Октомврийска празнична темичка

• 15 570
  • 285
  •   1
Отговори
# 75
  • Някъде в Европа...
Здравейте!

Честито на празнуващите своята първа годинка! Бъдете здравички и радвайте мама и тати!

Русенки, Hug
Харт, скорошно оздравяване  Praynig

И при нас рождения ден мина спокойно. Събрахме се баща ми, мъжа ми, баба ми и дядо ми. Не така си представях първия рожден ден, но обстоятелствата го наложиха. Ще кача снимки да ни видите и нас: опитвам за 4 път в снимка.бг, не става и не става  #Cussing out,нямам нерви повече тая вечер  #Cussing out
(много ме е яд за качеството на вътрешните снимки. Ако ще си сменяте апарата, не си купувайте от шарените Олимпус,и Naughty)
 Добре сме, лудеем из парка, последния ни номер е да се катерим по чуждите колички и каквото си харесаме чуждо да го приватизираме Simple Smile, даже и със сила. Ако не стане на нашата хапем, блъскаме, пищим... Откъде стана такова глезено това дете, уж няма баби около него  newsm78.

Ето и снимките:
http://images21.snimka.bg/004145203.jpg
http://images21.snimka.bg/004145197.jpg
http://images21.snimka.bg/004145199.jpg
http://images21.snimka.bg/004145201.jpg
http://images21.snimka.bg/004145205.jpg

Хайде, лека нощ!

Последна редакция: ср, 03 окт 2007, 09:12 от AIR

# 76
Добро утро  Simple Smile

Помолих Кали да пусне анкетните въпроси. Все пак искам да ви предложа да се съберем в Барбарони. Признавам, че на мен ми е близо, но пък е удобно и все пак доста централно. Там спират:трамвай 7, тролейбуси 2 и 9, наблизо спират автобуси 204, 76, 102, 83 и др. Мисълта ми е, че ще е удобно за тези които ще бъдат без автомобил.
Лови, благодаря! Знам, че мога да разчитам на теб и ще го направя Hug
AIR, Ради вече е много голямо момче  Simple Smile

Хайде приятен ви ден

# 77
  • Стара Загора

Честит рожден ден на днешните палавници Лъчко, Филип, Александър, Ралица, Даниела

Завиждам за общия ви рожден ден ама ще чакам снимки с радост Heart Eyes
Сержи не стига, че бичи наряд след наряд ами и компенсациите не си ползва, че на всичкото отгоре го пратиха и три дена командировка  #2gunfire Бясна и луда съм.... Tired Туй ми спира тока значи..не стига че вчера спа един час само през деня ами и легна в 21,00 часа и в 05,00ч. стана Twisted Evil

# 78
  • Някъде в Европа...
Херка, не се оплаквай, поне е спал 8ч. Питаш ли ме мен като на всеки час се будя (не, защото искам естествено Twisted Evil)  и това не е една или 2 вечери, а цяла година вече  Twisted Evil

Честито на малките немирници, които празнуват днес !

# 79
Херка, елате и вие. У нас има къде да се спи Mr. Green

# 80
  • София
Честит рожден ден на днешните рожденници Лъчко, Филип, Александър, Ралица, Даниела! Да са много щастливи, здрави и засмяни слънчица  Flowers Sunflower
На мен Барбарони ми се струва добра идея. Има  удобен достъп от почти всички квартали, което е много важно. Четох в една от темите в Отчетни, че са си изкарали много хубаво и са доволни.
Херка, хайде елате. И при мен има къде, ако на още някой му се пътува.

# 81
  • София
Здравейте, момичета!

Честито на днешните рожденици и техните родители - да са ви живи и здрави малките слънчица! Само радост и щастие да ви носят!

Хера, и аз съм в твоя клуб - вчера дребния заспа в 21:00 и сутринта в 5:00 станахме.  #Cussing out

Аз не знам къде се намира клуб Барбарони, но съм съгласна. Въобще каквото решите, аз съм съгласна. Важното е да се съберем и да се позабавляват бебоците, а ние да се запознаем. Heart Eyes За часа - не искате ли в 17:30 или 18. Тамън до 20:00 ще са се уморили и ще заспят по-лесно.

Нашите тегоби със запушения нос продължават въпреки взетите мерки. През нощта капките му действат и детето си спи, но през деня не действат. Вчера опт зор не мож ада заспи до 14:30, а беше станал в 6:45. Да ви кажа откакто минахме на 4-кратно хранене и не го кърмя рано сутрин спим най-много до 7:00. А преди си го накърмвах в 6 и си спяхме до 8 - благодат!

AIR, много сте сладки! Ради е вече голямо момче.
_миринда_, питай ни нас.  Wink

Ами това е - днес ще сваля снимки и ще кача да ни видите!
Чао и приятен ден!

# 82
Честит рожден ден на малките слънчица Лъчко,Филип,Александър,Ралица и Даниела newsm59!Много здраве,късмет и yсмивки в празничния ден!На мамите  bouquet
Честито и на Aчко и Анна-Мария!Бъдете много щастливи,мили дечица newsm67!
Рyсенки Naughtyза кyпона,който сте си спретнали.A бебоците са големи сладyри,също като своите мами!Все такива хyбави поводи за събиране!
Аирче,малкият Ради е вече едно пораснало момче,дa  ти е жив и здрав!За скромното ви отпразнyване мисля,че най важното е че сте заедно и че сте здрави.Живот и здраве ще имате и дрyги поводи за големи събирания.
Ние сме добре,сополчетата спряха и само едно леко накашляне остана,но след прегледа лекарката ни каза,че е от зъбчето което ни изби.Има ли и дрyги бебчета на които зъбчетата им избиват по същия начин?Тия дни мисля да разнообразя менюто и и със риба,но се чyдя с коя е по подходящо да започна newsm78.Някакви съвети?Толкова от нас,отивам да ошетам докато малката спи.Чао и целyвки на всички октомврийчета!

# 83
Привет!!!   love001
Честито на рожденниците днес  и на техните семейства !!! newsm38    Tada
От два дни се опитвам да пиша, но все не успявам, понеже съм разкачила клавиатурата, че "мойта малка дъщеря" и тя се оказа много запалена по компютрите и по цял ден трака ли трака копчетата и  hahaha (к'во ще се правим трима маниаци не знам  #Crazy , трябва още един компютър май  Thinking ) Иначе и ние сме в отбора на неспящите и недоспалите  Tired  мисля че е заради зъбки, много  са и подути венците и така плаче нощем  newsm45 че май целият квартал вече разбра за нашето зъбоникнене  Crazy. На консултацията за 1 год. мерките ни са 9.700 кг. и 79 см. , пуснахме изследвания за кръв и урина, дано всичко е наред с хемоглобина  Praynig
И ние сме за клуб "Барбарони" (нямам впечтления, но наистина е възлово местенце до което надявам се всички ще се доберем лесно  Simple Smile )
AIR много сладък малък мъж е Ради, не се ядосвай за качеството на снимките, модела много си го бива   smile3521 !!!
heart скорошно оздравяване на Венци !  thumbsup М/у другото знаеш ли че ние май сме  комшии в Надежда  Simple Smile Хайде ако желаете компания за разходки, пиши на лични да се срещнем в квартала  Wink !
Хубав ден желая на всички !!!  Hug

# 84
Честит рожден ден на Филип, Александър, Ралица, Даниела и малкия принц Лъчко! Hug
Ние сме добре, още имаме кръв по кътниците newsm78, но сигурно е нормално, толкова са широки... големи зъби за малките устенца Mr. Green
За клуба, била съм в Барбарони, не ми се видя кой знае колко хубаво, но пък не съм посещавала много клубове, така че сигурно е ок. Важното е на всички да е удобно, а веселбата ще зависи от това как ние ще си я направим Hug
От празнувалите вече РД има ли някоя торта дето да похвалите, която освен красива да е и вкусна?

# 85
Честит рожден ден на днешните рожденници Лъчко, Филип, Александър, Ралица, Даниела! Да са много щастливи, здрави и засмяни слънчица

Аир, голямо момче е Ради - няма спор. И не изглежда глезен, ама ти сигурно знаеш по-добре  Mr. Green

За събирането да си кажа, че аз съм с градски транспорт и съм на майната си (Обеля) така че имам около час прибиране от града. Около 19.30 ч. започвам да го приготвям за лягане и трябва да съм си в къщи. Но ако късен час е удобен за повечето от вас, не се съобразявайте само с мен. Няма начин да е удобно на всички.

Лек ден!

# 86
Ч.Р.Ден на малките палавници Лъчо,Филип,Даниела,Ралица и Александър.Да са живи,здрави,весели,щестливи и имат безгрижно детство изпълено с много бели.

# 87
  • София
Честит Рожден Ден на Лъчо, Филип, Даниела, Ралица и Александър! Да са много здрави и весели, да радват своите родители и да имат прекрасно детство!

# 88
Честит Рожден Ден на Лъчо, Филип, Даниела, Ралица и Александър!

Да са здрави и весели !

# 89
  • Стара Загора
Благодаря за поканата момичета..наистина ще я обмислим със сержи...ако въобще се появи този месец мъжа ми Mr. Green
Харт може и да ти е гадно ама аз се радвам, че не съм сама в клуба "лудо бебе" Mr. Green
AIR-че той стана в 5 часа ама цяла вечер се блъска в кошарата и той не се буди ама аз от шума настръхвам и постоянно се цъкля в тъмното да не би да изреве или да му стане нещо Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт