Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 30

• 46 158
  • 1 031
  •   1
Отговори
# 765
Току що си направих експеримент - бях аднала едни дрешки, за които сега ми излезе надпис в червено- свършили, да ги изтрия от панера и бла-бла...смених държавата на Франция и надписът тутакси отпадна. Пак пишеше, че ще бъдат на разположение след еди-колко-си седмици, но без заплашително-червения възклицателен знак. Хм...на различен стандарт ли ми намирисва, в обслужването на потребителя? А ЕС? А Миглена Кунева?  smile3515 smile3513
тези, за които се изчаква- са само за Франция. Плащаш ги и като пристинат, ти ги доставят. Няма как д стане за чужбина
нож за рязане на жулиени

# 766
Аха, Monda,  имам такава на Tupperware от скоро и е страшно удобно и ме улеснява за ситни кубчета краставица за таратор Simple Smile
Мерси за лъжичките   bouquet, поръчвам ги тутакси! ИСках дървена бъркалка за мед, като кошерче, но не съм попадала...
Момичета, как вървят като цени пасаторите от този вид, знаете ли това изгодно ли е? http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=21554362&a … documentid=500107

# 767
Леле, Монда, супер си  Hug Аз ценя особено високо тези неща, но в България или са много скъпи, или пък не са качествени, особено в Стара Загора  Crossing Arms
Няма да забравя колко пъти ходих в един магазин в Атина докато улуча един сервиз на промоция/щото само така можех да си го позволя/. И така, най-сетне, след всекидневно минаване покрай магазина в периода ноември-март, най-сетне ми се усмихна щастието. Цената му беше намалена до степен, та чак и аз, бедният стипендиант, да мога да си го позволя.
Бързо се прибрах, грабнах голямата чанта с колелата и беж в магазина.
Купих го и после се прибрах с него, сменяйки 3 автобуса  Laughing
Ама такъв още не съм виждала, супер е  Peace
Сега ми е смешно като си представя как съм им изглеждала на ония фръцли в магазина  Joy
А-а-а, щях да забравя. Само дето не ми стигнаха паричките за пълен комплект малки лъжички и ножове, и сега от тях имам по 4 вместо по 6. После при всяко посещение в Атина ходех в същия магазин да търся, ама нямаше. Тъй че ако видите някъде такива с кехлибарени дръжки, свиркайте  Praynig

# 768
Момичета, моята поръчка е от 26.09 и вече е тук! Много приятно ме изненадаха този път! Отивам до митницата!

Аууу, какво става, че поръчките от 15,16 и 17 още ги няма???  smile3511

имам известие за поръчка от 16.09  newsm68
много съм щастлива, но чак в понеделник ще успея да стигна до митницата
вече мисля за следваща поръ4ка  Laughing

# 769
  • До хладилника, който обичам
Момичета, как вървят като цени пасаторите от този вид, знаете ли това изгодно ли е? http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=21554362&a … documentid=500107
По-хубавите марки са 50-70 лв същите тук; по-простите - и за 30-40 лв ще намериш.

# 770
А този пластелин знаете ли  го?
Направо е страхотен! /Всеки цвят е ароматизиран много приятно, мекичък... а и такива ярки цветове..
горещо ви го препоръчвам!

# 771
  • До хладилника, който обичам
Simple Smile такъв бях взела от тук за детето - 4,50 лв за 10-ина бурканчета.

# 772
Ураааааааа, пратих детето до долу  и ми донесе... известие , дано е за 17!  thumbsup
Обаче е написано с химикалка, че почиват и събота (вече). МИсля да отида лично и да се погрижа да разчовъркам историята с таксата!  Close

Благодаря за информацията Бу! Simple Smile

# 773
http://www.laredoute.fr/vente-demoulez-sans-stresser-solutions-m … e&pagesize=16

А това какво включва,бая неща са дадени ама.....

Разбрах,едната част е толкова трябва да се избере! Embarassed

# 774
  • sofia
И аз пластелина го бях купувала от София,хубав е,но като го оставиш на открито за 2ч и става твърд и се рони

# 775
Simple Smile такъв бях взела от тук за детето - 4,50 лв за 10-ина бурканчета.
Виж, който ходи по магазините.. Laughing

# 776
И аз пластелина го бях купувала от София,хубав е,но като го оставиш на открито за 2ч и става твърд и се рони
Не, не се рони.... Бяхме нправили едни фигурки за Малена и стояха може би няколко дни на  двора..след като ги намерихме, си ги смачка и сложи отново в кутийките.

# 777
Направо е страхотен! /Всеки цвят е ароматизиран много приятно, мекичък... а и такива ярки цветове..
горещо ви го препоръчвам!

Изглежда супер! Мерси, Монда, ще ми свърши идеална работа Wink

# 778
  • sofia
Не, не се рони.... Бяхме нправили едни фигурки за Малена и стояха може би няколко дни на  двора..след като ги намерихме, си ги смачка и сложи отново в кутийките.
може нашия да е бил стар,иначе наистина беше страхотен

# 779

Общи условия

Активация на акаунт