнах в окото си като първия човек по най- грубия начин и с риск да извадя и окото си с нея ги махнах
Много мигам