Споделете 127

• 22 935
  • 750
  •   1
Отговори
# 30
Еми не си показала. Изтипосай Естериса сега, да я опровергаеш.

# 31
Исках да кажа, че всъщност през много малка част от времето бива заснета именно благодарение на любезното ви съдействие, но добре би било и аз да имам свое за останалите случаи, че то хубост, та прелива чак  Laughing

# 32
Ха-ха, аз също си купих нутела, само че в малка чашка, защото буркан ми се видя много. А тук понеже много тачат шоколада с оризон, има Милка с оризон, бях много изненадана като я видях, но не си купих де.
Моята "сапунерка" е иксус 60, много си я обичам, макар че не прави някакви фото-шедьоври. Естер, сама ли ще се снимаш?  Joy

# 33
Не се смей, Свинарке, едни от най-добрите ми портрети сама съм ги правила. Crazy

Последна редакция: нд, 25 окт 2009, 22:02 от Еовин

# 34
Прекрасна, не, но като се почувствам красива, което понякога се случва, връчвам на някой в обкръжението, ако няма такъв мога да усвършнествам и самоснимачката колко му е  Laughing

# 35
Simple Smile И аз се снимам сама, ама си мисля кво ли си викат приятелчетата, тая няма кой даже една снимка да й направи. Иначе, Ео, аз също имам много автопортрети във ФБ, ама винаги им личи, като те снима някой друг изражението и емоцията е друга.
За първи път от 3 дни паля сигар'.

# 36
Споделям, че се приземихме благополучно.
Размазването, макар и за кратко-постигнато.

Целим се в следващия уикенд.Станислав каза - 3 дена искам, мамииии. Laughing
Снимки-след малко.

Последна редакция: нд, 25 окт 2009, 18:54 от Не тази вечер, Жозефина!!!

# 37
Аз днес се правих на турист ....
С колата брръъъъм до Драгалевския манастир !

Студено ми ... нещо /дано не е проклетия вирус/ , но беше хубаво!
Ето Дргалевската "река"

# 38
Аз чезна по Сонито на Лимоненото Деси.
Сапунерката ще я дам на Ники.
С малкото Сони стават страхотни снимки понякога. Вчера наснимах един милион гъби в екопарка преди да се разстели мъглата Simple Smile

# 39
направих грешката да ида до мола на Стамболийски, само там се сетих за работеща книжарниця в неделя по това време  Rolling Eyes
бахти навалицата из тоя мол, из магазини, из книжарницата...точно 10 минути изтраях да ме прескачат из различните секции и си заминах, задушевно беше

аз не чезна по никакви фотоапарати, точно за два месеца имах тръпка да снимам преди година и се обзаведох с огледално-рефлексен канон  Joy
продадох го месец по-късно, толкоз  за моето фото хоби  Laughing те моите хоби всичките са за по месец де

# 40
  • България-Швейцария
Аз чезна по Сонито на Лимоненото Деси.
А аз - някъде между нейното Сони и Канона на Dodo_dodo, ми... дилема си е.
Трябва да си взема нещо обаче, телефонът вече тесен за мойта душа е, а в лентовия сапунер имам непроявени снимки от 2003-та, бас ловя, че чупя рекорда Blush.

Успях и аз да се класирам за уикенда, при това семейно, което направо може да мине за събитие от доста време насам.
Девойките от екипа си обаче ги зарязах на произвола, някои приключили по-рано със задачите и от зор се пробвали като програмистки, щото нямало иначе как да продължат да работят - обаче успешно и ги похвалих Grinning.
Я как можело, щом се наложело Mr. Green.

# 41
А, и Канона може  Grinning

Споделям, че абдикирах от клюкарската среда окончателно  Laughing

# 42
Ох, при Додо е от задапаратното устройство, вервайте ми.

# 43
  • България-Швейцария
Ох, при Додо е от задапаратното устройство, вервайте ми.
Знаем, знаем Heart Eyes
Но е хубаво да има човек някакви цели да гони все пак.

# 44
А Додо е сменила Канона с по-нов ли?
Иначе няма значение с какво снимаш, до този извод стигнах аз и открих топлата вода Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт