:) кашкавалена наслада

• 17 618
  • 91
  •   1
Отговори
# 30
Ммм,благодаря-при тези отзиви непременно ще пробвам  bouquet

# 31
Фани,чудесна рецепта! newsm51
Роза,Ксениа,СУПЕР сте се справили!Браво!  smile3501 smile3501

# 32
А ето и при мен как се получи:
ТУК
и тукпо-отблизо.
Надявам се да ви хареса!

# 33
Хареса ми много идеята,а и момичетата са се справили добре-видно е от снимките.Мерси за рецептата!

# 34
Ето още разновидности ролета, които правих:

- с пилешка шунка и червен пипер.

С някаква паста от сирене и сушени домати.

# 35
и аз направих тази вкусотия с шунка и чубричка,след 16 часов работен ден мъж ми направо се разтопи като видя това мезе за ракийката Laughing

# 36
Това е моето роленце-със сирене Филаделфиа,като на Роза,кисели краставички,печени чушки и хамон.Вкусно!Благодаря за рецептата!

# 37
  bouquet супер е. Ще го пробвам още днес

# 38
брейййй,това нещо е гениално - просто и хубаво...,ама нямам микровълнова  Thinking
много ми се иска да го направя

# 39
pina, не е нужно да имаш микровълнова фурна за да го направиш.
Можеш да размекнеш кашкавала като го поставиш в найлонов плик, запечаташ го хубаво и го поставиш в съд с гореща вода.
Това съм го чела някъде по форума, но не мога да си спомня точно кой беше дал идеята.

# 40
Pina,
Можеш да го разтопиш на водна баня  bouquet

# 41
Сладунка медунка и Фани,благодаря че се развълнувахте от моя проблем.Ще се пробвам,защото ми се струва,че ще стане много ефектно мезе,предястие или каквото е там.Дава и възможност за фантазия и експериметни.Супер е идеята! Peace

# 42
Сладунка медунка и Фани,благодаря че се развълнувахте от моя проблем.Ще се пробвам,защото ми се струва,че ще стане много ефектно мезе,предястие или каквото е там.Дава и възможност за фантазия и експериметни.Супер е идеята! Peace

Pina,  bouquet  bouquet  bouquet

# 43
  • 1st floor
а вие , с какъв кашкавал го правите? мек, твърд? има ли значение , или да купувам какъвто ми паден? newsm78

# 44
а вие , с какъв кашкавал го правите? мек, твърд? има ли значение , или да купувам какъвто ми паден? newsm78

Мисля, че няма значение. Просто грабваш един кашкавал и действаш smile3503

Общи условия

Активация на акаунт