Октомврийска празнична темичка

• 15 549
  • 285
  •   1
Отговори
# 30
  • Откъм Варната
...Исках да те питам,този комплект за който пишеш от къде го кyпи.Хареса ми идеята на всички ви за отпечатъка и се запалих и аз да и направя....

Това мойто не е комплект, а самосъхнеща бяла глина, взех го от Слънчоглед,за около 3.50, виж в някой магазин за художници дали няма да имат, в обикновенна книжарница едва ли ще има, мисля че от сайта им също може да се поръча

# 31
Честит рожден ден на Ния и Калоян  Hug Да са живи и здрави  Hug
Честит рожден ден на Тони и Валка, да сте обичани жени  Hug

Сега се прибирам от втория купон, щото аз като циганите по три празнувам  hahaha весело беше и двата  Crazy утре ще се отчета повече  Peace

# 32
Честито на рождениците и малки и големи!!!  newsm59  party041

Ние сме застягали празненството на Мише още от сега. Откачиха ми се краката да обикалям вчера.
 Всички баби казаха купи каквото му харесаш, после ще дадем парите. С две думи  #Crazy smile3514
Мише е леко хремав, май от зъби, защото пада голямо ливагене и бъркане в устата. От сутринта чак сега заспа.
Май и ние си имаме ходещи крачета, слагам му колана и го пускам да върви. Минава си по 5-6 метра без проблем, без да се отпуска на колана или аз да го придържам. Смятам да пробвам да пускам колана, та най-сетне абсолютно сам да ходи.
За прохождането баща му има огромна заслуга, както и една малка топка, която му дава цел и посока hahaha

Последна редакция: нд, 30 сеп 2007, 19:35 от KOTE

# 33
Честит рожден ден на Ния и на Калоян!Да растат здрави и много щастливи.
Честит рожден ден на Мама Тони и на Валка! Много любов и красиви мигове.

# 34
Привет момичета!!!
Най-сетне и ние се завърнахме  Grinning
Празненствата покрай Рожденият Ден продължиха дълго и бурно, а снимките не са много щото лудницата стана пълна и почти не успях да уловя добри кадри, но все пак ето да видите моята рожденичка  Blush http://picasaweb.google.com/iva.latinova/mRlExI
 Празнувахме и с деца и с възрастни поотделно в един и същ ден, та само аз си знам как смогнах  Crazy Детското парти беше почти провалено от един юнак който така се е научил да хапе и да напада децата , че ние майките се превърнахме в добри стопани на децата си, трябваше да ги пазим и наглеждаме докато играят  #Crazy
Моето голямо момиче вече е с пробити уши  Simple Smile , затова искам да попитам някоя от вас имаше ли проблем с ушичките, защото махнах медицинските и сложихме златни, но  страшно много плака,  newsm45  ( а и аз с нея)  сигурно я болят още а и дупчиците са зачервени, почистих ги с кислородна вода, чудя се дали е добре да мажа с крем  newsm78
dbs моля и нас да включиш в списъка за общ Рожден Ден !!!  Laughing
Поздравления и за нашите рожденници днес - Ния и Калоян !!!  Hug
Честито и  на мама Тони и Валка !!! Да сте много щастливи и обичани жени и горди мами на своите слънчица!!!  Heart Eyes

# 35
Честит рожден ден на Ния и Калоян да растат весели и здрави дечица и да са най-голямата радост на мама и на тате.. Hug Hug Hug
Честити рожденни дни и на МамаТони и Валка много любов и прекрасни семейни мигове

# 36
Честит рожден ден на Калоян и Ния!Нека растат весели, здрави и много да слушката мама и татко!
Честити рожденни дни и на МамаТони и Валка много любов и прекрасни семейни мигове[/i]
Ето и малко снимки от нашия прекрасен РД http://www.snimka.bg/album.php?album_id=177916

# 37
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НИЯ И КАЛОЯН,ПОЖЕЛАВАМЕ ИМ БЕЗГРИЖНО И ВЕСЕЛО ДЕТСТВО ИЗПЪЛНЕНО С ХИЛЯДИ РАДОСТИ.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА МАМА ТОНИ И НА ВАЛКАТА.ДА СТЕ МНОГО ОБИЧАНИ И ГЛЕЗЕНИ ОТ МЪЖЛЕТА И ДЕЦА.
Снощи излизахме на карнавал в едно заведение.... Embarassed осъмнахме та чак в шест и нещо се върнахме Embarassed.Майка ми горката посред нощите    
се разхождала със синковчето,круши яли,чели списания Crazy...Поне месец и нещо няма да я моля да остава с него по нощите, че ще и стопи лагерите на милата Mr. Green

# 38
  • Откъм Варната
Мише страхотна торта, тамън ми дойдоха няколко идеи за тортата на Митака

# 39
Мерси за пожеланията момичета.Валка Ч.Р.Ден и на теб! Много здраве,късмет и збъднати мечти!
Моя р.ден си го изкарах страхотно на село и като се прибирахме един малоумник ни удари колата и още една пред нас и Кари мн.се стресна.И най важното е че избяга,но няколко коли му записаха номера де.Не мога да повярвам ,че има толкова безотговорни хора.Но СЛАВА БОГУ ние сме ок и няма големи щети.

# 40
Ето малко снимки от общия рожден ден на Сашко и Ния,който беше днес.Подготвят ги за общо бъдеще от сега  married Mr. Green

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=177964

# 41
  • Варна
Моето голямо момиче вече е с пробити уши  Simple Smile , затова искам да попитам някоя от вас имаше ли проблем с ушичките, защото махнах медицинските и сложихме златни, но  страшно много плака,  newsm45  ( а и аз с нея)  сигурно я болят още а и дупчиците са зачервени, почистих ги с кислородна вода, чудя се дали е добре да мажа с крем  newsm78
[
Медицинските обици се свалят , като зарастне раничката , за да не се затвори дупката . Иначе ги промивай със спирт.

# 42
Момичета, извинете, че се намесвам в темичката ви, но не мога да не поздравя едно красиво момченце за първият му рожден ден.

Честит празник на Калоян на sleepy!
С пожелание за незабравимо детство, палави игри и хиляди усмивки!

# 43
Честит Рожден ден на Ния и Калоян! Да са здрави, безгрижни, палави!
Дбс, ние ще бъдем с батко Ради на ОБЩИЯ Рожден ден, живот и здраве!
Омни, и за мен предложението ти е идейно! Peace   Лови, представям си какво чудо е било  взимането на отпечатъка. Аз на 6 месеца едва му направих в тесто /сол+брашно/, но стана много красив, въпреки мърдането и свиването.

# 44
Честит рожден ден на Венци, Мартина, Калоян и принцеса Ния! Да са здрави и много палави, да растат щастливи и умни деца!

Общи условия

Активация на акаунт