Споделете 127

• 22 937
  • 750
  •   1
Отговори
# 15
  • Пловдив
Оуууу, намалили са ми фотоапарата с 300 лв  Shocked
Аз не че и толкова, дето сега му искат, ги имам  Joy
Но това ме обнадеждава, че докато ги събера, може още с 300 да го намалят  Mr. Green
Дай линк, да си накупим всички еднакви. В моя фонд за фотоапарат има събрани 120лв, и за сапунерка не стигат Simple Smile

# 16
Янтре, от бананената история на мен ми се прияде банан, после и круша. А накрая хрупам сега моркови и карфиол. Абе поне не е джънк фууд, за това държа да го отбележа. Но след малко ще си набавя и джънк усещам...

# 17
  • Бу-у-урга-а-ас
Ео, за какво ти е фотоапарат? Нали кола, искаше да купуваш?!

# 18
  • Пловдив
Ео, за какво ти е фотоапарат? Нали кола, искаше да купуваш?!
Сега като няма мъже да я подкокоросват за кола ще си купи апарат, усещам аз Simple Smile

# 19
ооо, логопедка, просто не знаеш бъдещите ми творчески планове.
 Mr. Green
И кола, и фотоапарат, и мак...
Така като ги смятам, едно 6-7 к ми връзват Mr. Green
Добре поне, че ме разубедиха за скъпа кола, иначе бях готова толкова да дам само за колата Blush
Оф.
Това е план все пак до догодина лятото, имам време.
Първо мак-а, другия месец трябва да е при мен, после шоф. курс, дотогава ще съм изкарала парите за колата.(щото ще е за 2-3к само количка)
Най-накрая фотоапаратът на кредит, щот ще имам вече 6 месеца във фирмата.
Евентуално догодина лятото, ако ми се сбъднат плановете, свързани с тая техника, ще се похваля  Grinning
Или когато там се сбъднат. Laughing

Колата, Янтре, е по-важна от фотоапарата, щото иначе 120-150 лв месечно са ми такситата да се връщам от работа Tired
А след 12 часа нощна смяна нямам никакво желание да сменям градски транспорт и да се блъскам с баби. Crazy

# 20
Едно сочно парче свинско се размразява цяла сутрин. Сега е готово за готвене, но нямам никаква идея как да го сготвя.
И го прибрах в хладилика. Няма да готвя.

Ео - вариант с маршрутка нямаш ли?

# 21
Все същото, като сардини вътре Rolling Eyes
Иначе може и да има маршрутка, но нямам сили да преживявам такива пътувания.
Като бях в обратната смяна - отивах следобед и се връщах сутрин, ми беше по-поносимо с градския транспорт.
Ама сега, абсурд.

# 22
Ео, в кой магазин има намаление, обективите как са Crazy

Сутринта не знам какво ми стана, изгоних домочадието да ме чака долу(бяхме се запътили към свеки), изчистих домашната кочинка, сложих си един душ и потеглих разтоварена към свеки. Сега сме тук, аз доволно похапнала, мъжът ми подготвя бурето за вино, децата се търкалят наоколо, изобщо идилия.

# 23
  • Пловдив
Ео, отправям официално предупреждение - да не се изненадаш, че колата ти излиза повече от 120-150лв на месец.

# 24
Бананова криза. Иван-Асен ядеше банан, яде, яде и го остави. Доброто прасе мина и изяде останката. След час Иван-Асен се сети за банана, къде е? - няма го. Рев,рев,рев и другото и то реве от съчувствие  - стерео. Не искал друг банан, цял, от два килограма банани никой не му харесва колкото неговата си огризка, не искал ябълка, не иска портокал. Близо съм до истерия, ако не го бях изяла никога нямаше да се сети за него. Обаче може и някой ревльо да го отнесе.
Ауууу аз бях и все още съм същата . Embarassed ooooh! Joy

# 25
В моя фонд за фотоапарат има събрани 120лв, и за сапунерка не стигат Simple Smile

Събери още малко и може да си купиш и тази сапунерка http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09037004
А в Технополис може  и да са по-евтини, там непрекъснато падаха, сестра ми си го взе за 270, аз за 200 - с месец-два разлика, после станаха 170 и нищо чудно да са 150 вече... И клипчета правят.

За показно - снимките в ей тоз албум аз съм ги снимала със същият апарат http://deshtovidi.multiply.com/photos/album/26/26#photo=2
В сравнение с този на мъжа ми са ми безцветни, няма хубав контраст, поне според мен, но за толкоз пари толкова, а и разпечатани излизат хубави

Пък ако пишеш на Бу - може да те светне за по-евтини и може би по-хубави от ebay

Споделям, че откачам от битовизми и имам нужда от разнообразие

# 26
  • Пловдив
Аз имам относително хубав апарат. Обаче е голям, искам мъъъъъничка сапунерчица да си я нося винаги в джоба. Защото изпускам супер моменти, които бих искала да снимам. А големия ще остане за видни семейни увековечавания Simple Smile

# 27
Купих си един канон, супер-сапунер - sx 200, ама нямам много време за него, за съжаление.

# 28
И аз такава малка сапунерка искам, миналта Коледа им се канех, канех, останаха за след нова година, докат се наканя - ей на пак Коледа дойде. Ако до тази паднат до към 100 лева, може и аз да се класирам, щото нямам никакъв, ни голям, ни малък, ни на телефона. А пък то красота ли бе да я опишеш, дето така отива зян незаснета  Crazy Joy

Споделям, че плодово-зеленчуковата ми диета днес вече е по дяволите. Първоначално си купих две бебешки пюрета, защото като ги видях ми се приядоха, мислех да спра дотам, но...уви...тея хора си нямат друга работа само нови и нови шоколади никнат като гъби, сега пък някакъв хайди ми привлече вниманието, обаче супер тънък на 2 и нещо, но пък имаше сто вида, вътре със сто вида плодови неща - малина, лимон и мента, ягода, череша, ох...и за да не награбя всички видове и да олекна с 30 лева само за шоколад, със скоростта на светлината дръпнах едно бурканче нутела и айде...

П.П. С тоз разход за шоколад, за сапунерка ще има, ама друг път  Crossing Arms

Последна редакция: нд, 25 окт 2009, 18:01 от ester

# 29
Естер, как посмя да кажеш, че красотата ти е незаснета, аз се счупих да те снимам последно време.
Убих та! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт