Споделете 127

• 22 947
  • 750
  •   1
Отговори
# 45
На Лимоненото Деси гъбката е сериозно отровна. Ако решите нещо да правите с нея, освен да я ритнете. От нея няма да се покаже никакво червейче или буболечка. За красива - красива е.

# 46
Проблемите сякаш ме следват по петите.
Отърване няма!
Подгонила ме е носталгия по детството...

Вълчо, ето една ядлива гъбка от мен, но далеч не е такава красавица като на Деси:
http://media.snimka.bg/0485/007225416.jpg

# 47
  • Казанлък of all places
Дуци, твоите снимки винаги толкова ме зареждат!На Деси пък ми иде да и пиша всеки път, като видя нейни сними. Simple Smile
А аз новият Пентакс още не мога да го възприема като свой.
Споделям купа с печени кестени. "Светнаха" ме как да ги правя в домашни условия и не оставихме за децата , буквално.

# 48
  • Пловдив
А Додо е сменила Канона с по-нов ли?
Иначе няма значение с какво снимаш, до този извод стигнах аз и открих топлата вода Mr. Green
Хайде сега да не си говорим глупости. Hug  Има значение с какво снимаш. Една сапунерка нито цвят вади, нито нищоооооо

# 49
  • тъгата в мен
Аааа,Деси каза,че джудженцето на желанията е зад гъбката.Вълк,как тъй ще я риташ?
Отбелязах си факта,че от доста дълго време не съм сядала пред малкия син екран.Все си мислих,че не може пък чак толкова всичко да ме дразни..Ей го днес Топлото се киприше в студиото на Ризова(освен ,ако не е било архив..)
п.п.
Дълъг разговор проведохте май ,относно сапунерките...

# 50
Днес съм главната героиня в Чудомировия "Имен ден"  Blush.

Прекрасната свинарка преди няколко дни твърдеше, че моята каръщина се е дотъркаляла при нея. Не е. Тази сутрин като станах настолният компютър не работеше. Нещо му е изгоряло, дано да не загубя информация. Но понеже вече съм обръгнала на подобни неудачи, си взех лаптопеца и прекарах няколко часа в гаража, чупейки бадеми в компанията на "О.С.".Много спокойствие, малко ударени пръсти, какво му трябва на човек. От време на време фитнесуващите над главата  ми изтърваха по някой дъмбел и ме връщаха в реалността.

Последна редакция: нд, 25 окт 2009, 22:26 от Рокси

# 51
Да му се не знай и промяната в часовете. Докато се настроя не знам сега късно ли ми е, рано ли ми е или ми е баш време за сън.

# 52
Интересно заглавие имаме в съседство.     
И аз мечтая за канон, но на дневен ред е купуването на лаптоп.

# 53
Цитат
Има ли значение къде си, след като си с любимите си хора? А и ще можеш да видиш нещо различно от ежедневието си.
Има значение. Тъжно е когато посетиш място,където
младите хора почти са се изселили заради липсата на
поминък, къщите там струват 2,3,max.5 хиляди лева,а
детенце,което е на възрастта на Бранка,ходи с баща си
да оре,нищо,че навън е студено...
Хубавото беше,че се видяхме със свекър ми и майка му-
чудесни хора, които много обичам.Видях най-после и
градът Плевен,който също ми хареса.Тия дни ще ви
покажа малко от Плевен,малко от селото и най-добрата
котка на света-Мишо(Бранка и викаше "Мацето-Мишок").
А, детенце е геройче-никакъв памперс,само едно спиране
да пишка,на отиване.

# 54
  • България-Швейцария
Не ми казвайте кои гъби са отровни, моля.
Така са ме вбесили определени колежки с натегачеството си и интригите, които въртят, че като нищо ще употребя някоя (гъба) по предназначение.
Щом още ми притреперва като се сетя, дори след целия хубав уикенд, смятайте...

Azsa, не че не ги знам тези неща, всеки месец имам n-на брой интервюта от такива места, но ей-така като го чуя от първа ръка ми идва понякога да раздам малко отровни гъби и в парламента примерно.

Фрешче, и аз бях в същата дилема, обаче заложих първо на лаптопа, за да мога да изкарам и за фотоапарат.
Това да са ни проблемите.

# 55
Айде,вече е Димитровден- голеем празник.
Катюша май трябва да черпи,ако не бъркам.
Други, ако имате и вие Митета,то нека всички
да бъдат живи и здрави!
А, да и още нещо:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=439622.0

# 56
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Надушвам всеки разговор за фотоапарати отдалече и веднага се впускам в компетентни разговори по темата  Grinning
Вече съм отчаяла народа около себе си, само мълчат и клатят глави, докато аз обяснявам ли обяснявам.
Ако Додо не си е сменила фотоапарата, на Дуци Канона е много по-добър.
I'm a Sony girl обаче, и съм ги наредила само Сонита у нас, и фотоапарати, и други електроники.
Туй ми е съдбата, и трудно ще изляза от тази стъпка, даже някой път да трябва да проявя повече разум,
едва ли ще го направя - addicted to the brand, нещо като искам кола, ама да е червена.
Искам да кажа на Анджи (не варненското), че Пентакс също са много добра марка,
бих мола да изброя предимствата му, но да не отегчавам хората, ако има нужда - винаги можеш да ми свирнеш,
като си отворя устата, няма да си я затворя скоро  Joy
За пореден път казвам, че разполагам с много прекрасни електронни книги за фотография, на английски и руски главно,
и съм готова да ги споделя с всеки - друго си е това, не е както когато си давм хартиена книга - тогава сърцето ми се свива, много ми се свиди обикновено  Embarassed
На варненското Анджи - в момента мойто Сони е на прекрасна цена, в Щатите... дано да ти се отвори възможност.
Янтре, вярно е, че със сапунерка много от нещата не можеш да направиш.
Цвят можеш да докараш, особено на Сони сапунерките го изсмукват от няъкде, даже малко преслено понякога.
Всъщност снимките в подписа ми (тия под очото) са всичките със сапунерката, ама тя е турбосапунерка де.
Това, което не могат да постигнат е дълбочината на изображението. И не става само въпрос за дълбочината на рязкост (на Дуцката й е ясно какъв е тоя дзвер),
а въобще за дълбочината и да го кажем, триизмерността на кадъра.
Това се дължи на много по-големите и качествени сензори, както и на възможността да използваш различни обиктиви, според ситуацията.
Ох, пак му отпуснах края в обясненията  ooooh!

Аз спах до девет и половина, сега пак ще лумпувам по нощите.
Гредах Урагана Рубин Картър по Първа, много го харесвам Дензъл Уошингтън.

Честито на всички Митковци!

# 57
CTramell, и аз имам такива колежки.Не искам
да ги тровя,но не искам и да ги имам. Confused
Аз харесвам снимки с хора.Разни пейзажни снимки
изобщо не ме впечатляват,не им обръщам внимание.
Единствените такива, които са ме грабнали и много
съм харисала са снимките на Лемън Деси.

# 58
  • Казанлък of all places
А, аз ли съм най-ранобудната? Добро утро! Кафенце?  Grinning
Катюш, да ти е жив и здрав Митака! И на всички знайни и незнайни Митковци -много здраве и успехи ! (твърде рано е за наздраве ми се чини...)

# 59
Мне си, аз , обаче, сея и жъна. Laughing
Спала съм над 10 часа, като репичка съм свежа.
И една книга довършвам, след нея вече ще гледам на мъжете по един нов, твърде нехубав начин. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт