Октомврийска празнична темичка

• 15 594
  • 285
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Честит рожден ден на Ева и Андрес!
Да растат здрави и безгрижни!

Честито и на Мишето (със закъснение Embarassed )!
Да е все така усмихнат и лъчезарен, много здравичък и послушен!

# 151
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НАШЕТО ПРИЯТЕЛЧЕ АНДРЕС!

# 152
Момичета Hug
А ето и позабавената почерпка
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=180090&photo=1

А ето и малко снимчици от специялния ден
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=176087&photo=28

Последна редакция: пн, 08 окт 2007, 01:09 от friki

# 153
Честит Първи Рожден ден и на всички дечица празнували последните дни !!!
Нека са здрави!!! И смеха им  изпълва домовете ви и сърцата ви мили мами и татковци Октомврийци !!!

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

само да ви кажа поредната комична ситуация у нас.. Всички гости ми подаряват цветя, и аз публично казвам на мъж ми, че и от него очаквах поне един букет.. Пък той заявява гордо "Да да, и аз имам 50% участие", следва разговор
аз:
 -Е да, но аз го носих 9м без един ден и аз го раждах .
той:
 - Е да, ама знаеш ли аз как се притеснявах за теб през цялото време
Simple Smile Simple Smile Simple Smile Е как да не го нацелуваш такова.. В интерес на истината решил да ми вземе една орхидея, но в празнувахме в Разград, а там такива китки не продават ..Аз съм си я харесала, даже и със саксия.. и си я предсравям на барплота отгоре  Joy hahaha
Само да сглобят кухнята де newsm78

# 154
  • Стара Загора
Честито на всички празнуващи бебчовци, мами и татковци Heart Eyes Да растът здрави и палави децата за радост на мама и на тате Heart Eyes

Страхотни снимки на КОТЕ и на Фрики...ама то участниците са важни де Wink
КОТЕ и моя се дуе, че бил се притеснявал..видиш ли едва ли не той носил и той раждал ама аз на тая въдица не се хващам Crazy другото да го носи той и ражда пък аз ще се притеснявам с него Mr. Green
Абе Ели къде се загуби Rolling Eyes
Сержи продължава да бичи наряди...кога ще почива незнам...ей на сега сряда пак наряд Twisted Evil а аз луда мама на педала Crazy
И както дават времето гадно тези дни незнам де ще ходя...сигурно на гости на някоя приятелка ще акустирам Mr. Green
Толкова от мен за днес, че малкото обърна къщата.

# 155
Добро утро и от нас  Simple Smile и честит РД   Heart Eyes Да са живи, здрави и щастливи!!1

Коте, при нас в повечето случаи получавам цветя без да има повод, но пък когато има повод рядко ми се случва......
Хера, Сержи може да ти готви изненада за около Коледа. Сега да се гърчи и после рахат!

Да ви се похваля, че Ема преди няколко дни прощъпна  Heart Eyes Мислехме за 2 в 1 прощапулник и РД, ама май няма така да стане, че ще се загуби чара пък и току виж някое гостенче стигне преди нея до предметите  Joy

Хайде до после  Simple Smile

# 156
  • София
Честит Първи Рожден Ден на Рожденниците от 06. 10. Борислав, Виктория и Михаил. От вчера на
 Андрес, Ева, Виляна . От днес на  Василена и Георги. Много радост, здраве и слънчеви мигове.

Така, за 11.11 всеки си плаща в деня . По принцип можело са се ангажира за 4 часа и всеки да си плаща когато дойде, но това не важи за събота и неделя. Тогава часовете са фиксирани и свободните часове са от 16 ч. и 18 :30. Има вече запазени часове за декември месец и трябва да побързаме! И аз мислех за импровизиран прощъпулник , но вече не работели с питки, защото два пъти им идвали ден след събитието  newsm78 . Ако искаме може да си донесем  newsm78. Значи клубът може да го резервираме веднага, а бройката на децата ни трябва по- скоро за подаръците. На мен ми се струва, че най- добре е всеки присъстващ да купи подарък за около 10 лв.и там да го номерираме и да направим томбола и на кой- каквото.
Празнична анимация с клоун и принцеса за 2 часа– 60 лв.- това според мен качва цената доста и са малки за да разберат.
От клубът ми казаха, че за деца под 2 годинки всеки сам си носи отговорността за детето! Така, че присъствието на татковците ще е от полза. Съдя по себе си, че винаги пием кафето си на смени и е хубаво да има помощник.

Последна редакция: пн, 08 окт 2007, 10:44 от Lovi

# 157
  • София
Честит рожден ден на Василена и Георги!!!

newsm59 newsm67 newsm59

Да са здрави и да растат обградени с грижа, любов и доверие!!!

# 158
Честит рожден ден на Василенка и Георги да са живи и здрави дечица и да растат ведри и засмяни. Hug Hug Hug

# 159
Благодаря за пожеланията! Изпразнувахме се в къщи с роднините, но още не съм имала време да изчета всичко и да се науча да слагам картинки за почерпка. Таска че тука трябва да има торта, ама не ще да се появи  Cry.

Честито на всички, чиито рождени дни съм пропуснала. Да са здрави и весели и да натрупат хубави детски спомени.

Лек ден.

# 160
Честито на рождениците днес.Здрави и щастливи да са в този хубав за тях ден .И всеки с подаръци в ръка да идва при октомврийските деца.

# 161
честит рожден ден малки хора и честито на всички майки геройни  Mr. Green , утикахме я една годинка а  Crazy само като се сетя когато раждахме - каква еуфория беше
Ей колко е весело покрай толкова много празници - само дето лепнахме таз вирусна ангина и двете сме  заглъхнали отвсякаде Sad лекуваме се по бабешки, и с хомеопатия - наявам се да не се налага да давам антибиотик никога  Praynig .
Имахме малко гости и то без деца заради гадната болест - само едно момиченце си играеше с каката ни ,  кумовете и едно приятелско семейство бяхме - като извадихме еДно забравено уйски / ние понеже не пием а имаме в наседство от свекъра ми още от преди 10 години зареден барплот с какъв ли не алкохол / та вчера както не пием така не се услади това удъртяло уиски  Rolling Eyes
мъжът ми ни изгубил паметта с която пренасяхме снимките си от франция - като показвал наляво надясно снимки и няма идея сега каде е  - добре че в лаптопа във франция ги  запазихме , но сега поне седмица няма как да ги кача че приятелката ми си е в бг и тя си дойде с нас
А Й ДА СЕ ОПЛАЧА ОТ СЛАДКАРНИЦА НЕДЕЛЯ СИ ПОРЪЧАХМЕ ТОРТАТА - ПЪЛЕН УЖАС ДАДОХ 50 ЛЕВА ЗА ЧИСТО СУХ БЛАТ И МАЛКО КРЕМ С БРАШНЯНА УКРАСА И ФИГУРКИ ОТГОРЕ - МОЖЕ БИ АЗ ДА НЕ ПРЕДЦЕНЯВАМ ПРАВИЛНО , НО НА ТАЗИ ЦЕНА ОЧАКВАХ ПОНЕ ПРЯСНА ТОРТА - ОСОБЕННО КАТО НИ Е ПОРЪЧКА - ВСЕ ПАК Я ВЗИМАМЕ В УГОВОРЕН ДЕН  Naughty

# 162
  • Някъде в Европа...
Честит рожден ден на всички палавници , празнували през последните няколко дни! Бъдете здравички и много палави!

Херка, Ели я няма зарди много хубав повод, но няма да издавам. Тя сама ще се похвали  Wink. За сержи - ДБС добре ги мисли тия неща около Коледа, но ние си знаем какво е ежедневието с военен. - по празници са най-заети, особено по Коледа и НГ  Wink добре, че моя мъж е на курс и от много време насам ще почива както военното училище по празниците - отпреди Коледа, че чак до след Нова година

Коте, Фрики, много хубави снимки. Личи ,ч е е имало веселба.

За тортите - аз нали съм на гости във Вт и не бях много наясно с качеството на тукашните. Поръчах една от близкия супермаркет, харесах я по външен вид. Оказа се много вкусна и сочна, а украсата бе от пласмасови животинки, който ще запазя, за спомен от първия му РД. Ето и снимка: http://images21.snimka.bg/004191872.jpg
И още нещо - не помня дали съм писала, но на всеки рожден ден на Ради ще му купувам един ежедневник и ще му го запазвам (вече имаме 2 - и от мин. година  Simple Smile) и ще му ги дам като стане на 18г, да прочете какво се е случвало на неговия Рожден ден през годините.

При нас е весело. Ради става все по-подвижен, не ходи още обаче. Днес се качи сам в количката си  Rolling Eyes, постоянно иска да го разведждам из апартамента (че то тези дни няма да се излиза май Sad) Става и разумен  Simple Smile, т.е. вече серизоно разбира това, което му говоря и изразява емоции с приказки. Имаме и нов номер - като се опита да ме ухапе от радост аз се правя, че плача и си крия лицето, той ме гушка и започва да плаче и той. Ама съвсем сериозно, и аз се очудих като го видях..., разбира си, диваненцето... Е, това не значи ,ч е е спрял да ме хапе, де  Grinning

Друго интересно няма...
Много целувки от мен и ради на всичките му приятелчета от нета  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 08 окт 2007, 15:13 от AIR

# 163
  • София

А Й ДА СЕ ОПЛАЧА ОТ СЛАДКАРНИЦА НЕДЕЛЯ СИ ПОРЪЧАХМЕ ТОРТАТА - ПЪЛЕН УЖАС ДАДОХ 50 ЛЕВА ЗА ЧИСТО СУХ БЛАТ И МАЛКО КРЕМ С БРАШНЯНА УКРАСА И ФИГУРКИ ОТГОРЕ - МОЖЕ БИ АЗ ДА НЕ ПРЕДЦЕНЯВАМ ПРАВИЛНО , НО НА ТАЗИ ЦЕНА ОЧАКВАХ ПОНЕ ПРЯСНА ТОРТА - ОСОБЕННО КАТО НИ Е ПОРЪЧКА - ВСЕ ПАК Я ВЗИМАМЕ В УГОВОРЕН ДЕН  Naughty

Напълно те разбирам за моя рожден ден на 15 август поръчах от Неделя, много красива детска торта, но само на външен вид отвътре пълен ужас на другия ден я изхвърлих никой не искаше да я яде напълно ми съсипаха празненството. Поне децата много се радваха на украсата на торта, но за 45лв. се очакваше повече. Обадих се на управителката на сладкарници Неделя, тя дори не ми се извини само ме попита каква е била тората. Направо бях потресена пълно безхаберие от нейна страна, но торта от Неделя никога повече.

# 164
  • Стара Загора
Херка, Ели я няма зарди много хубав повод, но няма да издавам. Тя сама ще се похвали  Wink. За сержи - ДБС добре ги мисли тия неща около Коледа, но ние си знаем какво е ежедневието с военен. - по празници са най-заети, особено по Коледа и НГ  Wink добре, че моя мъж е на курс и от много време насам ще почива както военното училище по празниците - отпреди Коледа, че чак до след Нова година
Вярно  ooooh! сега като ми написа се сетих, че тя каза, че нещо ще отсъства...и айде тогава да чакаме почерпка Mr. Green
Незнам ама аз го натискам пак за отпуска...тъй ми е хубаво като има кой да гледа Слави пък аз да се вея Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт