Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се прави фъкан и каква е технологията?
Какви са основните материали за фъкане и къде мога да намеря комплекти за фъкане?
Как се създава килим с помощта на техниката фъкан и как се завършва?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се прави фъкан и каква е технологията?
-
Какви са основните материали за фъкане и къде мога да намеря комплекти за фъкане?
-
Как се създава килим с помощта на техниката фъкан и как се завършва?
-
Как се почистват килимите, направени чрез фъкан техника?
-
Как мога да създам килим с помощта на фъкан техника без комплект и къде мога да намеря основа и игла за фъкан?
ако не е много нахално 

ПС:Много хубаво име-и мъжът ми и малкия ми син са ти адаши 

Аз лично /като запалена гобленарка
. Дори си бях изнамерила нещо като зебло за основа. Повече не съм виждала такива комплекти или само игли.
Реших да си купя кученцето,че се влюбих в него.А да знаете къде във Варна мога да си го купя?Ката го направя ще се похваля първо тук
Та това, което Здравче си дала като снимка при мен се вижда идеално. Но как можеш да снимаш основата за да я сглобя и да получа цяла картинка? Дали мога да си купя основата /как ли се нарича тя?/ + конци и тоя уред за мъчения и да пробвам?