Laredoute.fr. Обсъждане. Всичко за поръчката - 30

• 46 299
  • 1 031
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Току що проучих въпроса с таксите на родна земя - в сайта на "Български пощи" има тарифа за международните колетни пратки, в която в раздел "Допълнителни услуги  за международни колетни пратки" са посочени тези две - "представяне на входящ колет пред митница" /за колетни пратки, подлежащи на митнически контрол/ - 4 лв., и "магазинаж на колетна пратка" - 0.30 лв.  - за всеки ден след втория ден от доставянето на поканата. Ето линк към тази страница: http://www.bgpost.bg/files/Mejdunarodni_koleti.xls
Остава да уточним съдържанието на понятието "колетни пратки, подлежащи на митнически контрол" - обстоятелството, че във Варна, примерно, няма подобно таксуване, каквото правят в София, ме навежда на мисълта, че там разглеждат тези пратки като неподлежащи на митнически контрол, а тук - точно обратното. Като уточня, пак ще пиша.

# 676
Да, ама в Плевен като какво ги таксуват, че плащам 1,50лв. на Г. Оряховица, като пощенски запис    newsm78

# 677
  • Варна, морето и сините вълни!
Току що проучих въпроса с таксите на родна земя - в сайта на "Български пощи" има тарифа за международните колетни пратки, в която в раздел "Допълнителни услуги  за международни колетни пратки" са посочени тези две - "представяне на входящ колет пред митница" /за колетни пратки, подлежащи на митнически контрол/ - 4 лв., и "магазинаж на колетна пратка" - 0.30 лв.  - за всеки ден след втория ден от доставянето на поканата. Ето линк към тази страница: http://www.bgpost.bg/files/Mejdunarodni_koleti.xls
Остава да уточним съдържанието на понятието "колетни пратки, подлежащи на митнически контрол" - обстоятелството, че във Варна, примерно, няма подобно таксуване, каквото правят в София, ме навежда на мисълта, че там разглеждат тези пратки като неподлежащи на митнически контрол, а тук - точно обратното. Като уточня, пак ще пиша.

Пратките и тук подлежат на митнически контрол. Имах два колета проверени митнически.При получаването ме уведомиха за това и отделно имаше печати за митническа проверка.
По принцип всяка една пратка може да бъде проверена митнически. Харесват сеи един кашон и проверяват Peace
Има някъде уловка с която ви минават. Така мисля аз!

# 678
  • София
Да, Каримма, това вече сме го обсъждали и гледахме страницата, ама никой не разбра, защо в някоя част на бг са подлежащи, а в др - не newsm78.
Аз тръгнах да правя поръчка с Грако-то и вече го няма днес. А снощи беше там. Tired

# 679
  • Sofia
На мен не ми намалява с офертата за сенките.какви цени слогате освен ,че не са намалени и от новата колекция?Аз пробвах с при мини и не става

# 680
Mimito, и аз мисля така. Апцелютно ни минават, намерили са начин, ние си трайкаме, а те винаги имат някоя наредба или законче, което да размахат, и на което да се опрат.  Outta JointДори и да не го прилагат по същество.  Close Иначе представяте ли си как служителите от Варна и Бургас нарушават правилника и ощетяват държавата, като не събират тая такса... ooooh!
Само от Monda  са назад с десетки левове  Joy
Да, ама в Плевен като какво ги таксуват, че плащам 1,50лв. на Г. Оряховица, като пощенски запис    newsm78
Като изходящ колет...

# 681
На мен не ми намалява с офертата за сенките.какви цени слогате освен ,че не са намалени и от новата колекция?Аз пробвах с при мини и не става

Ето това например ми го намалява
http://www.laredoute.fr/vente-joggers-garcon-okaou.aspx?producti … e&pagesize=16

Като изходящ колет...
Да, ама аз го получавам, от къде е изходящ    Thinking

# 682
  • София
...Като изходящ колет...
От Горна  Simple Smile

# 683
  • Sofia
Да, Каримма, това вече сме го обсъждали и гледахме страницата, ама никой не разбра, защо в някоя част на бг са подлежащи, а в др - не newsm78.
Аз тръгнах да правя поръчка с Грако-то и вече го няма днес. А снощи беше там. Tired
Таня, има го и аз имах вчера същия проблем, не ми го намираше ниото от линк, нито през търсачката, единствено по начина на Karimma стана:

И аз сег проверих за Грако-то - има го, но тръгвайки по този път: Enfant- Jouets-FILLE-Poup?e-Ensemble pour poup?es GRACO.
Когато напиша GRACO в търсачката на сайта, ми отговаря, че не намира такава стока.

Пробвай дали го виждаш и през този линк: http://www.laredoute.fr/achat-enfant-jouets-fille-poupee.aspx?categoryid=23178889

# 684
  • София
Да,ама на мен ми беше в кошницата, има го в сайта, ама като кликнеш на него е "дезоле".

# 685
  • Sofia
Да,ама на мен ми беше в кошницата, има го в сайта, ама като кликнеш на него е "дезоле".
Не знам какво да ти кажа, на мен вчера цял ден ми беше така с жената с книгата и моят беше в кошницата предния ден, но ми го махна. Чак следобед някак на магия ми се отвори линка и ми даде да го пъхна в кошницата и пуснах поръчката моментално.
Опитвай през определен период, друго не знам какво можеш да направиш.

# 686
...Като изходящ колет...
От Горна  Simple Smile

Е, няма как, от БГ Пощи доказаха, че са умници Close

# 687
  • София
...Като изходящ колет...
От Горна  Simple Smile

newsm62
то не е смешно, ама .....

# 688
Уф, не ме пуска да платя... ще се лъжем пак...

# 689
Ето ви малко кодове:
12629   -забравих какво беше Embarassed
17094   забравих какво беше Embarassed
23949   кафява чанта
64084   безплатна доставка и някакво намаление
38997   -забравих какво беше Embarassed

Мързи ме да ги проверявам пак,  можете да напишете кое за какво е

Общи условия

Активация на акаунт