Октомврийска празнична темичка

• 15 547
  • 285
  •   1
Отговори
# 45
  • Стара Загора
Честит рожден на малчовците Heart Eyes

Русенки завиждам Crossing Arms да знаете...всичките сте ми на сърце да знаете Heart Eyes
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=177964&photo=26 - ей такова чудо у наше село няма...аз на маса пък агресивния да стои в автомобила си Twisted Evil туй просто го няма Mr. Green Виждам, че сте си изкарали супер Hug
Таси каква ти е количката Rolling Eyes
Купихме на агресията столче за кола вече...от Премама...на фирмата Премама е и има напълно легнало положение, което исках аз.
Спирам да пиша защото някой се опитва да ми разглоби компа Twisted Evil

# 46
Херка-това е в самото начало Laughing , я виж в края http://www.snimka.bg/album.php?album_id=177964&photo=45  Twisted Evil
Коли4ката е марка www.casualplay.com модел  S4.Ужасно е тежка ooooh!

# 47
  • София
Честит рожден ден на Венци, Мартина, Калоян и принцеса Ния! Да са здрави и много палави, да растат щастливи и умни деца!

newsm59 и от мен. Heart Eyes.
Русенки, много сте красиви и Вие и вече порастналите бебковци. Искренно Ви се радвам и пожелавам още такива весели сбирки.
Момичета, казвайте кой клуб Ви е по- удобен. На мен лично МН на Борово ми е под носа, но исках все пак клубът да е по- към центъра, защото има майчета от Обеля и Х. Димитър и др. места, на които няма да е много удобно. Кажете си мнението.

Последна редакция: пн, 01 окт 2007, 14:27 от Lovi

# 48
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВЕНЦИ,МАРТИНА И НИЯ!ЖЕЛАЯ ВЕСЕЛО И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО ДА ИМАТЕ МИЛИ ДЕЦА!Русенки супер изглеждате и децата също Hug
Момичета и на мен както на LOVI ми е по-удобно в Борово,но няма проблем ще дойда и на др .места.

# 49
Страхотен русенски рожден ден. Браво на вас! Херка, и аз завидях, ама моето не седи и без да съм на маса, та само погледах жално.
Мамо Тони, добре че сте се разминали само с уплаха.

За общия рожден ден и аз предпочитам нещо по в центъра, но ако е достъпно с трамвай 7 мога да дойда.

Моля, мамите дето вече са купували торта - дайте съвет кои са хубави? Гледах 100 сайта вече и повечето ми изглеждат като купчини от шарен крем, па и доста зелено има, та на моменти ми се догади. А за украсата с червени мухоморки, хич няма и да споменавам. Отделно, че цени от 50-60 лв за такава творба ми се видят множко.

Ще ставам, че пак ревна. Хубав ден!

Последна редакция: пн, 01 окт 2007, 14:52 от Румена

# 50
Честито на рождениците днес.Да са живи и здрави.
Lovi- Нашият р.ден беше в <ментов носорог> и там е мн.добре особено за децата.Но в крайна сметка където решите..аз съм за.Само да питам в клуба само майките и децата ли ще бъдем,а мъжете може ли да присъстват или не..? Питам защото така и така ще ме докара мъж ми.И какъв час ще бъде? На мен лични ми е удобно към 18-19ч. особено ако е през седмицата.
Румена-Относно тортите....нашата беше на <ЛАГУНА> мн.вкусна,срещу 50лв.

# 51

ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА НИЯ И КАЛОЯН! (на патерици)
ЧЕСТИТО И НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕННИЦИ!!!
Да са здрави и щастливи всички и винаги усмихнати!

Ето малко снимки и от втория тур на нашия рожден ден с родата.Изкарахме добре-ядене,пиене,смях и после купища чинии в мивката и около нея(все едно сме били цял полк).Виктория се държа геройски,имайки впредвид подмятането от ръце на ръце от едната баба на другата,на третата и т.н.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=176087&photo=11

Русенки,страхотни снимки.Дано сте си изкарали чудесно,така както изглежда и на снимките!

Последна редакция: вт, 02 окт 2007, 09:05 от matsa_gk

# 52
Здравейте!  Hug
Не стига, че нямам никакво време, ами когато открадна няколко минути за рс-то нямам нет...  Twisted Evil Сега трябва да вървя на работа, дано довечера успея да прочета темичката. Липсвате ми.  Heart Eyes
Честито на празнуващите днес!
пп. Кали, благодаря за новата темичка!   bouquet

# 53
Честит рожден ден на Анна-Мария и Ангел Hug Да са много усмихнати деца  Hug

Честито и на тези които не съм поздравила от вчера  Hug

Русенки страхотни снимки  Hug

Херич, ти пък що завиждаш  newsm78 а виж тази снимка http://www.snimka.bg/album.php?album_id=177964&view=1&photo=57 Laughing Mr. Green Grinning мисля че малко много и е дошло на Ангелинка  Whistling

Маца , тортата от къде е? Много е хубава  Hug

спирам, че ме трови с клавиатурата  ooooh!

# 54
  • София
Абе вчера уж публикувах, пък ми е изчезнал постинга.... newsm78
Ние се завърнахме в любимата столица болни Sad Много е гаден тоя грип, еййй...
Трябва да приспивам, чао засега.

# 55
  • Стара Загора
Нямах нет Twisted Evil
Но това ми напомня как изглеждам всеки ден Mr. Green
Честито на всички празнуващи  bouquet Hug
Немога да пиша повече...тоя ручка постоянно Twisted Evil

# 56
Честито на всички празнуващи Първи Рожден Ден !!!
Да са здравички и послушни малките палавници Simple Smile

Нямам време повече да пиша, че дзвера мрънка

# 57
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АНА-МАРИЯ И АНГЕЛ!БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ МИЛИ ДЕЦА!  bouquet newsm59
Да ви се оплача на бързичко момичета вече цели 2 нощи наш САШКО не може да спи горкият нослето му е запушено,дано не пипне имало някаъв гаден грип със хрема Praynig
Иначе гледам че през деня ми е весел,давам му сега витамин Ц ,стелимар в носа  и може да му дам днес и от тези капките Калгол лилавите в нослето,за сега няма температура,дано да не ми се разболеедетенце,че утре имаме рожден ден и празник ще правим с много дечица newsm59.
Сега отивам да му премеря температура че имам чувството,че май имамеме,дано няма Praynig
Прятен ден на всички
Всички болни дечица бързо оздравяване желаем
  love001

# 58
Честит празник на днешните празнуващи!  bouquet  Да са здрави и шастливи!
Момичета, в октомврийския брой на "Мама" има публикувано мое писмо и снимки. Blush
Вчерашната консултация показа, че сме отслабнали с 50 грама...тия зъби ни разказаха играта... Tired
Лови, и мен таткото ще ме докара, така че претенции нямам - да кажат  тези, които ще идват с градкия транспорт. Все ми се струва, че предложения от Дбс час е най-удачен - към 16-17.

# 59
  • София
Здравейте майчета  Hug
Благодаря ви за хубавите думи! И аз си пожелавам да са ни живи и здрави дечицата, много палави и весели!  Heart Eyes
Честит Рожден Ден и на Анна-Мария!
Ето и почерпката

Днес ще празнуваме в едно малко ресторантче в тесен семеен кръг (около 15 човека  Grinning). После ще разкажем как е минал празника. Ачко е много кисел от няколко дни , предполагам, че са зъбки. Дано поне днес е по-спокоен.
Момичета, и нас таткото ще ни докара, така че нямам претенции къде ще е празника. За часа - около 17.30ч. (или по-късно). Харесва ми идеята на Омни за подаръците.
Весел ден от нас и хубаво настроение  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт