. Имам едно малко предложение - може да смениш заглавийцето (не че имам нещо против това) - може да е направо - Честит първи рожден ден, октомврийчета! Разбира се , само ако желаеш, де!
.
, та пак изгубихме един ден от двата, с които разполагаме на седмица да сме заедно...Нищо, така сме си по-мили
. Притеснила съм се пак за пишока му, много малко е забелен, тукашната педи вика, че ако до 2 год не се забелил тогава дърпали рязко. Ама той ан 2 год вече ще си разбира и да не му причиним някаква психическа травма
, а аз не мога пустата му пишка да я опъвам, уж го правя ама тя не помръдва по-надолу.
. Това ще е хубав спомен. Аз направих отпечатъци на крачетата на Косето, когато беше на 3 месеца и сега ми е много мило, като ги гледам.
9 и 10. Изобщо не се и тормозя да го карам, като му огладнее пушката сам ще дойде, ха ма ха. Днес казах на Дани, че ще има общ РД на Октомврийците и той " ехааа, аз ще дойда ли". А аз му викам: Е как, че кой ще гледа децата
. Трябваше да му снимам физиономията
. Той горкия като му дам Косето и само измисля причини да ми го връчи обратно и при мисълта за 10-15 Косета го втрещи
.
.
.Наистина беше весело
,а и крокито стана чудесно и на външен вид,а и на вкус мммм
.В готварския форум има наистина страхотни рецепти и идейки за детски рождени дни!
беше ми домъчняло за вас!Прати ми някоя снимка на Емка 

Накрая вече като го пуснахме сам и си хвана портмонето - любима вещ по принцип
На мама банкерчето . Иначе беше едно тичане , нали всички баби и дядовци строени , има кой да размотава насам-натам и не се спря . 

. Беше голяма борба и завърши с изритана купичка, омазана мивка, аз самата, Дани
, НО с отпечатък.
!Бъдете здрави,растете щастливи и бъдете най-сладките лyдетини на света!На мамите
и весело изкарване на празника!
за включването в отбора!Исках да те питам,този комплект за който пишеш от къде го кyпи.Хареса ми идеята на всички ви за отпечатъка и се запалих и аз да и направя.
Препоръчани теми