Октомврийска празнична темичка

• 15 551
  • 285
  •   1
Отговори
# 60
Честит рожден ден на АННА-МАРИЯ И АЧКО да са живи и здравички дечица и много весело детство им желая.
На болните малчовци скорошно оправяне.
Аз нямам предпочитания за клуба където изберете там да бъде.Понеже нямам и никакви наблюдения де... EmbarassedНие също ще дойдем с таткото понеже сами не можем да се дотътрим а предполагам че ще има и други. Simple Smile
Майка ми вчера си отиде и днес ми е много криво.На всичкото отгоре спряха и водата а имам куп чинии абе пак се почна кошмарчето.Иначе малкия що годе се храни явно е на моменти или по-скоро това сиропче Перитола помага.Друго интересно около нас за сега няма.Правим крачки но още като че ли го е страх да се отпусне.Струва ми се че ще проходим късничко.Ами така е нали нямаме и достаъчно сили за тази задачка... Mr. Green
Русенки много хубави снимки браво на вас. Grinning
Маца много сте хубави  Hug
Кръци пиши да разберем как сте по снимките се вижда че изглеждате с малкия Цеци много добре чакаме и новини. Hug
Айде приятен ви ден. Hug

# 61

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АЧО И АННА-МАРИЯ!
Да растат здрави и щастливи,много обичани и глезени!

Зелче,тортата е от Краевекспрес,до пазара.Радвам се че ти е харесала.Аз се влюбих в нея още миналата година като ходихме там да избираме за рожденния ден на малката кръстничка.Те друга избраха,ма на мен очите ми останаха в тая.Много са им вкусни.И сватбената ни торта беше от там и беше разкошна.
Айде изчезвам аз,че времето е разкошно и хукваме пак по улиците.
Слънчев и весел ден на всички!

# 62
Здравейте на всички мами и бебоци вече пораснали.Не съм влизала от безбожно много време за което се извинявам но просто не ми  остава време за нищо ,но от време на време ви чета за да не ви забравя.Първо да честитя на всички бебчета който вече празнуваха първият си рожден ден да са живи и здрави и да радват много техните родители .А сега и аз да почерпя за нашия първи рожден ден

newsm38  beer2  cheers            Така и не се научих да слагам други картинки  Embarassed

Последна редакция: вт, 02 окт 2007, 13:29 от tsvetomira

# 63
Честит рожден ден на Ангелчо и Ана-Мария !!! Hug
Да са живи и здрави, да радват мама и тати, да растат като гъбки след дъжд ! Heart Eyes

Калима, може ли и нас да ни включиш в списъка с октомврийчетата! Данните са: бебе Кристиан, роден на 11.10  с термин 18.10, мерки: 45 см и 2550 кг.
Весел ден на всички!  Hug , а на празнуващите наи-големите и вкусни толтички!   bouquet

# 64
  • Варна
Честит рожден ден на Ачко и на Анна-Мария! Да растат много здрави и да радват мама и тати!

# 65
  • София
Здравейте, момичета!

Първо да честитя на патерици Рождените дни на:

Калоян на мама Слийпи - да ви е жив и здрав, да ви носи само щастие и радост
Ния на мама Ангелина - да  е жива и здрава, да е чаровна и усмихната като мама

И Честит Рожден Ден на слънчевия Ачко на мама Флорес - с пожелания да ти е все така послушен, да е здраво и будно детенце!

Момичета, ние РД на Венци го изкарахме много добре, той така се превъзбуди от емоции и не спа до вечерта. Не знам как издържа. Но в 0:00 часа се събуди със запушен нос и вече трети ден е болничък. В началото имаше Т, беше малко отпаднал, сега проблема е само в запушения нос. Слагам капки, дано да мине до 2-3 дни. Гаден е този вирус, но около нас всички наши приятелчета са болни. При нас първите два дни след РД изкарахме две безсънни нощи, сега все още наваксваме. За първи път Венци ми се разболява и ми е много гадно.  Sad

Tetka_74, по-добре заведи Сашко на лекар, не му давай по твоя преценка капки. Може да не са подходящи за неговата хрема. В нашата компания от дечица всички са сополиви и всички са с капки за различни проблеми.
Весето s, не се притеснявай толкова за грамажите - Венци на последната консултация беше отслабнал с 300 г.

Ами това е засега! За детския клуб аз нямам проблем да дойда, в който изберете. ще бъда с кола и за мен местоположението няма значение. За таткото - не знам дали ще го взимам. Ако го взема, ще имам помощник, от друга страна какво да го правя там. Ще видим.
Така и не разбрах какво решихме за подаръците. Нещо пропуснах...

Чао-чао

# 66
Честит рожден ден на Ангел и на Анна-Мария! Да растат много здрави, щастливи и да радват мама и тати!

# 67
Здравейте  Simple Smile

Честито на всички бебоци закръглили годинката  Heart Eyes Нека да са живи, здрави и щастливи!!!
Русенки, много ви се зарадвах  Hug Кръц,............драсни някой ред де..... Simple Smile
За 11.11.2007 г. - списъка се увеличава. Дата е ясна. Утре ще помоля Кали да пусне две въпросчета тип анкета - едното за избор на клуб, а другото за избор на час. За подърък, доколкото разбрах предложението на Омни се оказа удачно. След като уточним клуба и часа предлагам да направим среща на няколко майки и да идем да свършим работата по резервацията, избора на торта и пазаруване на подаръците.

Гроги съм и ви пожелавам лека и спокойна нощ  Hug

Херка, на какъв стол за кола се спряхте?

# 68
  • Стара Загора
Херка, на какъв стол за кола се спряхте?

# 69
Не виждам марката.....Май каза, че е на Премаман. Това до 18 или до 36 кг. е?

# 70
  • Стара Загора
Не виждам марката.....Май каза, че е на Премаман. Това до 18 или до 36 кг. е?
Не писах защото Слави спи пък нали се събужда от клавиатурата диването Twisted Evil
Марката е Премама и е 9-18кг. размера. Но като се махне уплатнението става и за по-голямо дете според мен.
Струва 240лв.

# 71
  • -
Честит рожден ден на Ангел и на Анна-Мария! Да растат много здрави, щастливи и да радват мама и тати!
Нямам време да пиша нищо повече-Мария ме побърква, тотално вече съм Crazy Сега от 2 дена има нов номер-реве кански като изляза от стаята и започва да маха с ръка да отивам да я взема...

# 72
Здравейте!
Ох,че е хубаво да има рожденици,празненства,торти и купони!!! Tada И подаръци,и подаръци!!!  Gift
Честит първи рожден ден на Ана-Мария и на Ачко! Да са живи,здрави и много,много щастливи  bdbaloni
Русе,браво!Както се казва: Когато сте най-зле ,така да сте! newsm74
heart ,дано се оправите бързо   Hands Thumbsup
matsa qk,страшна торта!Хубаво сте си изкарали! Мише и вашия купон е бил супер!Снимките много добре отразяват настроението! newsm26
И аз вече обмислям нашето празненство...Ще е в тесен семеен кръг.Но ми се ще да има някаква изненада,да е по-интересна вечерта.Мисля да направя украса с балони с хелии и някакъв надпис newsm78 Имам още да мисля....   Mr. Green newsm78
Хубава вечер!

# 73
  • София
Честит рожден ден на вече порасналите с една годинка Ангел и Анна-Мария! Да са здрави и много щастливи . Да са късметлии и да палуват на воля.
Бързо оздравяване на всички болни мами и бебоци!
Дбс, можеш да разчиташ на мен. Идеята за анкетата е добра. И ние ще сме моторизирани на празника, така че няма проблем за мястото. За идеята на Омни пак съм за.

# 74
  • Варна
Честит рожден ден на Ачко и Анна-Мария!
Честито и на рождениците от предните дни!
Да растат здрави, щастливи и много обичани!

Много хубави рождени дни сте си изкарали всички. Браво! Мен много ме ядоса татито, относно празнуването. Обяснявам му аз какво съм намислила, а той: "Ми то, има ли смисъл да се празнува? Тя нали не разбира още." Close  #2gunfire В крайна сметка Rage , естествено се съгласи, ама... 
Днес бяхме на консултация, уж за годинката, макар че има повече от 2 седмици до тогава, не разбрах защо толкова рано ни викаха. Мерките са екстра newsm78 9600 и 78 см. Само, дето Ема още като видя докторката и като писна... ooooh! През цялото време рева, вдигна поликлиниката на главата си. Confused И като се вкопчи в мен, не мога да я откача, че да я сложа на кантара. ooooh! ooooh! ooooh! Голям страх, голямо чудо! Tired В цялата суматоха, забравих да питам докторката сума ти неща, които се канех. Crazy
Някой знае ли дали мога да се ваксинирам против грип (нали още кърмя), защото ни раздават безплатни ваксини от работа.  Thinking
Хайде, купчината с дрехи за гладене ме зове. Лека нощ! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт