Работна тема - 9.10.2007, 13.00 пред МТСП, ул.Триадица 2

• 21 587
  • 350
  •   1
Отговори
# 135
Лени вика ми, че нямам разрешение за там
сега, какво нека продължим във форума за могилино - КОЙТО ИСКА ДА СЕ ВКЮЧИ, НЕКА ТАМ КАЖЕ С КАКВО И КАК Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

ако не ги отваряш ( не знам защо!!!!) , направо ги сейвни от тук. дай на снимката save as  и готово.
мен в новия форум не ме пускат.
а ти си най чакания човек там Rolling Eyes

# 136
  • In the jungle out there..
Лени, не видях в другия форум да си искала достъп Rolling Eyes Трябва да се логнеш с юзър и парола от тук и тогава да искаш....

# 137
kalaza мисля, да ги изкарам твоите на цветен принтер, и да ги налепя на голям картон, какво ще кажеш newsm78

# 138
  • под шипковия храст
момичета, нека да е черна и тежка кампанията. такъв е и филма, нищо не е спестено, такава е действителността. не може всеки залък да им се предъвква, защото някой няма да спи спокойно. ами да не спи, има защо!
при положение, че на тези кадри имаше мненияв защита на служащите в дома, не зная какви трябва да са посланията, че да се трогнат тия хора. Crossing Arms

иначе, по-добре да има по-малко текст, защото става нечетимо. номера е, от визията да се провокира интереса и да се стресне малко народа, да се зададат въпроси - какво става? с кого става? и т.н.

# 139
  • In the jungle out there..
Принципно нямам против, но целта каква е, те са еднотипни и е безмислено да ги слагаме едно до друго Rolling Eyes Може би на отделни мини-плакатчета, а4 примерно, по-добре. Или може да направя колаж от много такива снимки пък надписът да е един, щом искаш плакат WinkТрябва да изберем какво ще ползваме за аватар, подпис и т.н., че времето си тече...
Другото - снимките са кофти и на печат въобще не знам какво ще стане....Кой монтира филма? Има ли вариант тия снимки да ми ги смъкне някак си от оригиналния филм???

Последна редакция: вт, 02 окт 2007, 15:06 от kalaza

# 140
лени има те във форума герната бе newsm78

# 141
Според мен за подпис това е най-сполучливо
http://farm2.static.flickr.com/1388/1472172034_4ca5678321.jpg

# 142
ох, мам... ка му. по-сложно не можахте ли да го измислите. не всички сме в високо айкю.
чакам достъп. тоест, Кандидатурата ви за тази група чака одобрение     Laughing
кандидатирала съм се.

а последния подпис никога няма да си го сложа, не защото моя е по-хубав ( не е) , а защото е толкова брутално, че ми спира мозъчната дейност.

Последна редакция: вт, 02 окт 2007, 15:26 от Lennie

# 143
  • sofia
Моми4ета,страхотна работа  Hug

аз мисля ,4е мотото трябва да по-общо и да не вклю4ва само Могилино newsm78

днес или утре 4акаме отговора от Общината.Без отговор нямаме реално място и дата ConfusedПосле се дооформя и флайера ,както и това върху  което работите.Как му викахте :twisted:4е и мойто кю не е много високо Mr. Green
отивам в другия форум Tired

# 144

Момичета, не ви ли идват много нагорно тия теми като бройка. Не е ли по-добре
да остане една, другите да се заключат от модератор с линк към останалата незаключена.

# 145

да остане една, другите да се заключат от модератор с линк към останалата незаключена.

ще помоля модератор да ги слее

# 146

и аз си мислех за това, обаче и трите теми си имат роля. Rolling Eyes
има 2 в клюто ( едната е за петицията, другата е първата обща)
една в ДиС - където не се обсъждат организационни в-си, а само се подписва.
тази и тази в новия форум. малко разногледа станах, но от вчера не влизам в кюто, гледам само тази.
като се преместя в новия форум ще изоставя и тази и така някак ще докретам до вдругиден  Laughing

с Хиър уточнихме кое остава от моите предложения. уважавам всички, но просто има хиляди мнения и така доникъде няма да стигна.
затова без да се сърдите (моля) ще махна всички варианти , без този, на когото се спря Хиър! Hug

# 147
така, имам последния вариант на подпис, от тук нататък ще направя само 2 промени:
- ден, час и място на протеста
- размер в големината на допустим от бг мамма подпис.

все още нямам оторизация за могилино-форума

предлагам кампанията и поканата за протест и петиция да се казват " имаш ли време да спреш това".

Последна редакция: вт, 02 окт 2007, 16:45 от Lennie

# 148
Лени шапка ти свалям
чакам го във формат за подпис
чакам и деня и мястото и почвам да печатам

# 149
ами ок, мерсаж. и аз чакам дата, час и място, за да ги добавя и готово.

Общи условия

Активация на акаунт