Споделете 127

• 22 935
  • 750
  •   1
Отговори
# 1
  • Казанлък of all places
Добро утро!
Мъглата се вдигна.
Момчетата ме оставиха да спя до късно. Допивам си кафето и пак лягам да чета,че после ....

# 2
  • Варна
Вълк, стискам палци за сестра ти!

Споделям нова дограма, която в момента замазва една мацка. Не знам защо очаквах мъж за тази работа  Rolling Eyes.
Неспалият Мишо заради коремни неволи не го споделям. Аз също не спах съответно. Освен това старата дограма беше с щори и цяла нощ ми светеше от едни купонджии- съседи.
По темата от предишната тема- и аз съм рошава и късо каре изобщо не ми отива.

# 3
Четири пъти съм изтървавал стенния чясовник, вече му липсват 2/3 от чаркалата, но бачка. Става все по стилен, а беше страшен кич. Хвърчаха кончета, римски колони, пеперуда, кацнала на секундната стрелка, клонче с роза, последния път остана без стъкло.

# 4
  • Пловдив
Бананова криза. Иван-Асен ядеше банан, яде, яде и го остави. Доброто прасе мина и изяде останката. След час Иван-Асен се сети за банана, къде е? - няма го. Рев,рев,рев и другото и то реве от съчувствие  - стерео. Не искал друг банан, цял, от два килограма банани никой не му харесва колкото неговата си огризка, не искал ябълка, не иска портокал. Близо съм до истерия, ако не го бях изяла никога нямаше да се сети за него. Обаче може и някой ревльо да го отнесе.

# 5
  • Varna
ЯНТРА Grinning
Хиля се на глас Joy РевлЮтУ отнесе ли го вече или още сЪ пУмУтаваш.- нИ му сЪ даваййййй thumbsup
ВЪЛК- за сестричката newsm10 newsm10 newsm10

# 6
Янтре, тайно начупи един банан, така, че да заприлича на огризката на Иво и изведнъж му кажи, а ето къде се е крил твоя банан, а ние толкоз време да го търсим...

# 7
Янтре, тайно начупи един банан, така, че да заприлича на огризката на Иво и изведнъж му кажи, а ето къде се е крил твоя банан, а ние толкоз време да го търсим...

Да, бе! То на думи мноо лесно Joy
Хич не е смешно, всъщност. Янтрей, разбирам те.

# 8
Е какво, бе? Не го казах със смях, съвсем сериозно и предлагам вариант, който има шанс да мине, точно щото знам, че не и е смешно...ама ако отчупи едно парче от банан и го намачка малко да запрлича на остатъка, може пък да успее да мине, все пак Иво е на 3.

# 9
Aз си спечелих известно време спокойствие. Децата мачкат тесто, ще си правят отливки на ръцете. После яко чистене ме чака, че всичко е в брашно, но поне сега са тихи и спокойни, особено малкия  Grinning

# 10
  • Варна
Ako бяхме вчера, щях да ви споделя плаж, ама сме днес. Нищо, че е мрачно, затова пък е по-дълго.

# 11
  • тъгата в мен
Голяма мотнЯ споделям днес!
Пътува ми се,а благоверният рибарко не мога да  го убедя,че понякога се спи и на хотел.Палатка ,та палатка.В синхрон с времето,по неговата логика трябва само в домашното гнездо да си стоя пък...

# 12
В мойто село се облещило едно слънце, сватбите се вият с пълна (мръсна) газ, чувам клаксони, свирачи, крясъци от радост, ако не бях смотана от температури и опити за сън нощес, щях да изляза да ги видя.
Продължавам да чета из мрежата, защо по дяволите имам сигнал за безжичния, свързвам се, а нямам интернет практически, ще взема да стана един айти... Mr. Green

# 13
  • Майничка
Благоверният отиде уж да учи, а сега се оказва, че поприключил и пият кафе със съученици.
Нямаше да ме е яд, ако, покрай ученето с №1, опазването й от №2 и анимирането на последната, не бях успяла да спретна едни броколи със сирена и сметана, дето ги намила от лятото.
Ако не му оставя съвсем мъндзърко парченце, само да точи лиги колко е било вкусно, пък на! Фръц!

# 14
Оуууу, намалили са ми фотоапарата с 300 лв  Shocked
Аз не че и толкова, дето сега му искат, ги имам  Joy
Но това ме обнадеждава, че докато ги събера, може още с 300 да го намалят  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт