Октомврийска празнична темичка

• 15 596
  • 285
  •   1
Отговори
# 135
Искам да честитя на всички септемврийчета,октомврийчета и декемврийчета от нашета тема.Да растат здрави ,красиви и по-умни от другите smile3521

Аз да се оплача на бързо от всички тук който се събираме(русенки-съфорумки) мойто най-тежко кара вируса.Силно зачервено гърло,също така и оттекло, лека Т-в порядъка на 37,и кашля много лошо. ooooh!Иначе сега чакаме останалите пожденни дни който не сме празнували още. Heart Eyes

# 136
Да им е честита първата годинка на Борислав,Виктория и Михаил!Да растат здрави и щастливи! bdbaloni
Наистина е много неприятно да се помрачава настроението ни заради болести,но няма как те май хубавите и лошите моменти вървят ръка за ръка...
И мойто Габче вчера имаше Т и беше много умърлушено.Спа три пъти през деня,но се буди често и плаче.Гушках я и така спеше спокойно.Следобед хапна малко и повърна. Преди нощния сън й дадох Панадол и общо взето добре спа.Днес яде по малко,но поне не е така умърлушена,но пак има Т - 37,5.Дано е от зъбите.Ние нали нямаме. Най-лошо според мен е когато незнаеш от какво му е зле на бебчо.Ако е от зъби бих била по-спокойна... Praynig Ох,увлякох се ,дълго стана... Embarassed
Желая на всички болнички да се оправят бързо и да са още по-жизнени и щури от преди! Мами,на вас - кураж! Hug
А,на рожденниците и празнуващите - много здраве и да ги пропуснат вирусите!И,разбира се добро настроение!   bouquet
Лека нощ!

# 137
  • София
Много отдавна не съм писала, но имахме проблеми с нета.

Искам да честитя рождените дни на всички, които съм пропуснала!
Да са здрави и щастливи деца!

Честит рожден ден и на всички, които празнуват днес![/color]

Имам много да чета и ще ви пиша пак. Нямам много време, понеже големият не е на училище и съм с двамата по цял ден. Новото при нас е, че отбих Калина и вече спим до към 8. Успявам да се наспя. Буди се един, два пъти към 22, 23 и след това спи добре. От време на време изцеждам по малко кърма, че ме е страх да не направя някое възпаление, но не пия хапчета и дано не се наложи. Сутрешното мляко започнахме да го пропускаме - направо хапва попарата.
С прохождането сме много назад, пристъпва около масата по малко, но нищо повече.

До скоро! Hug

# 138
Здравейте  Simple Smile

С риск да се повторя искам да пожелая на рожденниците да бъдат живи, здрави и щастливи!!!

Желаещите за общ рожден ден в София са:
Tetka74, Wel, Villi, Lovi, Veseto - това са майките, които ще доведат и по-големите си деца;

Heart, Pats (май трябва да е в горния спискък  Embarassed ), Flores, Didi81, Bombolina, Omni, Oska, Mira, Didita, Евелинка, Ангелина, Барабана, Румена, Веничка, Мама Тони, Шаманката и аз;

Мiki m и  Mila71 ми се губят!

Моля, ако съм пропуснала някой, да ме извини и да си каже. А ако някой от гореизброените се отказва нека също да каже.

Болните бебоци да оздравяват бързо  Hug

# 139
  • София
Честит рожден ден на всички, които празнуваха, празнуват и ще празнуват! На нашите най-обичани съкровища желая здраве, безгрижно детство и мнооого подаръци!

Извинявайте, момичета, че не ми остава време да пиша, но съм в адска невъзможност....Хванала съм една камара дини под мишница, и се опитвам да се справя. Да, надявам се да успеем за общия рожден ден, и да, сигурно ще сме с баткото. Извинявам се пак, че не съм в час за подаръци и т.н., но за всичко съм "за"!
 Мома Боряна тича по двора на село, ама няма кой да си отиде, че да и направи прощъпулка. Добре, че баба и дядо са печени и се справят с отглеждането!
 Много ми липсвате, но сигурно пак няма да имам много време за четене, а за писане-хептен. Затова пргръщам и целувам всички и ви пожелавам щастие!

bouquet  bouquet  bouquet

# 140
Честит рожден ден на днешните рожденици да са живи и здрави и усмихнати дечица. Hug Hug Hug
Патс, Мила добре дошли айде чакаме ви и вас за общия рожден ден. Peace Hug
На всички болнички децича желая скорошно оздравяване и повече никакви болести. Praynig Hug

# 141
dbs-До кога мога да кажа за срещата,защото ние сме болни и ако не се оправи напълно до тогава може да ни се размине.
Ч.Р.Ден на рождениците днес-много здраве и мн.усмивки днес.

# 142
  • София
Здравейте на всички!
Искам да честитя на патерици рождените дни на Борислав на мама Румена и на Мишо на мама Коте - да са ви живи и здрави дечицата, да ви носят само радост и щастие!
Честит рожден ден и на празнуващите днес Андрес на мама Фрики и Ева на мама Криси - само щастливи мигове!
Добре дошла на Патс - съжалявам, че си толкова заета!
Венци е все още болен - запушен му е носа и не минава вече 7-ми ден. Аз също съм на път да се разболея - боли ме гърло, покашлям, носа ми се запушва. Много неприятно!
Мила71, за спиране на кърмата има едни хомеопатични хапчета - Рицинус 30 СН, аз също ги ползвам, изпитани са. Смучат се по 5 хапчета 3 пъти дневно.

Аз ставам, че малкия дойде на компа.

# 143
Привет, момичета!
Честито на Андрес и Ева, да са живи, здрави и весели дечица!!!   nbirthday
Честито и на всички които сме пропуснали в изминалите дни!  Embarassed
   bouquet
Аз влизам с добри вести : нашето пораснало момиче вече крачи само  smile3539 , е малко трудничко още но от 2 дни се пуска сама и е като малко патенце  hahaha
Днес направихме малко шопинг и подготвихме Ива за предстоящата зима, ей това якенце и купих, много ми е сладурска  Heart Eyes
http://picasaweb.google.com/iva.latinova/1/photo#5118608794856137714
Ето и още малко "пресни" снимки от нас
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=176087&photo=24
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=176087&photo=25
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=176087&photo=26
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=176087&photo=27
Много съжалявам за болнте дечица, дано по-скоро оздравяват !  Praynig 
dbs благодаря за статистиката  bowuu , ние сме сигурни за партито ( е, дано само не ни тръшне някоя болест), само не разбрах кога какви парички ще се събират и как ще става  newsm78  , а за татковците какво се реши ?!  Rolling Eyes
Хайде  Hug от нас и до скоро!

Последна редакция: нд, 07 окт 2007, 18:49 от Didi81

# 144
  • София
Косето е много кисел и почти не мога да се включа.
За капарирането на клуба имам готовност да капарирам, после ще се оправим с Вас. Понеже се събираме доста хора има възможност да се запази клуба и за 16 и за 18 ч. Какво мислите по въпроса? Така ще може да дойде кой, когато може.
За подаръците също може ние да ги купим, само кажете на всички ли допада идеята на Омни? Ако ли не, дайте идеи.
Честито на празнуващите дечица! Извинявам се, но после, дано успея да се включа. Сигурно е зъб, но ми идва да....

# 145
И аз се включвам за малко,за да честитя 1вия рожден ден на малкия Андрес на мама Фрики и малката госпожица Ева на мама Криси!Бъдете здрави и радвайте много мама и тати! happy bd
Вяра днес опита за първи път риба и май много не я хареса,но пак ще я пробвам.Вече стъпва мaлко по стабилно,но все още с моя помощ.Далеч сме от самостоятелните крачки,иначе пълзи и се изправя навсякъде където си набележи някаква цел.Продължава все така да си се събyжда  по няколко пъти на нощ и се кърмим,после пак заспива и така до около 2-3h през ноща когато се yспокоява и спи до сyтринта.Аз ще приключвам,че ще приготвям кaка и за градината yтре.И дa оздравяват всички болни бебоци!

# 146

ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКИТЕ КОНСТАНТИН, НИКОЛАЙ, АЛЕКСАНДРА, БОРИСЛАВ, ВИКТОРИЯ, МИХАЙЛ, ЕВА И МОЕТО ШОШИ АНДРЕС.ДА СА НИ ВЕСЕЛИ И ЩАСТЛИВИ.

# 147
Честит рожден ден на Ева на мама Krissie и на Андрес на мама friki ! Да бъдат много,много здрави,щастливи и весели!Желая им безгрижно детство и много приятели!  baloni

Здравейте,мили мами!
dbs,ние няма да можем да присъстваме на общия Р.Д. за съжаление!  33uuИма малка вероятност и да успеем,но не искам да отменям в последния момент резервацията ни:a11:  Но се надявам да изкарате страхотно и да направите много, много снимки.Пък догодина,живот и здраве,сме на линия!
Didi81 ,много хубави снимки!Честита ви придобивка!Якенцето е супер!И да имате най-бързите крачета!

Ние  сме по-добре,но пак яде по малко.Днес и на мен ми е малко кофти,нищо не ми се яде.Дано не е някой вирус. PraynigДано всички се оправим скоро! Praynig
Чао засега!И лека вечер!

# 148
Miki m, хубаво щеше да дойдете и вие  Rolling Eyes
Мама Тони, ние ще ви броим. До 11.11. има много време. Все пак живи хора сме. Може на всекиго от нас да се случи да не дойде.
Лови, капарото е 20 лв. При положение, че няма да поръчваме меню за бебчовците, можем да се договорим да платим за брой дошли деца (те искат да са мин. 10)... Ще трябва обаче да платим менютата за по-големите деца, аниматор, торта и евентуално клоун ( доколкото знам има много деца, които на тази възраст се плашат от клоуни). В тази връзка, мислех си, че по-добре ще е всеки да вземе подарък до около 10 лв., за да не се окаже, че някой няма да дойде, друг друго и така.

# 149
Почерпете се за здравето на моето Мишле !!!
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=180136

Общи условия

Активация на акаунт