Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 30

• 46 021
  • 1 031
  •   2
Отговори
# 90
А може ли да ми помогнете къде се намират таблиците с размерите?Сега след обновяването на сайта не мога да ги манеря Embarassed

След обновяването на сайта вече не излизат навсякъде, а само на определени артикули... по каква логика обаче - не мога да схвана...

ТАБЛИЦИ С РАЗМЕРИ НА ДАМСКО, МЪЖКО И ДЕТСКО ОБЛЕКЛО

Някоя от вас искаше реална снимка на черните евтини маратонки. Чакам ги в поръчката си от 17-ти септ., като дойдат ще ги снимам!

# 91
  • Варна, морето и сините вълни!

След обновяването на сайта вече не излизат навсякъде, а само на определени артикули... по каква логика обаче - не мога да схвана...

Елс  Hug Hug

# 92
Дали някой получи кафявата чанта от офертата, да даде отзиви, че я чакам с нетърпение.

# 93
Моля да се добави линка с размерите в първия или втория пост. Постоянно на някой му трябва, и аз го търсих наскоро.

# 94
  • Плевен
Продавам това яке http://www.laredoute.fr/vente-manteau-a-l--heure-anglaise.aspx?p … e&pagesize=16
Много е хубаво,но е голямо за детето. Размера е 86.

# 95
  • София
А може ли да ми помогнете къде се намират таблиците с размерите?Сега след обновяването на сайта не мога да ги манеря Embarassed

Някоя от вас искаше реална снимка на черните евтини маратонки. Чакам ги в поръчката си от 17-ти септ., като дойдат ще ги снимам!

аз бях помолила за снимка - много ще съм ти благодарна   bouquet

# 96
Продавам това яке http://www.laredoute.fr/vente-manteau-a-l--heure-anglaise.aspx?p … e&pagesize=16
Много е хубаво,но е голямо за детето. Размера е 86.

Дай някакви размери в см,моля.
Колко е дебело и кой цвят е?

# 97
  • Варна
Моля да се добави линка с размерите в първия или втория пост. Постоянно на някой му трябва, и аз го търсих наскоро.

Успях да си редактирам поста и го добавих! Peace

# 98
Здравейте,мами!Получих си поръчката , но ми липсва един пуловер за 5,90Евро.Какво трябва да направя , а не зная и език да им напиша писмо.Струва ли си въобще да се занимавам за такава сума?

# 99
  • Пловдив
Ние чак към 6  вечерта ще я вземем пратката с колата на едни приятели  Blush Амам можеш и вкъщи да я разгледаш   Flutter
Знаех си, че ще си на работа Simple Smile
Няма да нахаствам толкова, ще изчкам да се похвалиш тук  Peace

# 100
Момичета,

на кой e-mail пишете писма с въпроси, оплаквания и мнения? Може ли да ми го напишете, нещо не мога да открия как да им пиша на тези франсета!?   newsm78

Благодаря Hug

# 101
Момичета от София, получавали ли сте скоро известия за пратки?
В предната тема някой спомена, че в София има забавяне заради нещо си.
Аз още чакам пратката от 17ти.

# 102
  • София
Аз чакам от 16ти - нямам още
момичетата казаха, че централна поща си местели административния офис и било хаос и страшно забавяне за пратките

# 103
Аз чакам от 16ти - нямам още
момичетата казаха, че централна поща си местели административния офис и било хаос и страшно забавяне за пратките

Дано е само забавяне, а не и изгубване, че чакам и от ягодка  Confused

# 104
  • някъде
Момичет,споко!Получих одеялото без проблем. ползвах оферта,едни пантофи ми излязоха нула евро.Платих само 10лева транспорт.На статуса ми пише ливразион,а не карте банкере/ Embarassed/.Тъй че няма проблем за поръчки под 10евро.

Общи условия

Активация на акаунт