Октомврийска празнична темичка

• 15 554
  • 285
  •   1
Отговори
# 15
  • Някъде в Европа...
Привет!

Честит рожден ден на празнуващите дечица! Желая ви най - прекрасното детство!

Зелче, пожелавам ти много прекрасни моменти с най-милите ти същества!

Омни, късмет!
Фрики, чудесно е, че изпитваш такива чувства, особено е чужбина. Това показва, че наистина нищо не ти липсва... поне за момента.
Матса, дано има една хубава снимка поне. Аз за фото не бях се сетила  Embarassed
Калима,   bouquet. Имам едно малко предложение -  може да смениш заглавийцето (не че имам нещо против това) - може да е направо - Честит първи рожден ден, октомврийчета! Разбира се , само ако желаеш, де!

Ние утре също ще отпразнуваме най - после отминалия РД. Днес харесах подарък на Ради от Хиполенд. Да знаете обаче какво шоу беше, повече не влизам с него там..., като видя един кош с топки, като взе да крещи от радост, изправи се сам в количката, въпреки че беше вързан за да ги гледа, та си тръгнахме с топка - "н"-тата на брой вкъщи. Голяма радост, голямо нещо...Иначе му харесах един такъв голям пласмасов телефон, свирещ, с въженце за дърпане. Бях се спряла на тези колички дето децата си ги бутат с крачетата като седнат, ама сестра ми вика, че такава му е харесала за НГ и да не й отнемам подаръка Simple Smile.
Мъжът ми пък пътува от Шумен до Пловдив уж да вземе ремонтираната ни кола, ама тя не била готова... #Cussing out, та пак изгубихме един ден от двата, с които разполагаме на седмица да сме заедно...Нищо, така сме си по-мили  Mr. Green
Аз се оправям, вече почти нямам хрема, Ради си е здравичък засега Praynig. Притеснила съм се пак за пишока му, много малко е забелен, тукашната педи вика, че ако до 2 год не се забелил тогава дърпали рязко. Ама той ан 2 год вече ще си разбира и да не му причиним някаква психическа травма  newsm78, а аз не мога пустата му пишка да я опъвам, уж го правя ама тя не помръдва по-надолу.

Ами това е!

# 16
  • София
Пак се включвам.
Много ми хареса идеята на Омни за подарък, но забравих да го напиша  smile3538. Това ще е хубав спомен. Аз направих отпечатъци на крачетата на Косето, когато беше на 3 месеца и сега ми е много мило, като ги гледам.
Мире, понякога се глезят при майките, затова преди време ти казах да опитате някой друг да му дава. Хитри са и когато видят, че им се връзваме ела да видиш на какво са способни.
Наш Косьо пак отказва всякакво ядене, но ми се струва, че са тръгнали нови зъбчета  newsm78 9 и 10. Изобщо не се и тормозя да го карам, като му огладнее пушката сам ще дойде, ха ма ха. Днес казах на Дани, че ще има общ РД на Октомврийците и той " ехааа, аз ще дойда ли". А аз му викам: Е как, че кой ще гледа децата  hahaha. Трябваше да му снимам физиономията  Joy hahaha Joy. Той горкия като му дам Косето и само измисля причини да ми го връчи обратно и при мисълта за 10-15 Косета  го втрещи  Shocked.
Фрики, стана ми много мило  Hug.
AIR, на моя позната на детето я дръпнаха на 2, няма последствия но си е гадно, като си помисля.
Омни, стискам палци всичко да мине максимално безболезнено и физически и психически.
Лека нощ на всички малки и големи душички  smile3524.

# 17
  • Виена
Теди,от веселия ти пост става ясно че сте си прекарали страхотно,a и бравос за майсторската ти пита,с която доста ме впечатли.
assia 75 мерси  Hug.Наистина беше весело   ura,а и крокито стана чудесно и на външен вид,а и на вкус мммм  Flutter.В готварския форум има наистина страхотни рецепти и идейки за детски рождени дни!
 Аирче и аз така опъвах,опъвах,ама явно не достатъчно.На 9 месеца някъде случайно натиснах малко по силно и се отвори,но само от едната страна.И тогава ми стана толкова гадно,че щях да припадна.Скочих настрани и повиках мъжа ми да му сложи памперса.Бебко не плака,явно не го е боляло,но не посмях да продължа по-нататък с процедурите.Като се прибрахме последния път в БГ и там го водихме на консултация и педито я забели цялата.Но тогава си го болеше  Rolling Eyes.Уф,много гадно.
 Омни и аз стискам палци всичко да се развие по -най добрия начин за брат ти! Hug
 Барабанка  Hug беше ми домъчняло за вас!Прати ми някоя снимка на Емка  Heart Eyes
 Мирка радвам се,че сте си изкарали добре.И на мен ми се иска от време на време да има на кого да оставя децата,поне за няколко часа и да съм някъде само с мъжа ми,но... Rolling Eyes
 Лека вечер на всички мами и сладки бебчовци  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 18
Калима- Hugза новата ни тема.
 Ч.Р Ден на рожденниците вчера на патериции честито на Анастасия и Калоян днес-Да са живи здрави и имат безгрижно и щастливо детство.[/color]М/у другото днес и аз имам р..ден .Черпя ви виртуално

# 19
Честит рожден ден на Ния!

Честит рожден ден на Калоян!

Честит рожден ден и на теб, mama toni!

# 20
  • Варна
Честит рожден ден на Ния и на Калоян!Да растат здрави и щастливи и да правят бели на воля!

Честит рожден ден и на мама Тони!
Ние вчера правихме прощъпулник . Митко първо тръгна след питката да си я вземе и подмина масата . После тръгна с баща си , не иска да му пусне ръката . И така грабна първото нещо , което видя  - черпак   chef Накрая вече като го пуснахме сам и си хвана портмонето - любима вещ по принцип   Joy  Joy bowuu На мама банкерчето . Иначе беше едно тичане , нали всички баби и дядовци строени , има кой да размотава насам-натам и не се спря .
Вечерта като резултат не мога да го преспя , все му се играе , накрая майка ми го преспа в 10:30 и днес в 7 на линия . Падна 2 пъти под вещите грижи на баба си и дядо си , хапна и сега спи .
Мира и аз си мисля , че имам нужда да го оставя на някого за ден - два да си почина , ама пусто няма на кого .
Лови това с отпечатъка  наистина е добра идея . А в какво правите отпечатък , да направя и аз на 1 годинка , че да имаме за спомен?

# 21
Ч Р Д! Зелче,мама Тони бъдете здрави и щастливи!

Честита първа годинка на Венци и Мартина /от вчера/  на Калоян и естествено на нашата прекрасна възлюбена  Ния ! Безгрижно и щастливо детство !

# 22
  • Откъм Варната
...А в какво правите отпечатък , да направя и аз на 1 годинка , че да имаме за спомен?
Има такива комплекти, мисля че в Щърлкел имаше, но идват скъпо

Аз правих на Митака като стана на 6 м отпечатък на ръчичка и краче с тази самосъхнеща глина :
http://www.slanchogled.com/?81&02&96192 - първата в списъка,
стана много добре, само дето нямам време да го оцветя и още си стои бяло, сега смятам пак да взема и пак да му направя

Честит рожден ден на нашите малки - Ния и Калоян,
 и големи -
Мама Тони и Валка, рожденници

Последна редакция: нд, 30 сеп 2007, 11:06 от KaliMa

# 23
Честит рожден ден на празнуващитеднес! Да са живи и здрави  bouquet

Момичета, благодаря ви за подкрепата  Hug

Румена, 10кс за предложението, засега нямам нужда от човек-закърпила съм положението.

хубав и слънчев ден на всички Sunglasses

п.п. цената на комплекта е 19.90лв. Става и с глината, която калима е показала, но не е така естетически оформено-въпрос на гледна точка. Ние за сватбата си искахме да подарим на гостите си нещо направено от нас и направихме за всеки свещниче за чаена свещ, боядисахме ги....и да не ви занимавам с детаилите слагам точка.

Последна редакция: нд, 30 сеп 2007, 11:26 от omnipresent

# 24
  • -
Честит рожден ден на Калоян и Ния!Да растат здрави,весели и послушни деца!
Момичета днес и аз имам рожден ден,че и юбилей  Crazy...Черпя ви за мое здраве

# 25
valka77 -бъди здрава  щастлива и  обградена с много любов !

# 26
  • -
Тони,честит рожден ден и на теб миличка!Извинявай че те пропуснах по-нагоре Praynig бъди жива и здрава,много щастлива жена! Знам си аз че е от възрастта то...че почва и да ми личи вече Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 27
  • София
Честит Рожден Ден на Ния и Калоян, както и на мама Тони и Валка! Много радост и щастливи мигове с любимите хора!

# 28
  • София
Честит рожден ден на Ния и на Калоян!Да растат здрави и много щастливи.
Честит рожден ден на Мама Тони и на Валка! Много любов и красиви мигове.

Любопитка, аз тогава нямах, нито глина, нито комплектче. Един ден ми хрумна да направя отпечатък и сипах в една купичка акрилна боя и топнах крачето в нея. После започна чудото мое. На 3 месечно бебе как се прави отчечатък, като по инстинкт като допреш крачето до листа се свива и размазва всичко  hahaha. Беше голяма борба и завърши с изритана купичка, омазана мивка, аз самата, Дани  hahaha, НО с отпечатък.

# 29
Честит рожден ден на бебе Ния и бебе Калоян newsm59!Бъдете здрави,растете щастливи и бъдете най-сладките лyдетини на света!На мамите  bouquetи весело изкарване на празника!
Честит рожден ден на мама Тони и мама Валка!Бъдете много щастливи и обичани,мили момичета!
Калима,  bouquetза включването в отбора!Исках да те питам,този комплект за който пишеш от къде го кyпи.Хареса ми идеята на всички ви за отпечатъка и се запалих и аз да и направя.
Любопитка,честито ви прощъпyлник!Вече си имате и семеен банкер y дома.
Лови,явно всички по големи деца постъпват по един и същ начин като им поомръзне гледането на малките.И нашата кака си играе с малката,но когато тя си иска.Иначе си измисля кyп важни задачи.Любимият и отговор на молба да гледка за малко Вяра е,че има работа.Деца,няма как и на тях им се иска да се почyвстват важни.
Е,лек ден на всички и използвайте максимално хyбавото време за разходки Hug

Общи условия

Активация на акаунт