Режим на Пиер Дюкан - 32 част

• 23 418
  • 625
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Джини, аз след раждането, като отслабнах до 58 кила, мъжът ми казваше, че съм си все дебела.Сега, като си "възстанових" изгубените килца,разбирай - върнах се към килата след раждането - вече се надява отново да съм 58.Ама не става.Много е важна подкрепата.Хората трябва да се мотивират.Не допускай депресия, защото аз за няколко месеца не само унищожих всичкия си труд по свалянето, а и прибавих отгоре.
Гледай си резултатите сама и не позволявай да омаловажават постигнатото от теб.Да не ти пука.Ти си продължавай.Има и друг момент - колкото по-добре започваш да изглеждаш, толкова по-рядко ще ти го казват някои хора.Такава им е тактиката.Ама - а си качила и две килца, а са ти казали :"ау....колко беше отслабнала, а сега пак си понапълняла..." Mr. Green

# 136
  • София

Джини, горе главата!  newsm51

Клонка  Hug ,много си права за всичко! И за подкрепата и за "доброжелателите" - имам 2 колежки, които спряха да ме поздравяват, откакто отслабнах   hahaha

# 137
Джини, напълно подкрепям мненията на mihaella77 и на КЛОНКА.
Започни да мислиш позитивно, не обръщай внимание на пренебрежителното отношение, а комплиментите приемай като абсолютна истина. Всичко е до собствена нагласа. Не оставяй депресията да те завладее.  Hug

# 138
  • София
Клонка  Hug ,много си права за всичко! И за подкрепата и за "доброжелателите" - имам 2 колежки, които спряха да ме поздравяват, откакто отслабнах   hahaha

Ми, много грозно си постъпила, извинявай.
От 70 кила мръвки да станеш 50, ще ме прощаваш, ама това си е наглост.
Че иска и да я поздравяват.Сега няма как да те оглеждат изотзад и да викат :"ей к'ъв гъз е отвъртяла..."
Баси, горките жени, мъчно ми стана за тях.Чудя се как още не са те набили. Mr. Green

# 139
  • София

Ми, много грозно си постъпила, извинявай.
От 70 кила мръвки да станеш 50, ще ме прощаваш, ама това си е наглост.
Че иска и да я поздравяват.Сега няма как да те оглеждат изотзад и да викат :"ей к'ъв гъз е отвъртяла..."
Баси, горките жени, мъчно ми стана за тях.Чудя се как още не са те набили. Mr. Green

Клонка  Hug много ме развесели! Да знаеш!  Joy Joy Joy
Ама то преди така си беше! Знаеш ли какви добри и разговорливи бяха. Те държат 2 магазинчета под моя офис  - едното за закуски, а другото за бельо. Преди едната се радваше, че си взимах по 300 гр банички за обед, а другата бельо размер XL ... сега вече не е така  hahaha

# 140
# 141
Да се отчета - не пиша, но съм режимна!
Кантара нещо се колебае, но колана е - 1 дупка! Ура! Ура! Даже вече забелязаха, че съм отслабнала...
Честито на празнувалите и намалилите грамове и килограмове!

# 142
  • София

Ралче, ко' то'?

Да се отчета - не пиша, но съм режимна!
Кантара нещо се колебае, но колана е - 1 дупка! Ура! Ура! Даже вече забелязаха, че съм отслабнала...
Честито на празнувалите и намалилите грамове и килограмове!

Браво Дивна!  Hug

# 143
  • София
Това означава накратко- срам, че не бях режимна на рожденния ден вчера
Умора- че се разправям по едни въпроси за едни общежития на сестра ми
Обич- че си мисля з вас и ви обичам, въпреки че ми е криво и уморено и изтощено

# 144
  • София
Това означава накратко- срам, че не бях режимна на рожденния ден вчера
Умора- че се разправям по едни въпроси за едни общежития на сестра ми
Обич- че си мисля з вас и ви обичам, въпреки че ми е криво и уморено и изтощено

Е, нищо Ралче, била си на рожден ден. Всичко е нормално. Само да си остане така.  Hug

# 145
  • София
Обаче, Михаела, аз сега забелязах, че ти за два месеца си ги изхвърлила тия 18 кила.
Направо шок!!! Shocked

Май са ти били преснички килцата.Или???
Много стриктна, бе, много!Браво!!!

# 146
  • София
Мише- Hug Hug Hug Hug
Нямам намерение в скоро време да прекалявам с нещо нережимно, каквото и да било, бяха ми предостатъчни от вчера и въглехидратите, и солта, и сладкото ooooh! ooooh! ooooh!
Иначе наистина браво за теб- само накрая наистина да не изчезнеш съвсем Hug Hug Hug Hug

# 147
  • София
Обаче, Михаела, аз сега забелязах, че ти за два месеца си ги изхвърлила тия 18 кила.
Направо шок!!! Shocked

Май са ти били преснички килцата.Или???
Много стриктна, бе, много!Браво!!!

КлонкаHugзапочнах Дюкан 68 кг - другите 6 преди това ги свалих с глад. Така че за 2 месеца съм свалила 12 кг - което си е нормално. И не съм толкова стрктна... пийвам си бира и вино... почти всеки ден. Друго почти не съм прегрешила, като изкючим 1 седмица отпуска, когато ядох всичко...само че минавах минимум 15 - 17 км на ден.

Я, вчера съм имала 2 месеца Дюкан... и съм го пропуснала.  Crazy
Веднага черпя кафе по този повод!

# 148
  • София
Мише, след глада не почна ли да качваш, бре?
Ей това е доста хубаво - сваляш нещо с глад, а после продължаваш да сваляш с ядене.
И аз така мислех, но се опасявах, че след глада ще почна ударно да качвам.
Добра работа е този режим, явно.
Благодаря, че сподели  bouquet

# 149
Момичета, мерси за пожеланията Hugмного съм изморена вече, много работа + МЦ и така ми се иска като се прибера да си легна, а ще трябва да мина за торта и после да пазарувам и готвя за гости и за мен  ooooh!, дано утре съм по-фреш, че не знам как ще изкарам

Кри, нямах апарат в мен, защото не очаквах да има среща, за другата ще се постарая повече Flutter
Бубе, успех!
Ралче, не се коси, днес нали си режимна Hug
Мише, ти си знаеш, ама не прекалявай да не си загубиш чара Wink
Дива, браво на теб
Джини, я да се стягаш, дрехите от преди нали са ти широки, аз все си ги меря и се радвам колко съм се стопила, а то не е толкова много, но се гордея със себе си,

Общи условия

Активация на акаунт