Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е процедурата за разтопяване на кашкавал за приготвяне на кашкавално руло?
Кой вид кашкавал е най-подходящ за приготвяне на руло и има ли значение?
Какви плънки могат да се използват за кашкавалено руло?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е процедурата за разтопяване на кашкавал за приготвяне на кашкавално руло?
-
Кой вид кашкавал е най-подходящ за приготвяне на руло и има ли значение?
-
Какви плънки могат да се използват за кашкавалено руло?
-
Какви са алтернативите на микровълновата фурна за приготвяне на кашкавално руло?
-
Какви съвети дават потребителите за приготвянето на успешно кашкавално руло?
Тъкмо си мислех какво мезе за червеното вино да спретна за утре
и
Аз имам автоматична функция на микровълновата за притопляне на ядене, дори не мога да ти кажа там на каква мощност е настроена. Слагах по парче от около 200-250 грама, нарязано на 3 и за около 1-2 минути се разтапя до силно омекване (малко по-меко от пластилин). После го изсипах на найлона, оформих и изравних с лъжица, наръсих с чубрицата и останалите продукти и навих. Пооформих с ръка и пъхнах в хладилника.
Преди години баба ми го правеше като слагаше правоъгълно парче кашкавал във вряща вода да омекне и като го извадеше му слагаше различни плънки и го оформяше на руло.Сега в мировълновата е къде , къде по-лесно и по-бързо за приготвяне.