Работна тема - 9.10.2007, 13.00 пред МТСП, ул.Триадица 2

• 21 587
  • 350
  •   1
Отговори
# 150
  • София, "Младост 3"
Според мен за подпис това е най-сполучливо
http://farm2.static.flickr.com/1388/1472172034_4ca5678321.jpg
супер е - само не ме разбирайте погрешно...
това е което събуди в мен филма - аналог!

# 151
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/

И аз така мисля - това само по себе си казва много!

# 152
  • In the jungle out there..
В интерес на истината, на мен този вариант най-малко ми харесва Rolling Eyes Направих го, защото авторката на идеята (ще ме прощава, че не помня вече коя е) така си го представяше с бодливата тел като рамка....Просто споделям...принципно съм съгласна с аналога...

# 153

Това бих си го сложил в подписа.
Но немците са много чувствителни на тая тема.
С нищо не са заслужили да им го напомняме в момента.

# 154
И на мен ми харесва за подпис Peace Записвам се в темата, сега ще се регистрирам в другия

# 155

Не, за мен това за подпис във форума не става.За флаер, всичко друго да, но не и тук. Хората ще се отдръпнат. На прима виста, казваш това е. Не, хората са далеч от тези проблеми, не ги засягат пряко, нямаме необходимото самосъзнание. Шокираме ги, стряскаме ги и ги губим.

# 156

Не, за мен това за подпис във форума не става.За флаер, всичко друго да, но не и тук. Хората ще се отдръпнат. На прима виста, казваш това е. Не, хората са далеч от тези проблеми, не ги засягат пряко, нямаме необходимото самосъзнание. Шокираме ги, стряскаме ги и ги губим.

Мда, за съжаление и мойте наблюдения са такива  Confused

# 157
За коя дата се оформя да се проведе протеста!

Трябва да се внимава ,да не се политизира протеста, не трябва да забравяме че идват избори и някой може да извлече дивиденти! Thinking

Имам инфо от сигурно място! Peace

# 158
На мен никой не ми отговаря, отново.
 Rolling Eyes
Моля, обърнете ми внимание, искам да помогна, но никой не ми отговаря.

# 159
  • sofia
 Rolling Eyes

Hugкажи пак,молия те,4е се ошашавих Hug

# 160
  • sofia
За коя дата се оформя да се проведе протеста!

Трябва да се внимава ,да не се политизира протеста, не трябва да забравяме че идват избори и някой може да извлече дивиденти! Thinking

Имам инфо от сигурно място! Peace

уверявам те ,4е такава опасност няма.
Няма да го допуснем Peace

освен това тук нещата не късаят София .

# 161
 Rolling Eyes

Hugкажи пак,молия те,4е се ошашавих Hug

За църквите ставаше въпрос, с Мата казахме, че ще е супер, ако ни помогне. Подкрепа от църквите.

# 162
Момичета здравейте!
Имате моята подкрепа.
Разбирам защо обсъждате това в този форум, но ако искате да набавите много хора, не е ли добре да уведомите и хората, които четат другите форуми. Бг-мама е едно голямо общество.
Аз живея сега в Пловдив, но ако имам датата предварително мога да се опитам да дойда в София.
Някой спомена църквата, та се сетих да ви кажа, че протестантските църкви в България са едно силно общество и може ако се направи контакт да дойдат много хора. Аз имам връзки с такива църкви в София -едната е около 500 човека сигурно, - 50 да дойдат пак е кяр.
Мога да разпратя онлайн материали на много хора в София, които от своя страна да пратят на други.
Работя и с фотошоп, но виждам, че имате човек.
Също така превеждам субтитри - аз не успях да гледам филма, мисля, че проблема е в моя компютър, но утре ше пробвам от друго място. Та доколкото си спомням този филм е на английски. Ако все още е така, мога да му направя бг субтитри.
Това е засега от мен

Роси, ето поста! Hug

# 163
  • sofia
Момичета здравейте!
Имате моята подкрепа.
Разбирам защо обсъждате това в този форум, но ако искате да набавите много хора, не е ли добре да уведомите и хората, които четат другите форуми. Бг-мама е едно голямо общество.
Аз живея сега в Пловдив, но ако имам датата предварително мога да се опитам да дойда в София.
Някой спомена църквата, та се сетих да ви кажа, че протестантските църкви в България са едно силно общество и може ако се направи контакт да дойдат много хора. Аз имам връзки с такива църкви в София -едната е около 500 човека сигурно, - 50 да дойдат пак е кяр.
Мога да разпратя онлайн материали на много хора в София, които от своя страна да пратят на други.
Работя и с фотошоп, но виждам, че имате човек.
Също така превеждам субтитри - аз не успях да гледам филма, мисля, че проблема е в моя компютър, но утре ше пробвам от друго място. Та доколкото си спомням този филм е на английски. Ако все още е така, мога да му направя бг субтитри.
Това е засега от мен

Роси, ето поста! Hug

да,да...........сега се сетих ooooh!

Мамо ежке  bouquetможеш спокойно да им пуснеп и кажеш вси4ко,но за сега нямаме подтвърдена дата #Crazy #Crazy

но от опит знам,4е църквата не се вклю4ва в подобни мероприятия.Дано пък сега се отзовът Praynig

# 164
Няколко идеи за лозунга и от мен newsm78:

Децата в Могилино -  осъдени до живот?!
Имайте милост - отменете доживотната им присъда!!!
Те имат шанс! Нека им помогнем да го получат!!!
Невинните - зад решетки, престъпници - на свобода! Докога?! Съдбата им зависи от нас...

Общи условия

Активация на акаунт