Споделете 127

• 22 952
  • 750
  •   1
Отговори
# 75
  • Кацнала на едно дърво.
Споделям чудесно прекарано време на снимки на новите епизоди на "Клиника на третия етаж".  Laughing

Обичам да ходя на такова гости, особено без деца.  Laughing
П.П. Честит Димитровден.
(Имах дядо Димитър, приятел Димитър, който ми е и съсед, а не съм го виждала от хиляди години, ужас. А, и съм фенка на един български режисьор Димитър.  Laughing).

# 76
  • Paradise
А нас кога ще заведеш, Василиса, на такива снимки и ние малко да се позабавляваме? Grinning

Вече сме преместени, но без папките, защото някой трябва да пренесе шкафовете. От сутринта чувам само неща от сорта "ох, сецнал съм се", "а аз имам мускулна треска"...
Е, аз ли да ги пренеса тези шкафове, че на мен "най-много ми подхожда" да се занимавам с такива дейности.

Честито на всички празнуващи - именяци и рожденици! Само хубави неща да им се случват!

# 77
Хм, в една квартира на Вълчето имаше огромна метална каса. На нея си слагаха одеялата и все имаше някой да кеси там, да гледа ТВ. Наследство от адвокатска кантора. Даже и празни папки, ползваха ги за курсови проекти.
Днес посоянно говорят по местния радиовъзел за един, убил баща си на 66г, не му дал 50 лева. Осъдили го на 20г.

# 78
И ние ще се местим, но НИЕ нищо няма да местим.
Ей сега пък, как ли не.
А и сме над 100 човека, все пак.

# 79
Чакате с нетърпение да ви споделя за първия си хляб, нали? Едва ли, но аз пак ще ви споделя.

Подреждаме се снощи всички покрай машината (хубавицата ми златна!) Янето и то, стъпило на табуретка. Четем внимателно рецептата и слагаме всичко точно според инструкциите. После натискаме 'старт' и започваме да наблюдаваме процеса през огромния кръгъл прозорец. Греда! или Брада! - както се казва. На нас ли точно се падна книжка с дефектни рецепти? Който е в сектата с машините за хляб, ще ме разбере веднага - какъв хляб ще се получи с 270 мл вода и 720 г брашно. Никакъв, точно така. Един огромен тулуп, целият в брадавици, твърд като камък.

Веднага отворих темата и намерих мнението на Рокси с рецептата без интервали. Обаче е пропуснала да каже за маята, мискинката, пък и стана полунощ и си легнах.

Сутринта се консултирах със сестра ми, продиктува ми нейна рецепта (300 мл вода - 500 г брашно, разлика до небето) и сега се надува една красота в машината, аз я гледам през огромния кръгъл прозорец и си припявам "Земля в илюминаторе ..."

# 80
  • Майничка
... сега се надува една красота в машината, аз я гледам през огромния кръгъл прозорец и си припявам "Земля в илюминаторе ..."

Joy Това припявах на дребната, когато се залепеше в захлас за пералнята. Ако случайно чуе вкъщи песента, веднага се засилва към кухнята...

# 81
  • Пловдив
Споделям чудесно прекарано време на снимки на новите епизоди на "Клиника на третия етаж".  Laughing

Обичам да ходя на такова гости, особено без деца.  Laughing
П.П. Честит Димитровден.
(Имах дядо Димитър, приятел Димитър, който ми е и съсед, а не съм го виждала от хиляди години, ужас. А, и съм фенка на един български режисьор Димитър.  Laughing).
Издай малко клюки - героите същите ли са, кога да очакваме да ги видим по тв, такива неща Simple Smile

# 82
  • под дъгата
Искам в гората на Деси.

# 83
  • Варна
Калина, не искам да те отчайвам, но това че се надува нищо не значи Laughing. Аз едва преди седмица/имам от година и нещо машината/ улучих рецептата и програмата, след които всички ахкат и искат още хляб.
Благодаря ви за пожеланията за именика! Той милият, мисля че още не е съвсем наясно какво празнува, но пък се зарадва че ще черпи класа. Снощи два часа обеснявах що е то имен ден, от там- какво е църква, какво светец, какво ангел- хранител, защо се празнуват на определен ден, какво е канон и за капак- какво точно е рожден ден за да стане ясно разграничението Crazy. Мисля, че нищо не разбра  Laughing.

# 84
  • Sf
Горещо препоръчвам Вивалди на слушалки в шумен офис

Честито на Димитър, Димитрина и всички именници!!!

# 85
Отивам в петък при колегите, които се занимават с техниката да питам нещо. А те мискините си купили машина за хляб и пекат в работно време едни самуни... ум да ти зайде. Почерпиха, де. Топъл хляб и сиренце. Е, няма диета на света, която да ме откаже от предложението. Чудя се, кога е удобно днес пак да ги навестя?  Laughing

# 86
  • Пловдив
Отивам в петък при колегите, които се занимават с техниката да питам нещо. А те мискините си купили машина за хляб и пекат в работно време едни самуни... ум да ти зайде. Почерпиха, де. Топъл хляб и сиренце. Е, няма диета на света, която да ме откаже от предложението. Чудя се, кога е удобно днес пак да ги навестя?  Laughing
Глупав въпрос!!!!! По обед, разбира се Simple Smile

# 87
Спрете се с тея хлебове бреее, тюююююю. ooooh!
Някои сме наказани на безхлебие.
 Laughing
Ама накрая как ще зарибя мъжа ми за такава машина, не е истина.

# 88
Добре де, машина избрах, върнах се в темата, сега и кантарче ли ще трябва?
Щото нищо не ми пречи да я инсталирам в офиса, поне ще затопли малко.

# 89
На мен сега на дневен ред ми е машина за кафе, онази Долче Густо дето ви показах. Ако работех изобщо нямаше да се консултирам с мъжа ми.
А моята машина за хляб ако можеше да говори... Толкова е експлоатирана, особено по Великден. Но първите ми хлебчета ставаха тухли, да

Общи условия

Активация на акаунт