.Днес ни дадоха ключовете за новото жилище
.Имах и имам толкова много неща за вършене,а с бебо ми е малко трудно и за писане във форума почти не ми остава време
.В неделя ще се местим,а за съжаление кухнята която сме си поръчали,ще дойде чак на 9 ти
.
.Измисля какви ли не щуротии и направо е толкова див,че понякога ме плаши
.От няколко нощи ми погажда и едни номерца.Събужда се по някое време и почва да си мърмори в леглото.Докато не го взема при мен не заспива.А като заспи аз пак го местя,понеже много рита и мята ръце и ме удря и аз пък не мога да спя от него.И така по 2,3 пъти на нощ.Дано е временно.
!!!Искам и аз да направя нещо интересно за скорошният рожден ден на дъщеря ми.Сподели как я измайстори тази красота
Ще се радвам много,ако имаш време да ми пишеш на лични стъпка по стъпка 
Май няма да се спи тая нощ... 

) и аз много обичам да я правя , защото е убийствено вкусна .
Новата ни кола , не чисто нова , ама все пак е на 5 години , карана малко , познаваме човека , дето я е карал , има си история на подръжката в Рено . И на , седим си ние тримата в колата , нищо не е приготвено за вечеря , моите родители пътуват към Варна , и колата ръмжи ли ръмжи , ама не ще да запали . Прибрахме се с такси и за 15 мин това беше тортата , за да има Митко как да духне първата си свещичка
Иначе утре ще празнува с наборчета - повечето ни приятели с деца , само дано не се скапе времето , както предричат , че сме го планували за навън , и ще има по-хубава торта .

, защо съм спяла с него, тя ще го учи да си спял в леглото.... Аз й заявих - добре, но леглото му ще е в твоята стая и на теб да се буди по 1000 пъти на вечер. Та така де, наоплаквах ви се, но днес наистина ме ядоса, но все пак нали ми е майчица...
Явно съм забравила какво е да живееш при родителите си. Баща ми обаче мога само да ви го похваля. Днес ги бях оставила двамата с Ради, докато бях в болницата. Справили са се просто чудесно.

, понеже приеха таткото ни в "Пирогов" с пневмоторакс и едва онзи ден го изписаха
Много ми беше притеснено за него и нанагорно с двете момченца сама, но важното е, че всичко страховито отмина и сме заедно - пред заплахата от развод 
Не си представям как ще свикне да ги носи, но ще трябва да стане... 

.
. Както не търпи нищо, дано да свикне Ники и дано да се коригира зрението му бързо
. Ще ви трябва търпение
.
.
. Утре да наваксате
.
. Не можах да го убедя да отидем в клуб.
.
/да ядосва малко повече майка си, че е много кротка 
Да е жива и здрава и скоро Яни да не е сам 

На другият ще се гласува...там ще ви кажа кога и как, който иска да гласува Препоръчани теми