http://picasaweb.google.com/iva.latinova/mRlExI
Детското парти беше почти провалено от един юнак който така се е научил да хапе и да напада децата , че ние майките се превърнахме в добри стопани на децата си, трябваше да ги пазим и наглеждаме докато играят
, затова искам да попитам някоя от вас имаше ли проблем с ушичките, защото махнах медицинските и сложихме златни, но страшно много плака,
( а и аз с нея) сигурно я болят още а и дупчиците са зачервени, почистих ги с кислородна вода, чудя се дали е добре да мажа с крем

...Поне месец и нещо няма да я моля да остава с него по нощите, че ще и стопи лагерите на милата
, затова искам да попитам някоя от вас имаше ли проблем с ушичките, защото махнах медицинските и сложихме златни, но страшно много плака,
( а и аз с нея) сигурно я болят още а и дупчиците са зачервени, почистих ги с кислородна вода, чудя се дали е добре да мажа с крем
Лови, представям си какво чудо е било взимането на отпечатъка. Аз на 6 месеца едва му направих в тесто /сол+брашно/, но стана много красив, въпреки мърдането и свиването. Препоръчани теми