Сладка мама с коремчето напред, знае че ФЕВРУАРИ ще й е на късмет!

• 14 673
  • 277
  •   1
Отговори
# 150
Ааааааааааа  забравих да честитя на рожденниците  newsm59и на всички с повод за празнуване  newsm67 !!!

# 151
  • Варна
Много ви благодаря на всички.Просто няма на кого да се оплача и затова на вас,а ако не се оплача става още по лошо.Още един път ви благодаря че ви има. Hug

# 152
  • Бургас
здравейте и от мен!не мога да сваря да изчета всичко за да мога да се включа и аз!моето момченце доста шава с татко се чудим как ще го укротим ако като се роди е такава панта! Rolling Eyes Макар че е рано да ви питам вие мислите ли вече за именце на бебчето?

# 153
здравейте и от мен!не мога да сваря да изчета всичко за да мога да се включа и аз!моето момченце доста шава с татко се чудим как ще го укротим ако като се роди е такава панта! Rolling Eyes Макар че е рано да ви питам вие мислите ли вече за именце на бебчето?
Мдааааа ...всеки ден изкача нещо ново и направо незнам  #Crazy  newsm78
Най-накрая май ще го кръстя Муйчо  Joy  Joy  Joy

# 154

zuzulina ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ,
ако не си изберем име, може ли да използваме твоето!? Много ми харесва!Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха

Иначе сериозно си имаме имена ама още не са твърдо решени дали ще са те. Има време!

Hug Hug Hug

# 155
  • София
...
Joy Laughing Може още Муньо или Мунчо:))). Аз съм си казала отдавна и за момиче и за момче, въпреки че сега след последната ФМ остава само женския вариант:)- Анна.

# 156
ephrossina аз не разбирам английски, само чета малко ,  ама с риск да ми се смеете ,  какво е това дето го пише за Кейт Мос в лентичката ти!?!

Embarassed

Hug Hug Hug

# 157
  • София
ephrossina аз не разбирам английски, само чета малко ,  ама с риск да ми се смеете ,  какво е това дето го пише за Кейт Мос в лентичката ти!?!

Embarassed

Hug Hug Hug
Laughing Всяка седмица се сменя, а аз съм го настроила да е с хумористичен текст. Това значи: " Аз тежа 1 паунд (450 гр. е това)? Уау! Това е като да си по-тежък с цял паунд от Кейт Мос!  Wink

# 158
привет,

ние не само сме мислили за името на бебо, но и вече си има име - Боян. отсега така се обръщаме към него - да си го знае Wink
вчера бях на преглед, че нещо нали ме наболява и се оказа, че имам леки контракции, но иначе сичко уж е наред. изписаха ми магнезий и го почнах. погледнахме за малко само Боян и този път и аз му видях пишката Crazy.
утре съм на ФМ, така че стискайте палци. и аз съм от онези, дето не го усещат много-много (въпреки че точно днес на няколко пъти ме издумка и много му се зарадвах) и малко се притеснявам от тая работа. та разчитам утре да бъда успокоена.
лека на всички и приятна почивка

# 159
  • София
Здравейте!
 newsm59 на всички рожденници!!! Да са живи и здрави и много късмет в живота!
Ето и от мен един кон специално за малката принцеса Лили. Да е здрава, весела и щастлива!

Pavi04, много се радвам, че си усетила бебчо  thumbsup
Zuzulina, ако бебетата наистина не ритали с крайниците, май започвам да се притеснявам. Струва ми се, че моето много шава. Представям си, ако удря с главичка  Dizzy Face
Аз днес правя нещо като проучване. Броя колко ритника ще получа за един ден. Утре ще ви кажа резултатите.
Лека нощ, мами

# 160
Goldeneyeful, честита рожденичка!
Да се отчета- днес бях на консултация и нищо не съм качила за този месец, чак не мога да повярвам. Получих направления за кардиолог и невролог, заради разни болежки и сега трябва да ходя по лекари.
Момичета, може би тази тема ще е полезна, нали напоследък разискваме все темата за количките: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=176875.0

# 161

Embarassed

Hug Hug Hug
Laughing Всяка седмица се сменя, а аз съм го настроила да е с хумористичен текст. Това значи: " Аз тежа 1 паунд (450 гр. е това)? Уау! Това е като да си по-тежък с цял паунд от Кейт Мос!  Wink
Мдаааа много е готино така с хумористичен текст  Laughing
 Laughing
А за имената оня ден с таткото се разлигавихме и се надскачакме кой по идиотско име ще м дойде на акъла  Crazy
За момиче най ни хареса Парцуца  Joy

Ужас момичета ....не е шега работа да си кръстиш детето...някои родители си жигосват децата за цял живот  Mr. Green
Бях чувала за Жан Клод Ван Дам Хасан Груев  Rolling Eyes  #Crazy

# 162
А за г-н Портокал Портокалов чувала ли си, реално съществуваща личност от ромски произход. Joy

# 163
А за г-н Портокал Портокалов чувала ли си, реално съществуваща личност от ромски произход. Joy

hahaha Joy
Май по Нова тв веднъж говореха за него,в Здравей България

# 164
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=180011.0

Ето тук има невероятни имена!

Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт