Работна тема - 9.10.2007, 13.00 пред МТСП, ул.Триадица 2

• 21 525
  • 350
  •   1
Отговори
# 285
Сега гледах адреса на Министерството, тази улица Триадица е зад Министерски съвет, зад ЦУМ се пада преди гаражите на магазина, там ли точно ще е протеста?

# 286

Не, категорично. Едно е да пишеш, съвсем друго да говориш.
Обаче имам идея.
Главният архитект иска да мести централният софийски затвор.
Предлагам пандизчиите да отидат в Могилино, а децата - в София.
Даже ще се отворят нови работни места в Могилино.

# 287
Вълчо даваха lavender Peace
така последно правя още 1 плакат и идвам
МОЛЯ ВИ, НЕ ВАЛЯТ ПОРОИ, НЕКА НЕ Е ТОВА ПРИЧИНАТА, ДА СМЕ МАЛКО ХОРА, ЗАЩОТО ТАКА НЯМА ДА СПРЕМ ГЕНОЦИДА, НАИСТИНА ВИ МОЛЯ, ПРОСТО УТРЕ ЕЛАТЕ - ДОРИ И ЗА 15 МИНУТИ, ХОРА ЕЛАТЕ, НЕ ЗАРАДИ НЯКОЙ ОРГАНИЗИРАЩ ПРОТЕСТА, НЕ ЗАРАДИ ДБМ ИЛИ НЯКОЙ ДРУГ, ХОРА ЕЛАТЕ ЗАРАДИ ДЕЦАТА Praynig Praynig Praynig

# 288
Гледайте Милен Цветков

# 289
  • На небето
ПУСНЕТЕ НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ СЕГА

# 290

Браво на ДБМ и Славка Кукова, че се добраха и до Милен Цветков! Браво на Нанди! Гордея се с вас!

Последна редакция: пн, 08 окт 2007, 18:20 от Hear Again

# 291
  • На небето

Браво на ДБМ и Славка Кукова, че се добраха и до Милен Цветков!

smile3501 smile3501

# 292
  • в гората

Браво и на теб!! Видях призива в много блогове!    bouquet  bouquet  bouquet
Сигурна съм, че утрешният ден ще е ново начало за каузата!

# 293

Браво и на теб!! Видях призива в много блогове!    bouquet  bouquet  bouquet
Сигурна съм, че утрешният ден ще е ново начало за каузата!

От твоите уста в божиите уши!

# 294
Току що гледах предаването на  Милен Цветков, браво момичета, Нанди прегръщам те силно и ти благодаря.

# 295
  • под шипковия храст
много беше добре предаването, ама и той как се ядоса! между другото никога не е отказвал да прави подобни предавания и то без цензура, Милен Цветков определено има гражданска позиция или поне аз оставам с такова впечатление...

момичета, зная че сте много ангажирани, но се опитваме да водим и една друга битка с неуредиците в администрацията, а време няма! помогнете ни да помогнем на Симона, има отворена тема за нея и във форума
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=222629.0

# 296
 newsm10 Мисля Милен Цветков показа верния тон, с който следва да им говорим на разните персони от разните му учреждения  Twisted Evil .

Ей ама голяма каша са си тия агенций, отговорни и безотговорни структури, подхвърлят си само топката и никой никаква отговорност не ще да поеме  #2gunfire

# 297

При две, три, пет институции отговорността се размива и никой не иска да я поеме.
Когато се усвояват средства по някаква линия, обратно. Всички се натискат.

# 298
newsm10 Мисля Милен Цветков показа верния тон, с който следва да им говорим на разните персони от разните му учреждения  Twisted Evil .
...
Няма да е лошо наистина да изпрати свой екип в Могилино тази вчер както се закани.

Браво Nandy!    smile3501  bouquet  Браво на всички вас!

Едва вчера видях тази тема. Направих опит да насоча вниманието към този проблем и на потребители от друг форум, май безуспешен, никой не е писал.  Sad  Не съм от София и няма да дойда на протеста, но се погрижих поне още една мама да присъства и да ви подкрепи, и ви пожелавам УСПЕХ!!!

# 299
  • sofia

Браво на ДБМ и Славка Кукова, че се добраха и до Милен Цветков! Браво на Нанди! Гордея се с вас!

ако не бяха Мата и Галин да уредят пресконференцията в4ера никоя медия нямаше да направи никакви предварителни анонси като тези които текът сега  bouquetПросто след в4ера медиите си взеха каквото им трябваше Peace

предаването днес беше супер Mr. Green
утре от 8.00 се дават дежурства по радиата  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт