Режим на Пиер Дюкан - 32 част

• 23 369
  • 625
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Добро утро!!!

# 91
Добро утро, красавици,
да ви почерпя, че днес моето слънце(мъжът ми, де) има Р.Д

# 92
  • Варна
Добро утро, ама че сте ранобудни!

Айсче, честит да му Р.Д. на твоето слънце, да ти е здрав, да си го обичаш, а той да те глези!

# 93
  • София
Добро утро, момичета! Какво беше станало вчера? Тъкмо се нагласих доволно да си говоря с вас и ...никакъв шанс #2gunfire

Ох, момичета, капнала съм от тия митинги  и шествия. Всеки ден минаваме километри, но докато останалите ги минават сами, аз съм с Приси, като отиваме до там пеша, после вървим с нея и в момента в който се заинати трябва да я и нося  Mr. Green Слава богу утре блокираме кръстовище, което е на 400 метра от нашето училище и на толкова и от нас, та  няма нужда да ходя толкова много  Party
Вещи, и аз така! Снощи дори не отидох на големия митинг, толкова бях скапана. А дето казва Маша, никаква информация по медиите, хората ги заблуждават за исканията ни. Вчера наобед минахме поне 10 км на едно кръстовищем по зебрите в кръг JoyАма хем не иска хме да блокираме хората, хем да ни видят. Голямо шоу! Добре поне, че не водя малкия. Достатъчно аз съм скапана. Пък вкъщи...след мен и потоп  Sad
Честито на Елена, Тути, Орди, Вес 33 за намаленията! smile3501 newsm51
Тути, търся отнякъде снимка в цял ръст +30, ама не мога да открия. Унищожавах всички.  толкова не се понасях Sad А сега съжалявам, за разлика от Вещи, иска ми се поне едничка да има, за да се види добре разликата. Така че Вещи, не си ги унищожавай, действат стимулиращо не само на момичетата, ами  и на нас самите. Ако ти се хапва нещо неежимно - погледни двете снимки преди и сега и ще ти се отще.
Айсче  Hug, не документира ли последната пловдивска срещичка?
А кой ще бъде фотограф на варненската?
Джини, макар и със закъснение, поздравления за изхвърлянето на тортата! smile3501 newsm10 Казваш, че гъбите са тежлки, но аз мисля, че тежки ги прави мазнината. Иначе Дюкан ги препоръчва, пък аз винаги си слагам гъбки на пилето в плик със зеленчуци.
Джини, Дори, задържате, защото последните кила са най-трудни. Остават ви 3 и 4 кг САМО. Организмът много се съпротивлява . Но рано или късно, при режимност, няма начин кантара да не мръдне! Успех!
Баева, как върви при теб режима? Как си? Нещо много рядко ни посещаваш и нищо не казваш за себе си.
Бачи  Hug, ти също минаваш като линейка! Да се поправиш!
Ралче, всичко най-добро на сестра ти! Как мина празненството? Режимно?
Мише, щях да те позная - все пак съм те виждала на снимни, пък и с 3 кучета... Все забравям да ти кажа, че и на теб малко ти остана, поздравления!
Сноу, има смисъл да се препрочете Дюкан, определено! Бачи, защо не споделиш какво ти е направило впечатление при повторния прочит?
Тиси, и аз преди време предложих същото, но тогава решихме, че да висят снимките непрекъснато и всички да ги гледат не е много удачно. Ще ги пускаме от време на време!
Асса  Hug Hug Hug наминавай по-често! Действаш ми много стимулиращо.   bouquet  bouquet  bouquet
Айсче Hug, всичко най-хубаво на мъжа ти, да те слуша много! bdbaloni
Изчезвам, че закъснях за работа   love001

# 94
Ехо, новодиетуващи май не приемате, а?

# 95
Опааа....ето ме и мен  Flutter Добро утро!

5 ударни, а резултата - 1,100. Имам едни 300 гр. в + от онзи ден, но няма да се отчайвам. За да сваля 1 кг. съм се борила 2 седмици. И това ми стига. Днес мислех да мина на ПЗ, но сега се чудя дали да не направя 7/7/. Така или иначе не съм фен на зеленчуците.

Аз често си гледам снимките от времето когато бях 50 кг. (5 месеца преди да забременя бях толкова). Дърпам му един рев и започвам деня с нови сили. Обещала съм си, че ще се вмъкна в стара дреха!

Пиша рядко, но чета редовно, действате ми много стимулиращо   bouquet

Icecream, да ти е жив и здрав рожденика!

Малко на патерици, но все пак....ЗлаВещица, честит празник на детенце ,много усмивки и безгрижни детски игри! А на мама и татко пожелавам много да са горди с него!

Последна редакция: вт, 02 окт 2007, 08:56 от shrew

# 96
Вещи, имам промяна към днешна дата 70,700 кг. Можеш ли да ме впишеш?

# 97
Ехо, новодиетуващи май не приемате, а?

Добре дошла!  bouquet Всички са добре дошли тук! Виж колко топлина и стимул има при нас!
Вещи,при вас и яслите ли стачкуват?Аз дочух, че те уж работели. Надявам се стачката да има пълен успех и споразуменията да са удовлетворителни за учителите!
Кри,относно исканията снощи, по БТВ мисля ,една учителка изясни исканията-3 х 25% с наслагване.Нали е така?
Айсче, най-добри пожелания за РД на съпруга ти!    bouquet

ПП:Вещи,би ли ми поправила кг. на 58?  bouquet Един кг. надолу съм newsm44 newsm44 newsm44

Последна редакция: вт, 02 окт 2007, 09:10 от Били хлапето

# 98
  • Провинция
Добро утро!Айсче, най-добри пожелания за РД на съпруга ти!
По едно кафенце за по поспаливичките

# 99
Пухче:)) Аз ти пожелавам да станеш Твърдче Simple Smile) По случай днешния слънчев ден Simple Smilebouquet
Привет на всички упорити момичета.
Кри! В Дюкан четох за триците. Аз на третата нощ получих спазми и на двата прасеца. Сама разбрах, че ми липсва магнезии и пих 10 дни магнерот. Сега, като четох видях, че и Дюкан го обяснява това. Триците отнемат минерални вещества и калории. Намаляват глада и магнезия. Не се получава при всички, но при си стана точно така.
Целувки

# 100
здравейте,момичета.живот и здраве от понеделник и аз се вписвам във вашите редици(в неделя съм на сватба Embarassed).целта ми не е много голяма .от 53-4 на 47-8.оххх,дай боже!за целта ще си купя първо дигитален кантар,да броя с точност и милиграмите...и от понеделник се мятам.тъкмо ще имам време да прегледам по-обстойно книгата,купих си я едва вчера.амбицирана съм,но не знам колко препятствия ще срещна по пътя си.в понеделник ще се включа с актуални данни за теглото.сигурно ще е трудно.
п.с.всички сте страхотни.сякаш влизаш в голямо семейство.много е приятно.
п.п.с.въпросните овесени трици-това са си овесени ЯДКИ ,нали? newsm78.намират са навсякъде.някой беше писал,че трудно се намират
хайде,до понеделник  bouquet

# 101
  • София
Добро утро и от мен момичета!  Hug

Айчсче, да ти е жива и драва половинката, много да те слуша и още повече обича!   bouquet

След МЦ и на протеинки съм 56 кг! Да им се връща на всички, които искат!  Joy

Мерси за кафенцето Вещи и Пухче!

Пожелавам ви усмихнат ден!
Целувки!   bouquet

# 102
  • София

п.п.с.въпросните овесени трици-това са си овесени ЯДКИ ,нали? newsm78.намират са навсякъде.някой беше писал,че трудно се намират
хайде,до понеделник  bouquet

Добре дошла dezireHug

Не са ядки, а трици... и не се намират лесно. Ядките са от зърната, а триците са само обвивката. Има разлика и то голяма в количеството на въглехидратите, които се стремим да избягваме. Затова овесените ядки за забранени.  Naughty

# 103
Ей, Мише, жалко че не спазваме с теб стария график на свалянето една след друга. Аз изоставам доооста назад, но пък не спортувам и не правя нищо, за да ускоря нещата. Мисля да започна с някакви упражнения вкъщи, но не съм решила какви и кога.  Rolling Eyes

# 104
Слушайте Мишето, тя вече е на ти с триците Simple Smile))  Wink
Успех на жълтото пиленце! Така трябва да се хващат килата. Още в началото, а не да се стига до моето положение...

Общи условия

Активация на акаунт