Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 30

• 45 950
  • 1 031
  •   1
Отговори
# 105
Аз чакам от 16ти - нямам още
момичетата казаха, че централна поща си местели административния офис и било хаос и страшно забавяне за пратките
А дали това означава, че пратката може да е на митница, а пощата да не е доставила известие?

# 106
Днес получих известие от митницата за поръчка от 15ти септември. Току що ме срещна пощаджийката и ми го даде. Обадих се по телефона да питам колко ще ми струва доставката до вкъщи, че с малкия звяр ми е трудно ходенето ( кошница за кола, количка, паркиране.... Whistling).
Момата по телефона ми каза- 4 лв такса заколета, 4 лв за доставката ( пита ме къде живея обаче, може би за различните квартали е различно, аз съм в Надежда)+ по 0.20лв на килограм.
Споделям и ей този код- 21733, не знам дали е пускан преди, ама са ми го пратили франсетата на мейла предната седмица.
Имам и ей това : http://media.laredoute.fr/newsletters/2007/triggers/track_fildo2/offrez.gif, но не го знам какво е и не ми се чете сега да го търся.

# 107
  • Карлово
Един банкерски въпрос, ако може. Взех си разпечатка за движението по картата, но тъй като в банката бях с малката, не я погледнах на място. Сега обаче като си сверявам поръчките с разпечатката, парите за една поръчка ги няма, но не са отразени, че са дръпнати от ЛаРедута. Ще отида утре отново до банката, но сега ми е чудно защо така се е получило. Ако просто са заявени парите никъде не се отразяват, така ли newsm78

# 108
  • Пловдив
Микки, и при мен го има това с парите и се чудя дали ще ми дойде тази поръчка  newsm78 Пуснах я на 22.09,  но не са дръпнали пари, писах им мейл, а  те казаха, че още на 24 е тръгнала оттам  Whistling Няма ли да плащам не знам  Twisted Evil

Да се похваля - взех си  комплекта Грако - на първогледане е хубав, не съм го разопаковала, че са много части, пък съм на работа. Беше в отделен колет и тежеше 4200 или 4400  Peace
В другия колет ми беше  подаръка САКО - то е тъмнокафяво, джинсово, класическа кройка, простее ми малко... Размерът не го пише на етикета, но е около 40  Peace

# 109
  • София
аз днес имам известие от митница, ама не зная за коя пратка. имам една от 15.09 (която бе разделена и чакам комплекта Гарко от нея) е една от 19.09 . утре ще докладвам коя е. обадих се за доставка - отсвириха ме чак за сряда и то, ако се обадя утре към 8,30  Crossing Arms Whistling Outta Joint.

# 110
  • Карлово
Ама на мен парите ми ги няма в картата, просто са се изпарили, ще видим какъв ще е отговора в банката Thinking

# 111
В другия колет ми беше  подаръка САКО - то е тъмнокафяво, джинсово, класическа кройка, простее ми малко... Размерът не го пише на етикета, но е около 40  Peace

Би ли снимала сакото?

# 112
А моята карта е блокирана  Shocked От банката ми отговориха, че е заради банково разследване за разплащане в чужбина  newsm78

# 113
Някой поръчвал ли е тези ботички http://www.laredoute.fr/vente-les-bottes-bebe-okaou.aspx?product … e&pagesize=16
И какво е aspect velours?

# 114
  • In transit
А моята карта е блокирана  Shocked От банката ми отговориха, че е заради банково разследване за разплащане в чужбина  newsm78

Как така ще ти блокират картата? Нали си теглят парите оттам? В банката какво ти казаха, имат ли това право?

# 115
Имали право. Бяха нелюбезни, а аз ядосана. Вкарах си пари , за да мога да си пусна поръчка (това става в петък). Успях да си пусна поръчката, но нямам потрвърдителен мейл. А за блокираните пари от моя клон пуснаха запитване до централата на банката. Та ще чакам. Луда работа!

# 116
  • Варна
Кой ти е блокирал картата? Банката самостоятелно или по искане на ЛаРедут?

# 117
  • Пловдив

Би ли снимала сакото?

Ще го снимам, но довечера, защото съм на работа  Peace

# 118
Момичета, кода 21768 дали може да се ползва няколко пъти?

# 119
  • Остров Приятелство
Превеждем, превеждам ама пусто нещо не го вдявам Embarassed
Има ли ги все още, или не?
И за тези ботуши от 14 евро с пискюла, как беше номерацията - един номер по-голям, нали?

Последна редакция: пн, 01 окт 2007, 14:14 от s_sunny

Общи условия

Активация на акаунт