Октомврийска празнична темичка

• 15 586
  • 285
  •   1
Отговори
# 195
Честит Първи Рожден Ден на Мишето на мама S_kala!  newsm59  bigdance2
С пожелания за слънчево детство и много усмивки!

# 196
Честито на всички рожденици ,които съм пропуснала!
Желая им здраве безгрижно детство изпълнено с обич и усмивки!
krissie ЧРД и на теб -здраве щастие и много сбъднати мечти!

# 197
Честит Рожден ден Мише, на мама S_Kala.
bdbaloni baloni bdbaloni

# 198

ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ МАЛЧОВЦИ,НА КОИТО НЕ СЪМ ЧЕСТИТИЛА!
Да са здрави,весели,засмени и с усмивки озарени!!!

Ние си имаме вече тати от понеделник и за това се позагубихме от фронта.Така ще е още няколко дни,докато тръгне на работа и докато се "налюбуваме" един-друг,ама другата седмица ви гарантирам,че ще сме отново редовни!
Айде лека нощ на всички!
На тези,които тия дни ще празнуват-весело изкарване!!!

# 199
  • София
Честит рожден ден на Стела, Кристиян и Дани!!!

Да растат здрави и усмихнати деца! Днес да бъде един весел и незабравим ден!

nbirthday newsm38  bigdance2 Tada

# 200
Честит рожден ден на Стела, Кристиян и Дани!!!

Да растат здрави и усмихнати деца! Днес да бъде един весел и незабравим ден!

nbirthday newsm38  bigdance2 Tada
newsm51 smile3525 newsm51 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm59  bigdance2  party023 nbirthday newsm38 Tada  Party Time  ura

Момичета да ви се оплача моята принцеса нещо се е разкашляла и много ме притеснява,нещо е настинала в това гадно време,уж гледам да си стоим в къщи и пак не ни е подминало.Днес ще я водя на лекар да я видят.Мисля да питам за някаква противогрипна ваксина да и бият като се оправи.Тя до сега не е боледувала,освен летният вирус от морето и ми е мъчно като я слушам как кашля лошо Tired
Ако не се оправи няма да можем и ние да дойдем на 11 за съжаление Tired

Последна редакция: чт, 11 окт 2007, 09:52 от gudza

# 201
Честит рожден ден на Стела, Кристиян и Дани!
Нека са живи здрави, за да радват много мама и татко!

Tada   bigdance2  newsm18   ura  dance  newsm59

# 202
Честит рожден ден на Стела, Кристиян и Дани да радват мама и тати  Hug

Честито на всички които съм пропуснала през изминалите дни  Hug

Пламена е ужасна, става в 1-1,30 и започва да те тормози поне час, оня ден беше от 1,30 до 4,30, какво беше това чудо не знам  ooooh! иначе през деня нямам проблем с нея освен че ме води все на някъде из апартамента  Crazy

ставам че пък тръгнахме на разходка  Crazy

# 203
Честит рожден ден на Никола, Михаил, Стела, Кристиян и Дани. Да радват мама и тати , да са весели и щастливи и да правят много пакости.
Ние все искаме да се пускаме и да ходим сами Crazy......това е защото ощ? успяваме да го опазим и не е падал.Като падне ще се усети Mr. GreenИ опитва да се реши сам,милия.

# 204
Честит рожден ден на Стела,Кристиян и Дани! hbdayБъдете живи и здрави,много палави и засмени! baloni
Зеле,и Вяра си има от няколко дни такъв един час по никое време с преспиване от около час,но нейният час е около 4.30h.Снощи направо се изцъклих докато я приспя Shocked
Маца,честито ви завърнал се тати и нека повече да не ви оставя двечките сами за дълго!
При нас времето е все така хладно ,но не изоставаме от разходките,че иначе как се издържа по цял ден в къщи?!
Спирам,че се разбyди....

# 205
Мили мами, и моето малко момиченце вече е на цяла една годинка! Честит рожден ден и на Криско, Дани, Никола и Михаил!

Ето да се почерпите и за наше здраве: http://
Наздраве

# 206
заспахме, та майки и прочете темата  Crazy

Честито на Маца за завърналият се тати  Hug много е яко като сте двама  Peace

Честит рожден ден на Мишо на Коте/на големи патерици/  Hug да е все такъв слушлив  Hug да не съм те чула да се оплачеш от детето

assia75 - ама тя въобще не спи и аз покрай нея  Tired просто става права в кошарата и почва да мрънка, като я взема при нас започва едно разглеждане на раклата и какво има отгоре  Crazy вземане на част от нещата  Whistling и понеже вчера вече бях каталясала нямаше нищо отгоре освен водата и  Twisted Evil три пъти си иска водата  и  пи ,после  иска си другият биберон , щото аз с два единият ако не мога да го намеря Twisted Evilднес съм решила да се запася с играчки и ако пак го направи да и слагам по две  newsm78 въпроса е че тя си търси внимание, ако съм със затворени очи- мрънка, ако са отворени започва да се смее и бяга нагоре надолу  Rolling Eyes

Фрики- аз я оставям да пада, по-добре според мен да се научи да пада по дупе, отколкото с главата напред, за сега имаме един, два пропуска, и синьо или цицина/по скоро и става червено /, ама сега се почва и като я гледам как ходи като пате .... мисля че няма да мога да я опазя колкото и да искам  Peace 

хади оставям ви за сега че то и много дълго стана  ooooh!

п.с. Веничка, наздраве  Hug

# 207
  • Откъм Варната
Честит рожден ден на всички рожденници   bouquet

Барабана мернах те в една друга тема, като направиш тортата да ни я покажеш, и аз ще правя такава

Последна редакция: чт, 11 окт 2007, 13:56 от KaliMa

# 208
  • София
Честит Рожден Ден на Стела, Кристиян и Дани! Честито и на рождениците, които съм пропуснала- Косето, Цеци и Благо! Много здраве и радост, весело и щастливо детство!

# 209
МОЯТА ДЪЩЕРИЧКА СИМОНА ДНЕС СЪЩО ИМА РОЖДЕН ДЕН!
 smile3518
ТОВА И Е ПЪРВИЯТ РОЖДЕН ДЕН!
КАКВО ДА НАПРАВЯ,ЧЕ НА ПЪРВАТА СТРАНИЦА СМЕ НАЙ-ОТДОЛУ!? newsm11

Общи условия

Активация на акаунт