Споделете 127

• 22 949
  • 750
  •   1
Отговори
# 60
Рокси, пожелах ти черната серия да се замени от розова, ще видиш къде, дано пожеланията между две каръчки да имат някакъв ефект от рода на - и - прави +.
Димитровден ми е тъжен ден, особено след като скоро сънувах дядо, някъде бях споделила, зимата идва, студовете, макар че тук все още слънцето пече доста силно и времето е приятно.
Снощи пратих официално оплакване на координаторите на програмата си за унизителните условия, в които ме карат да жУвея, да видим дали "цивилизованата" ми реакция ще срещне подобен ответ.
И все пак, добро утро! Heart Eyes

# 61
Добро Утро!
На мен Димитровден ми носи настроение,
може би защото поставя началото на серията празници,
които завършват към февруари.Хубаво ми е днес,весело.
Спорна седмица!

# 62
  • Майничка
Честито на именяците и техните близки!

За пореден път се убеждавам, че е безпредметно да правя сладкиши без повод за семейството.
3 кила тиква и 18бр. тиквени мъфини, изпечени снощи, а тази сутрин се мъдри само едно мизерно кексче, останало за закуска на №1.

# 63
Това означава единствено, че трябва да им правиш по-често такива неща. И е маркер, че правиш рядко, а ти се получава. Веднъж изядохме с Голямото вълче една тигрова тортичка, за ужас на Вълчицата. Тъкмо ни отряза по едно клинче, и някой звънна на вратата, а тя се заприказва половин час. Ама тя, горката, искала  на другия ден да почерпи дружките си с кафето, ала бала.

# 64
Честито на празнуващите!
Здраве , късмет и любов!  bouquet

Пак понеделник..... ooooh!
Ех , спорна седмица!

# 65
  • о`майна лунна нощ е
Добро утро и честит празник.
 И добре дошла на зимата по народния календар. Атанас от миналата седмица е заревал, че иска да прави дървен човек /разбирайте - иска сняг детето, но така и не му влиза в главата, че се прави СНЕЖЕН, а не ДЪРВЕН човек от сняг/.
Катюша - честит ти именик!

# 66
  • Варна
Честито на празнуващите и от мен.
По повод зимата - гатанка от дъщеря ми: Кръгло, черно, седи под колата. Има и зимни такива! Що е то?

# 67
  • London, baby
Сгушена черна котка?  Laughing

# 68
Време ли е за зимните вече?

Честит имен ден на празнуващите днес! Да ви е живо и здраво името.

Деси, винаги те чета с кеф, сега е момента да ти благодаря за книгите Heart Eyes

# 69
Резервната гума на Траби.

# 70
Добтро утро, пиленца златни:) Чудесен ден е днешния, от мен да го знаете. От дълго време не съм посрещала рожденния си ден с такава усмивка. Е, в първите минути нещата никак не изглеждаха розови, но е крайно време да свикна на тая възраст, че началото е трудно. Запуших мелницата за отпадъци в 11:30 снощи. Попсувах, попсувах, пък запретнах ръкави. Гребах водата от мивката с един черпак. После я напълних повторно. После пак гребах, докато ми се изясни че така няма да стане. Запретнах ръкави повторно, got down &dirty, но освен да се порежа зверски друго не направих. Часовникът би 12, но вместо да се превърна в тиква се мобилизирах. Рекох си- мисли като мъж, какво би направил благоверния ако не спеше кротко в семейното ложе. Би разглобил всичко естествено.
Последва подлагане на кофи, носене на гофрирани маркучи за прочистване в банята и накрая виновникът за всичко- топка несмелени салфетки достигна заветната софийска канализация, влизайки през парадния вход- тоалетната чиния. За съжаление там отиде и уплътнението  Confused.  Вече почувствала адреналина от близката победа не се задоволих да спра дотук, намерих някакво старо уплътнение в килера и доволна към 2 часа приключих с водопровдната афера.
А днес, днес прекрасна красавица ми усмихна деня с песен  Heart Eyes Обичам ви, знам, че го знаете.

# 71
  • о`майна лунна нощ е
Честито на празнуващите и от мен.
По повод зимата - гатанка от дъщеря ми: Кръгло, черно, седи под колата. Има и зимни такива! Що е то?

Петно от разлято масло?

О, Рокси  Mr. Green

# 72
И от мен честито на празнуващите днес.

# 73
  • Варна
Гуми.
С тези гатанки се развличаме в движение и описваме каквото видим в момента т.е. котката и маслото не се виждат тогава. И, нали сменяме сега със зимни, та се изненадах, че се сеща да включи факта в описанието си.
Дечора...  Grinning

# 74
  • Пловдив
Тая смяна на времето бъгна Юлиан. От 3:30 до 5 беше буден, активен и на кеф. Дремна от 5 до 6, сега пак спи. Как да си планирам деня?!

Общи условия

Активация на акаунт