Фъкане

• 118 189
  • 649
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
Здравейте   bouquet Някой да знае дали и  къде в Пловдив се предлагат модели за фукане   newsm78

# 556
Здравейте   bouquet Някой да знае дали и  къде в Пловдив се предлагат модели за фукане   newsm78

В "Мистър Гоблен"

# 557
аз не ги харесвам вълнените конци, много са ми остри. дебелината зависи от големината на дупките на основата. дължината е според вкуса. прахосмукачката се справя добре, чат пат и тупане иска обаче

Благодаря ви много.
Тръгвам по магазините, да видим какво се предлага на българския пазар Simple Smile

# 558

А във Варна?  Rolling Eyes

# 559
  • пак там

В "Мистър Гоблен"

А това къде е?

# 560
  • Пловдив

В "Мистър Гоблен"

А това къде е?

Аз проверих в магазина за гоблени ,който е над подлеза на Понеделник пазара,но имаше само 2 малки модела ,които не ми харесаха .Цената им беше около 50 лв. за размер 40/40 .

# 561
  • София
Това е цената за модел на Вервако. На други фирми са по-евтини моделите.
А тук има адреси и информация за Мистър Гоблен - http://www.milenastyle.com/catalog/catalog/contact_us.php

# 562
Хоп и тук  Rolling Eyes,и мен май скоро ще ме изгонят от къщи -заради вашите красоти  Mr. Green.Момичета имам един такъв въпрос-тези фъкани килимчета и възглавнички издържат ли на усилена експлоатация от страна на децата или са само за красота  ooooh!?!

# 563
Хоп и тук  Rolling Eyes,и мен май скоро ще ме изгонят от къщи -заради вашите красоти  Mr. Green.Момичета имам един такъв въпрос-тези фъкани килимчета и възглавнички издържат ли на усилена експлоатация от страна на децата или са само за красота  ooooh!?!

Здравей и тук!  Hug При нас издържат!  Peace Joy Joy Joy

# 564
  • Варна
Dion, във Варна провери за готови комплектовки в магазина зад пощата, или по реда на пощата до Клас пиле, аз обиколих всичките, докато си намеря основа, и на всичко отгоре когато открих беше последната Sad и ще трябва да намаля размера на килимчето което ще правя, когато заприлича на нещо ще го покажа, чао на всички Hug!

# 565
  • София
Би ли споделила какъв е размера на основата и цената, на която се продава метъра? Тук в магазина на ДМЦ ми се струва неоправдано висока цената - 26 лв/м.

# 566
  • Варна
4,5 каунт, 50 см. ширина, 9.50 лв. на метър, но жената каза че я има отдавна и затова сега може и да е по-скъпо, но 26 и на мен ми се вижда доста Rolling Eyes

# 567
в магазина на улица хризантема има евтина. и там беше десетина лева

# 568
  • София
Като ходих да си купя килимчето оттам, миналата година, нямаше и ми казаха, че не получават... newsm78

# 569
инфото ми е старо. от миналото лято е, тогава имаха.

Общи условия

Активация на акаунт