Сладка мама с коремчето напред, знае че ФЕВРУАРИ ще й е на късмет!

• 14 673
  • 277
  •   1
Отговори
# 165
  • Бургас
Чувала съм за реално съществуваща жена Маратонка, кръстена от майка си по случай някаква олимпада #Crazy.
За име на мен като че ли ми се иска да е на татко, но съм чувала суеверие, че не било хубаво на починал. А пък и името е много хубаво и човека го заслужаваше. Как мислите?
 Въпрос към буталите вече колички: оставам с впечатлението, че зимния кош не е нещо на 100 процента необходимо. Ако е така - супер ще спестим почти 1/3 от цената при някои модели. Някъде четох, че било препоръчително гръбчето на бебе да е на абсолютно равна повърхност, което не може да се постигне дори при модели с напълно падаща облегалка.

# 166
хехе Портокал и Маратонка Joy Ами ако се срещнат какво ли ще стане  hahaha Как биха си кръстили тяхното дете......заприличва ми на последната реклама на кока кола

# 167
Изчетох само първите две страници но се пукнах от смях  rotfImbo  tooth  hug

# 168
Сега се сетих преди няколко седмици в магазина за една циганка, която искаше салам, ама не можела да му каже името и искаше една маратонка, ние с продавачката се попикахме от смях като разбрахме, че жената всъщност искала македонка. ooooh!
vivi.vivi, ние имаме избрано женско име още от предната бременост на майка ми Веселина, името е Василена, мама почина докато бях бременна в 6-ия месец, но живот и здраве ще си кръстим момиченцето на нея, не ме бъркат някакви глупави необосновани суеверия.
За зимния кош, много се чудя знам по принцип, че не се ползва продължително, но от друга страна ме притеснява  точно това, че столчето за кола не е равна повърхност и аз не знам има още време за мислене.

# 169
ето няколко в синтезиран вариант http://beer2beer.blog.bg/viewpost.php?id=74625 ....Пу за мене Мотко  Бумов /простете момичета ама май нещо се разлигавих/

# 170
zuzulina точно тях гледах!
И аз се разлигавих!
хи хи хи

Hug Hug Hug

# 171
ето няколко в синтезиран вариант http://beer2beer.blog.bg/viewpost.php?id=74625 ....Пу за мене Мотко  Бумов /простете момичета ама май нещо се разлигавих/
Ха, Laughing при Мотко  съм ходила сума ти време на уроци- преподавател е във факултета по изобразителни изкуства във ВТУ.

# 172
zdravi4 ти какво си правила в този факултет?

Hug Hug Hug

# 173
Кандидатствах- той дава уроци за кандидат студенти.

# 174
Учила ли си там? Стана ми интересно! В София в Художествената Академия кандидатсвала ли си? Аз я завърших, за това питам и ми стана интересно!

Hug Hug Hug

# 175
Здравич, и моето бебенце ще се казва на втория ми баща. Той успя да се порадва само две седмици на новината, че ще става дядо. Казваше се Иван, а бебето ще е Калоян - в превод "хубав Иван". А пък дядото и бабата по мъжова линия ще се радват, че им е взело началната буквичка, която между другото е и моята. Ако е станала грешка и бебенцето се окаже момиченце, ще е Цвета - на покойната ми баба. Никакви суеверия не ме интересуват. Открай време това ми е женското име.
Пък аз си стоя и се чудя - на прегледа в събота ми казаха, че избързваме по размери. На снимката от ехографа този път пише 13-14 февруари, а според свекърва ми, която е била 30 години акушерка, нищо чудно да отидем и към 10 февруари. Освен ако бебо не е слонче. newsm78 Видях в интернет, че 360 грама, колкото тежеше бебо в събота, отговарят действително на 21 седмица. Всъщност февруари ми изглежда толкова далеч в момента, че няма никакво значение кога ще се падне newsm78

# 176
Здравейте и от мен!Аз доста отдавна не съм влизала във форума и едва успях да прочета всичко-много се радвам, че всички се чувствате добре.Аз също засега нямам съществени оплаквания, с изключение на лека болка в областта на пубисната кост при ходене и при лежане, която ме притеснява, но се надявам, че ще премине скоро.Вече усещам движенията на бебка, която даже успя да ме събуди миналата нощ Simple Smile, но за момента се чувствам прекрасно усещайки новия живот. Simple Smile
А относно количките, ние за момента сме се спряли на Quinny Freestyle 3XL Comfort и на Trio CT 0.1 Auto-fix complete на Chiccco, но все още нищо няма да купуваме, т.к. съм малко суеверна в това отношение

# 177
Честит рожден ден на хубавата Лили! Да расте все така красива, много здрава, умна и щастлива!  Hug
Добре дошла на новата бремелинка! Hug
Сенди рол-а са доста по нездрави. Това ми го каза и продавача в Штъркел, който приема рекламациите. Peace, докато от тези с постоянните гуми няма оплаквания и рекламации.
Естрела жесток аватар! Hug И виж линка с топ 5 , ще намериш колички за близнаци, породени и т.н.
Льон признавам количката е супер! Но 1100 лв за подобно нещо няма да дам, макар да не се спирам, за мен и според мен е неразумно. Е, ако някой ми подари такава ще съм щастлива! Mr. Green
Жаси, сестро... друго какво да кажа Tired Смятам, и казвам често, що за човеци са, щом едни 9 месеца не могат да подсигурят що- годе спокойствие на бременната си жена? Да не е вечно мама му стара? Става дума за месеци само. Нали и за децата им иде реч, те страдат от всичката глупост, но това е. Носим ги, гледаме ги, грижим се и не спим, а мъжете носят едните пари (а някои и това не правят) и се смятат за велики hahaha. То голямо усилие да отгледаш една бременна жена! ooooh! Дишай дълбоко, и това ще отмине. И ние сме в такъв период, от доста време...

# 178
Ех, страхотно, очакваните бъдещите февруарски принцове и принцеси засега са в еднакво съотношение Simple Smile

# 179
Виви, аз слагах порт бебето (което се продава с количката) в количката, хем закрито добре детето (даже закопчано), хем съвсем на равно, макар че и без порт бебето пак е съвсем равно дъното на най спуснатата степен на коша. А зимния кош ти е много нужен първите 6 месеца, важно е, особено като се вози и тръска все пак, детето да е съвсем легнало за да не се натъртва опашната кост.

Общи условия

Активация на акаунт