Работна тема - 9.10.2007, 13.00 пред МТСП, ул.Триадица 2

• 21 578
  • 350
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Благодаря за пожеланията! Колегите вчера ме оприличиха на антика - от година на година съм ставала все по-ценна  Mr. Green

Ако ще се разпечатват флаери, с които каним хора на протеста, мога да разпечатам и раздам известно количество. Естествено, там трябва да се оповестят дата и час. Да не би да ги има в пощата и да съм пропуснала newsm78

Тъй като филмът не е разпространен масово, малко трудно става агитирането на хора за протеста. Не можеш да отидеш до всеки с копие от филма и да му кажеш: "Виж това и ела да ни подкрепиш".

# 106
  • sofia
и аз 4ета предимно тука,но пиша в другата Twisted Evil

преглеждам и тези в клюкарника,4е има доста неща навсякъде.
мИлся,4е Дамаянти няма да успее с файла за флайерите.За това МОЛЯ някой можещ и добър с фотошопа да се обади за да му пуснем като сме готови текста за флайерите Praynig

# 107
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Аз чакам достъп до другата тема,но не идва и не мога да пиша,сори......

# 108
и аз мисля да съм с детето, да не го пускам на детска - нека видят контраста - какви са нашите деца, и какви са онези "чуждите" деца, за които на никой просто не му пука
kalaza много ми харесва идеята

# 109
Заковах временно темата, за да не се мести надолу и да е по лесна - ако искате да сменя и заглавието, за да е по-ясно или мислите, че така е добре?

# 110
  • In the jungle out there..

мИлся,4е Дамаянти няма да успее с файла за флайерите.За това МОЛЯ някой можещ и добър с фотошопа да се обади за да му пуснем като сме готови текста за флайерите Praynig

lavender, мога да се пробвам Peace Нямам обаче кьорава снимка, тази, която спрягаме до момента и много малка, а и не е достатъчно категорична, както вече казах. Готова съм да поработя по въпроса, но без снимки не става. Същото се отнася и до това http://images21.snimka.bg/004131524-big.jpg, снимките са много малки и не става за нищо, освен за аватар...

# 111

lavender, мога да се пробвам Peace Нямам обаче кьорава снимка, тази, която спрягаме до момента и много малка, а и не е достатъчно категорична, както вече казах. Готова съм да поработя по въпроса, но без снимки не става. Същото се отнася и до това http://images21.snimka.bg/004131524-big.jpg, снимките са много малки и не става за нищо, освен за аватар...

http://images.google.bg/images?gbv=2&svnum=10&hl=bg& … ocide&spell=1 виж тук........има снимки.............ако някоя става помисли

# 112
  • София
http://images21.snimka.bg/004131524-big.jpg, снимките са много малки и не става за нищо, освен за аватар...

между другото ако снимката се сложи на аватар от всички, много повече хора дори от тук ще забележат темите, протеста и петицията. Аз самата дето всеки ден влизам във форума, видях темата преди 2-3 дни. Забелязала съм че снимка в аватара или подписа привлича вниманието и набира привърженици. Ако сте съгласни ще си сложа снимката. Ако има и как да помогна само кажете, също имам принтер в офиса, ако се наложи.

# 113
Снимки от Могилино ми трябват, например на Васка. Такива от Косово, Холокоста и т.н. са общодостъпни, ще намерим Peace

# 114
Точно за аватар ставаше дума. Написах го веднага след срещата. Спешно ни трябва аватар с мото, трябва да изберем от предложените. За флаерите нека се работи допълнително. Тези в дългия размер, обаче като се намалят до размера за аватара, няма нищо да се вижда. Те стават за подпис. Да сложим за аватар черен квадрат с текст, мото плюс датата, часа и мястото, а в подписа някой от предложените вече варианти. Роси?

# 115
Холокост в мирно време!

Ето го мотото, как мислите?

# 116
 newsm10

# 117
Холокост в мирно време!

Ето го мотото, как мислите?
СЪГЛАСНА
НЯМА КВО ДА ГО МЪРДИМ, ИДЕАЛНО ЕЕ

# 118
Аз мисля,че всички трябва да сме с децата,независимо дали са с увреждания или не,така ще дойдат много повече майки и цели семейства

# 119
http://images21.snimka.bg/004131524-big.jpg, снимките са много малки и не става за нищо, освен за аватар...

Kalaza, слагай това мото в/у твоето предложение, и го давай за подписи! Намали го само малко, не много като размер.
За аватар, пробвай моля те един черен квадрат, 200/200px, и да пише, какво, какво:

Да кажем НЕ!!!

дата, място, час.......

или нещо друго, вече се обърквам, много бяха предложенията........

Общи условия

Активация на акаунт