Работна тема - 9.10.2007, 13.00 пред МТСП, ул.Триадица 2

• 21 553
  • 350
  •   1
Отговори
# 240
ajeliya ДА, ИМА, НИЕ ПОСЕЩАВАМЕ ЧУДЕСНИ ДОМОВЕ, ПЪЛНИ С ПРЕКРАСНИ ДЕЦА, ДЕЦА, КОИТО ПОЛУЧВАТ ДОСТАТЪЧНО ДОБРА ОСНОВА, ДА СЕ РЕАЛИЗИРАТ НА ВЪН - ДОМА В дОГАНОВО ВСЯКА ГОДИНА БЪЛВА вишисти, дома в перник се гледат страхотни деца, деца, които се развиват като нормални малки малчугани...........но процента е толкова малък, че..............

# 241
ajeliya ДА, ИМА, НИЕ ПОСЕЩАВАМЕ ЧУДЕСНИ ДОМОВЕ, ПЪЛНИ С ПРЕКРАСНИ ДЕЦА, ДЕЦА, КОИТО ПОЛУЧВАТ ДОСТАТЪЧНО ДОБРА ОСНОВА, ДА СЕ РЕАЛИЗИРАТ НА ВЪН - ДОМА В дОГАНОВО ВСЯКА ГОДИНА БЪЛВА вишисти, дома в перник се гледат страхотни деца, деца, които се развиват като нормални малки малчугани...........но процента е толкова малък, че..............
О, зная, аз просто не исках да обидим по някакъв начин хората, които се грижат добре за дечицата, малко са наистина, но заслужават уважение и трябва да служат за пример, а за " другите" вече съм си казвала мнението, няма да коментирам повече, че ще изляза от рамките на добрия тон.

# 242
  • под шипковия храст
 Peace няма да се обидят, хората, които имат отношение към децата, също са възмутени от тези кадри! най-накрая трябва да се разчупи клишето - Всички за един в гилдиите, всяко стадо си има мърша, но не трябва да е по-голямата част. Тук по-важни са други интереси, а работещите там имат избор, те са възрастни хора и ако не са способни да се справят, значи мястото им не е там!  Crossing Arms

# 243
Значи 9.10 ... утре със сигурност ще мога да кажа дали ще присъствам на митинга или не! Стискайте палци да стане, за да мога да подкрепя и аз инициативата!  Hug

Стискам палци! Peace

Съжалявам момичета, въпреки огромното си желание, няма да мога да дойда на митинга ... съжалявам много  Confused

# 244
Четохте ли съдържанието на тази статия...?

http://www.mediapool.bg/show/?storyid=132520&srcpos=3

Хубава статия! Тъжното е обаче, че подобни статии не се пускат от ежедневници като "Труд", "24 часа". А най-гледаните ни медии, излязоха ли с предаване, излязоха ли с мнение??? Не, задоволиха се да питат между другото Масларова, и се задоволиха с дебелашките й (както пише в статията) отговори.

# 245
  • In the jungle out there..
МОМИЧЕТА, АКО НЯКОЙ ИМА ВРЕМЕ И СРЕДСТВА, МОЛЯ ДА МИ СЪДЕЙСТВА ЗА РАЗПЕЧАТВАНЕ НА ПЕТИЦИЯТА! ТРЯБВА МИ ФОРМАТИРАНА В УЪРД ИЛИ ЕКСЕЛ ИЛИ НЕЩО ДРУГО, ЧЕ НЯМАМ НИКАКВО ВРЕМЕ. АЗ ЩЕ Я ПРИНТИРАМ, САМО НЯКОЙ ДА СЕ ЗАЕМЕ ДА Я НАПРАВИ НА ФАЙЛ... ДНЕС!

# 246
На какъв мейл, скайп, кю?

# 247
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Нанди,благодаря и тук за разпечатаните петиции/благодаря и на майката от Габрово,която ги е разпечатала/ Hug, както и за флаерите и лентичките Hug

# 248
Момичета тази вечер според прогнозата дадоха в понеделник страхотен дъжд. Ако вали имаме ли вариант?

# 249
  • sofia
Момичета тази вечер според прогнозата дадоха в понеделник страхотен дъжд. Ако вали имаме ли вариант?

преди 3 дни го даваха на акюуедър слънце и 25 '
СЕга го дават дъжд Shocked Shocked
в4ера по наште медии също слънце Shocked Shocked

знам ли ве4е Rolling Eyes
дъжд,не дъжд-там сме Peace

# 250
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/

Проверили сме прогнозата,дават го слънчево, но Природа си е ..дано не ни изненада неприятно Rolling Eyes

# 251
# 252
  • sofia

Проверили сме прогнозата,дават го слънчево, но Природа си е ..дано не ни изненада неприятно Rolling Eyes

Мери,тука
http://www.accuweather.com/world-forecast.asp?partner=accuweathe … 0&locCode=EUR|BG|BU021|SOFIA&metric=1
то4но заради времето избирахме датата и цялата седмица я даваха слън4ева,в4ера по нашите медии също-специално се загледах.

Но сега пак тука

http://www.accuweather.com/world-forecast.asp?partner=accuweathe … 0&locCode=EUR|BG|BU021|SOFIA&metric=1
ве4е цялатас емдица е дъждовна(от утре),до вторник вкл..,после в сряда слънце............незнам

# 253
  • sofia

ние-да,ама медиите,майките с децата #Crazy
Дано,дано не вали Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 254
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Дано не вали,че от многодетните и осиновителките ще идват с деца....казвам за тях,защото с тях си контактувам по-често,пък и да се знае,че от тези два форума ще има присъстващи на митинга! Ще си взема чадърче  umbrella нямам си,но дядо поп ще ме спонсорира  yes

Общи условия

Активация на акаунт