Фъкане

• 118 175
  • 649
  •   1
Отговори
# 585
Дъмпер ,в действителност е още по-хубаво. Blush
само не знам дали да го пера и гладя  newsm78
за сега не е млъсно,ама мисля да го направя на възглавничка и как да го пера тогава 
Дидк@,мерси   bouquet

# 586
mery_poppins1 страхотно е!  Hug Ако питаш мен сега изобщо не го пипай!  Peace Не е като гоблените!  Crazy Остави го така поне няколко месеца! И после пране на ръка! Хладка вода, киснене-вадене, киснене-вадене............. и така!  Peace

Гуденце за мен остана ли котенце или късно минавам???  Hug

# 587
  • София
А, Здравче, късно минаваш, аз ги обрах всичките! Flutter
mery_poppins1  станало е много, много хубаво! А аз пак забравих за снимките, ама нищо - приемете го като първоаприлска шега, малко подранила Whistling

# 588
  • Варна
И аз да се отчета, нещо бавно напредвам, че с това хубаво време сме все навън с децата, ..е, бавно, но славно... Laughing

# 589
Моето фъкано безумие е готово.За следващото ще се старая повече.Обещавам.

# 590
Някоя от вас може ли да ми преведе какво означава заглавието на темата, защото аз се сещам само за едно нещо, на което англоговорящите народи му викат "фък" и е много приятно занимание...  Mr. Green Laughing Laughing

# 591
Corus_S3 ,нещо от рода на везането е.И е приятно занимание. Laughing
sissak ,чак пък безумие!Малко лицата не си понагласила само. Hug

# 592
като за първи опит е супер мисля  bowuu
Corus_S3 и ние говорим чужди езици, да беше погледнала малко в темата  Tired

# 593
като за първи опит е супер мисля  bowuu
Corus_S3 и ние говорим чужди езици, да беше погледнала малко в темата  Tired
Виж кръгчето със щръкналата нагоре... хм, "стрела" под ника ми - мъж съм.
И погледнах темата, но пак не разбрах какво общо има между фъкането на английски и шиенето на възглавници. Помислих си, че или първият пост е сбъркан и е трябвало да е друга тема, или заглавието е сбъркано.

# 594
сори за ника ти Crazy но 2 поста преди теб пак е показаха една рошава такава, значи едвали е сбъркан първият пост

# 595
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Някоя от вас може ли да ми преведе какво означава заглавието на темата, защото аз се сещам само за едно нещо, на което англоговорящите народи му викат "фък" и е много приятно занимание...  Mr. Green Laughing Laughing

hahaha  мераклия  Joy
мааани форумО и бЕгИ след нЕкоА зафатна булка,  Flutter белким ти излезе кАсметО  Peace

# 596
  • пак там

hahaha  мераклия  Joy
мааани форумО и бЕгИ след нЕкоА зафатна булка,  Flutter белким ти излезе кАсметО  Peace

Няма да те разбере - той е англоговорящ  Mr. Green

# 597
сори за ника ти Crazy но 2 поста преди теб пак е показаха една рошава такава, значи едвали е сбъркан първият пост
Добре, де, 'звиня'ам се за лиричното отклонение, но не се сдържах.  Mr. Green Embarassed

hahaha  мераклия  Joy
НЕма ми излезе кАсметО, 'щото мен никоя не ме ще. За съжаление не съм красавец като Брад Пит или Вин Дизел, така че ви оставям да си лафите по темата, пък аз ако някога зарежа компютрите (няма да е скоро), обърна резбата и 'фана да бродирам тогава мож' да ви са пуфаля със сътвореното.  Laughing  Laughing 

# 598
Здравейте моми4ета,най накрая и аз да се вклиу4а при вас,макар и не с такъв комплект купен и красив,но направено от мен изцяло,една пъте4ка за тоалетната,по метода фъкане е и ми е първото плетено не6то в живота ми(като изклиу4им някои дреболийки де).
http://media.snimka.bg/2668/011590970.jpg
http://media.snimka.bg/2668/011590993.jpg

шарката трябва да е един китайски знак за лиубов,не съм го докарала съвсем,но колкото можах толкова.

# 599
  • София
Привет, момичета! От една година не съм фъкала. Откакто забременях ми изчезна всякакво желание за работа, чувствах се зле и въпреки това направих 2-3 опита да фъкам. Направих 2-3 реда и се отказах. Първо ми се гадеше и само лежах, после коремът ми пречеше и пак само лежах. Laughing  Напоследък обаче получих вдъхновение и за около 10-тина дни изфъках ето този леопард. Както казва мъжът ми, щом фъкам, значи съм добре! Радвам се, че съм отново в темичката, приятно ми е, че и аз показвам  нещо! Поздрави на всички!

Общи условия

Активация на акаунт