Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 30

• 45 947
  • 1 031
  •   1
Отговори
# 120
Имали право. Бяха нелюбезни, а аз ядосана. Вкарах си пари , за да мога да си пусна поръчка (това става в петък). Успях да си пусна поръчката, но нямам потрвърдителен мейл. А за блокираните пари от моя клон пуснаха запитване до централата на банката. Та ще чакам. Луда работа!

За коя банка става дума?

# 121
За Пощенска. Имам интернет банкиране и там цялата сума, включително парите, които вкарах в петък стоят блокирани. Като основание(причина)  за блокиране пише "Visa карти". Нищо повече. За предишните ми поръчки парите са изтеглени, но тази от петък незнам дали да я чакам.

# 122
  • Остров Приятелство
Сложих си оферта "hiver"  - сложи ми го в кошницата подаръка.
Сега преди да приключа с поръчката трябвали да направя нещо друго?
Излязоха ми ето тези изречения/долу в ляво след като си напишеш офертата/:
Je souhaite bénéficier d’une autre offre spéciale - като това е автоматично отбелязано/чекнато
Je souhaite conserver l'offre spéciale hiver
И най-отдолу има бутон J'applique mon offre
Та върху кое от двете/трите да кликна и какво ще стане и всъщност какво ми казва Confused

# 123
  • Sofia
Мога ли да помоля който си е получил комплекта Graco ако има възможност да го снима, че много му се чудя дали да го поръчвам, много неща за малко пари ми се вижда  Whistling

# 124
  • Варна
Валерия, ако в едната от двете днешни поръчки, е комплекта (така си мисля), ще го снимам довечера, като заспи диването. Peace

# 125
Валерия, ако в едната от двете днешни поръчки, е комплекта (така си мисля), ще го снимам довечера, като заспи диването. Peace

От коя дата са ти поръчките ?

# 126
  • Sofia
Моя още го няма

# 127
  • In transit
За Пощенска. Имам интернет банкиране и там цялата сума, включително парите, които вкарах в петък стоят блокирани. Като основание(причина)  за блокиране пише "Visa карти". Нищо повече. За предишните ми поръчки парите са изтеглени, но тази от петък незнам дали да я чакам.
Да не би да не са ги обработили? Защото в ДСК например или в ОББ веднага като извършиш внасяне/теглене и през онлайн банкирането виждаш статуса, но през Алианц например ги нанасят ръчно данните и е голям екшън..аз вече спрях да се разправям с тях, просто мисля да ги сменя.

Дано бързо да ти решат проблема, че е неприятно така.  Hug

# 128
  • Sofia
Благодаря   bouquet
Че днес гледах само кош за кукли и струваше 35 лева, останалите неща пак бяха в този ценови порядък  Whistling

# 129

Само на мен ли ми се изписва, че тези маратонки вече не са налични...или сайтът пак се е бъгнал зловещо? newsm78

# 130
  • Пловдив
Довечера ще снимам Гракото и ще пусна снимки. Дано се справя и със сглобяването, че няма никакви упътвания  Blush

# 131

Само на мен ли ми се изписва, че тези маратонки вече не са налични...или сайтът пак се е бъгнал зловещо? newsm78

Точно това щях да пиша и аз! Не ви е срам, да изкупите маратонките, аааа! Naughty  Crossing Arms Аз исках още едни  Wink , розови, ама чаках да видя първите как ще са. И днес като видях какво обсъждане им върви, си викам "айде да не чакам много, че ще свършат".... пък те вичи били свършили....

# 132
А моята карта е блокирана  Shocked От банката ми отговориха, че е заради банково разследване за разплащане в чужбина  newsm78
ooooh! Леле сега остава да ни блокират картите, ми тъй от многото поръчки в ларедута  Whistling Хората ги разследват за наркотици, измами и какво ли не, а нас за покупки от ларедута  Joy
Сега сериозно по темата, дано бързо ти разблокират картата, че много неприятно така  Thinking

Не виждам за кои маратонки питаш, но ако е за евтините и на мен така ми изписва, най-вероятно са изчерпани  Thinking

# 133
Точно това щях да пиша и аз! Не ви е срам, да изкупите маратонките, аааа! Naughty  Crossing Arms Аз исках още едни  Wink , розови, ама чаках да видя първите как ще са. И днес като видях какво обсъждане им върви, си викам "айде да не чакам много, че ще свършат".... пък те вичи били свършили....

И мен ме е яд - исках 2 чифта черни, но ще си остана само с искането явно Sad

# 134
  • Варна

От коя дата са ти поръчките ?

От 19-ти.

Общи условия

Активация на акаунт