Човещина за децата ни!!! Моля, подкрепете ни!

• 26 122
  • 654
  •   1
Отговори
# 210
  • България

А по какъв начин могат да помогнат българите в чужбина,как да подкрепим протеста?Трябва да помогнем не на едно или две деца, а на всички.Мисля ,че това не е невъзможно,напротив.Всички знаем колко пари се вливат в държавата от различни фондове,и кой ги използва?А и ,не сме чак толкова бедна държава,че да не можем да помогнем на тези дечица.Ако има начин да се отвори сметка на името на дома и ако може да сме сигурни,че парите ще стигнат по предназначение,смятам че много хора биха се отзовали

# 211
Не може ли да се направи -организация ,която да подпомага такива деца .

# 212
  • постоянно
Ще следя темата

# 213
Ох подписах я веднъж петицията и ще следя темата за давидя с какво ще мога да помогна . Peace

# 214
Подписах петицията и прочетох коментари за филма на бг и англичани.  Как при тях един комунист не се намери да разправя, че това било нормално?! Абе хора - българи, вие май спите  и живеете в средновековието под турско робство ли сте още?
Какъв е тоя мазохизъм и чудовищни предрасъдаци и нихилизъм? Хората в Англия се чудят как се раждат такива световни и исторически трагедии в нашата хубава страна... наистина отстрани изглежда никой разум на този свят не може да го побере освен нашия собствен!
И какво толкова го оспорвате, стига сте си защитавали собствената мизерия! Аз не искам да живея с Вашата измислена  мизерия. В такава хубава слънчева страна, толкова ненормално мислещи хора да има! Само се оправдавате и защитавате. Сигурно сте платени агенти на Масларова.  Twisted Evil Големи глупости говорите и с тях ще влезете в историята!
Понеже такива хора с болно мислене властват насам натам, целия народ се е отчаял, уплашил, навел е глава. Заразно е това в тази безизходица не остава нищо други освен да се ядосваме и да си изразяваме мнението и протеста и да действаме.
Тази г-жа Масларова - ужасна комунистка, трябва да я махнем. Да направим петиция и за нея  Twisted Evil Трябва да станат много сензации в България, за да повярват хората, че имат право да поискат по-добър живот. Кажете и нещо шокиращо на тази министърка, че те нямат страх от нищо. Нека да искаме повече от онова, което така или иначе ще направят. Кого ще осъдят, кой ще понесе отговорност? Направо пред европейския съд... най-цивилизовано да си предявим претенциите. Дано този филм стане известен в цял свят и потресе много хора и нашите управляващи да ги свалим и накажем публично.
Мисля, че този филм трябва да се излъчи поне по BTV.
В Англия хората са готови да помогнат по много начини - да осиновят деца, да обменим практики, идеи. Мисля, че усилията трябва да се насочат натам, защото България е една затворена държава, която няма добър пример. Затова и българите не подозират и не вярват, че на този свят има устремени и позитивни хора, които знаят и могат. Ако се създаде един форум в интернет, да се направят връзки между нас - сигурна съм, че това ще помогне и на държавата ни. Тези хора си нямат идея как живеем в действителност, не знаят много истини за България, които вие дискутирате тук.

# 215
Изгледах и просто не мога да коментирам.
Това наистина е повече от ужасно. Cry

Последна редакция: вт, 02 окт 2007, 10:39 от Mindy

# 216
  • София
Не можах да изгледам филма докрай. Трябват повече от железни нерви, такива, каквито явно нямам. Това, което изпитвам е срам и гняв. Не мога да си представя присъда или наказание, които биха били достатъчни за отговорните за това безумие. Дано не ви звучи пресилено, но първата асоциация, която възникна в ума ми, гледайки това, което успях да понеса от филма е холокост в мирно време. Отказвам да приема, че виновни никога няма, че пари за важните неща, а не за скъпи и прескъпи коли и офиси, никога не могат да се намерят!
Подписах петицията и при възможност бих се присъединила към шествието със сина ми. Ще следя за датата и часа.

# 217
  • На небето
Подписах петицията. Но тя ще промени ли нещо.....? Едва ли. Ще има нужда от по дръзки мерки според мен.

# 218
Подписах петицията. Но тя ще промени ли нещо.....? Едва ли. Ще има нужда от по дръзки мерки според мен.
да що промени, когато се промени мисленето на всички, че една петиция няма да помогне - що помогне, ако ни пука и ако наистина се изсипем най малко 500 човека - на нас ни трябва подкрепа, другото сами ще свърщим - имам в предвид тези, които са се заели, да изкарат децата от тази смъртоносна яма наречена Дом за сираци

# 219
  • София
Ще се съберем и за протеста. Вие само кажете кога!!! Hug

# 220
  • Варна
Не можах да гледам филма /не ми се зарежда линка/, но си представям тези дечица. Излъчвали са кадри от различни домове по националната телевизия и се опитвам да си представя и тези деца "забравени от бога". Подписах петицията и се надявам това начинание да има успех, не за успокояване на собствената ни съвест, а за осигуряване на по-качествен живот на дечицата. Искам да попитам за адресите на социални домове край Варна, за да се опитам да зарадвам поне едно детенце.

# 221
Не можах да гледам филма /не ми се зарежда линка/, но си представям тези дечица. Излъчвали са кадри от различни домове по националната телевизия и се опитвам да си представя и тези деца "забравени от бога". Подписах петицията и се надявам това начинание да има успех, не за успокояване на собствената ни съвест, а за осигуряване на по-качествен живот на дечицата. Искам да попитам за адресите на социални домове край Варна, за да се опитам да зарадвам поне едно детенце.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=88405.msg1538893#msg1538893
Ето тук можеш да намериш координати на домовете във Варненска област!

# 222
Ще се съберем и за протеста. Вие само кажете кога!!! Hug

да, трябва да се съберем!

# 223
  • постоянно
Стига сме се оправдавали с комунизма- България  е  демократична република от 1989- 18 години вече.Много от децата  са на  по-малко от 18 години.
Смеем се на други държави за щяло и не щяло ,а не погледнем своите проблеми- това , което видях във филма  е ЧУДОВИЩНО....Тук в Англия животните  се гледат по-добре ВЯРВАИТЕ МИ!
Вили

# 224
tova koeto pokazva filma e naistina 4udovi6tno.neznam,prosto neznam kak da opi6a vsi4ko tova.znaete li v takiva momenti se pitam ima li gospot i vaob6te da vqrvame li v ne6to.e otgovor nqma da namerq a i tazi skapana darjava.vsi4ki upravlqva6ti gledat samo da vla4at,da si karat skapite koli i do tqh da stoi 18 godi6na dama.eiii idvami da vzema edin avtomat i da strelqm ama6to da gi leja tezi bokluci,koito vse uj 6te upravqt balgariq.a tezi deca zabraveni ot vsi4ki....... :baby_neutral:moga samo da se molq za tqh,za6toto edna pti4ka prolet ne pravi.....

Общи условия

Активация на акаунт