Режим на Пиер Дюкан - 32 част

• 23 394
  • 625
  •   1
Отговори
# 105
  bouquetДобро утро сладурки
Пухче, Честит рожден ден!
Пожелавам ти здраве и пари, късмет и любов!

Айсче, най-добри пожелания за РД на съпруга ти!
Лек ден на всички  bouquet

# 106
  • София
Слушайте Мишето, тя вече е на ти с триците Simple Smile))  Wink
Успех на жълтото пиленце! Така трябва да се хващат килата. Още в началото, а не да се стига до моето положение...

Да, Бачи  Hug аз първия ден се наядох с овесени ядки...затова знам  hahaha

# 107
  • София
Добро утро!  Grinning
Честит празник, Пухче, Айсче!  Grinning  bouquet  bouquet bdbaloni

# 108
  • София
Момичета, гледам...гледам и не е нашето Пухче рожденичка...  newsm78

# 109
Момичета, а може ли да се правят готови супи? То в тях на практика няма нищо.

# 110
  • София
Не е ли нашето Пухче?  Rolling Eyes Ами, нищо... въпреки това!   bouquet
Аз минах половината!  newsm44
Т.е. - остава ми да "смъквам" по-малко, отколкото съм отслабнала!
Но ако го правя с досегашните темпове, както в последно време - ще ми отнеме години...
Да ви кажа - не правете като мен... наскоро поради липса на финикийски знаци ядох някакви наденици... Sick Резултатът не беше хич добър! Та чак сега успях да изплувам  help  Sunglasses

# 111
Здравейте , Дюканки!

Аз продължавам трети ден на втора фаза...вчера и фитнес инструктора ми каза , че трябва да ям по 5 пъти на ден и направо ще се побъркам...
едва успявам да си натъпча нещо в устенцата сутрин, освен кафе разбира се...
Преди малко хапнах малко сирене - Лайт...
и...
чакам си киселото мляко за обед да му дойде времето...

Снощи..ме мързеше да си търся обезмаслено сирене- НИКЪДЕ НЯМА по нормалните магазини (във Фамилия, 345 и някакви други)
Майка ми купува от Била ,ама нямам наблизо и затова хапнах само салата от домати...
без абсолютно никакви подправки...
нито зехтин, нито сол дори...

Мързела е голяа сила Simple Smile
Целувки

# 112
Здравейте и от мен!
Отчитам първи успешен ударен ден  bowuu
Интересното е, че вчера си направих кремчето на Кри да имам сладичко да хапвам, че съм предцикълно, но като го знам че го имам в хладилника и не ми се прияжда.
Иначе кантара се с повишение  Tired ама то още от вчера, и защото както казах съм пред цикъл и съм се подула. Хубавото е че вчера беше +2, пък днес +1, така че все пак има някакъв напредък. Обаче мисля да се опитам, защото ми е доста трудно, да не се тегля докато не ми дойде.
Сега отивам да си ям млякото с трици, и да си варя едни воденички за после. Като ги направя имам едни нова идея ако станат хубави, ще ги пиша в рецептите.
Сноу, Мише, честити ви намаления!
Айсче, честит ти рожденник!
Ох, имаше още амааа забравих какво беше  newsm78 затова на всички  Hug

# 113
  • Провинция

Момичета,аз нямам рожден ден днес,но все пак благодаря на всички поздравили ме.Черпя (режимно) за миналия си рожден ден,който беше преди 6 месеца и се надявам да мога да почерпя за следващия с недотам режимни храни.

# 114
Здравейте Дюканки !! Честито на намалилите теглото си. Добре дошли на новите !!  Hug
Аз съм на втори протеинов ден. Определено ми се ядат зеленчуци, ама наваксвам с айран и вода. По лесно преглъщам месото.. Кантара нещо ми е сърдит, ама и аз няма да го поглеждам по петък !  Crossing Arms
Снощи си купих Верея 0.1, но в сравнение с Културата ми се стори гадничко  Sick. Ама го изядох с повече трици , няма да го хвърлям я !!  Joy

# 115
BlackSnake, аз тази Култура не я бях чувала даже...само от вас...и си я намерих в Била и наистина сравнена с Вереята е страхотна...

Вереята е по-водна, а Културата въпреки, че е 0.01% не знам от къде я взима тази гъстота... newsm78
Същото и  със сиренето Лайт- то направо едно към едно с нормалното...малко ме притесняват тези гъстоти ...да не слагат нишесте и ние да си мислимм , че ядем диетично...
Иначе Културата е страшна
Ти от къде си я купуваш?

# 116
  • София
Хоп, да кажа и аз добър ден за днес  bouquet
Рожденният ден не мина режинмо, даже хич не бе режимно Embarassed Embarassed Толкова накрая ми бе тежко, че всички неща, които ядох сигурно няма да ми се приядат пак чак до края на годината ooooh!
Не съжалявам обаче, може и да имам плюсове нагоре, от следващите няколко протеинови дни ще изчезнат!
На всички с намаления- честито  bouquet
На всички желая успешен ден Hug

# 117
Дайсичка, определено смятам, че слагат сухо мляко...но навремето бях счетоводител на една мандра..и да ти кажа навсякъде бухат сухото мляко. Но ям Култура и сирене на Маджаров ..и дали наистина са обезмаслени или просто заради психологическия момент ( в смисъл вярвам, че са обезмаслени ) се чувствам добре и отслабвам !  Joy
И двата продукта ги купувам от Билла.

# 118
Мдаммм , знаех си ...пуста далечна Билла Simple Smile

Аз за това си джаскам без сирене и с Верея- ще вкарам един психологически момент, че се измъчвам от диетата и така дано тръгна да свалям, че засега нещо ми бягат резултатите  hahaha

# 119
  • Пловдив
Привет, момичета  Heart Eyes
Честит рожден ден на слънцето на Айсче   smile3525 Много да те радва и да се обичате  Hug
Вчера едва ви изчетох, имах да наваксвам цяла тема  ooooh!
Кри, забележителна промяна имаш, много си слаба на снимката, браво   bouquet
Ние днес пак ще ходим в София, много ми е притеснено, стискайте палци  Praynig
Кантара е малко надолу, но не толкова, че да го отбелязвам Simple Smile
Слънчев ден на всички пожелавам  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт