Режим на Пиер Дюкан - 32 част

• 23 417
  • 625
  •   1
Отговори
# 150
Много сте мили, момичета! Благодаря ви!   Hug  bouquet

# 151
  • София
Айсче- целувки от мен и успех Hug
Джини- и аз понякога (особено днес след освинването вчера) се чувствам мнооооггоооо дебела, въпреки че зная, че имам значителен напредък от преди (скоро очаквам да имам апаратче да ме видите и вие), и тогава влизам тук и чета и ми се подобрява настроението Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 152
  • София
Мацки,
минавам само за да ви кажа, че днес ми е последне, 5-ти ден от ударния режим. Утре започвам с месче и зеленчуци. Дали ще издържа- не мога да ви кажа, вече от самата мисъл за ядене и ми изплува месо пред очите и направо .... Sick Поне със зеленчуците ще има разнообразие!
Кажете ми- от къде в Сф мога да си купя Овесени трици? Навсякъде ако има трици са пшеничени, а не е това, което ми трябва, а и са гаднички на вкус......
Та откъде мога да се снабдя с овес.трици?
днес някъде в нета четох, че много овес. трици имало в корнфлейкса, та се изкуших и излапах една шепичка. Та това ми е единственото прегрешение за тези 5 дни, бях много стриктна(или поне така си мисля) и резултат до момента е -3.5  -3.8 кг......
Та, помагайте!

# 153
  • Пловдив
Здрасти пак Simple Smile
Айсче, да ти е жив и здрав мъжа!

Дивна, браво!  smile3501
Гери, браво! smile3501
Били, браво!  smile3501
Съни, браво!  smile3501
Кри, и в къщи е потоп. Направо ме е срам от себе си като погледна на какво прилича  Blush
Сами, добре дошла!   bouquet  Чакаме да видим дали наистина си сериозна, защото напоследък много хора минават, казват здрасти и с това си остават. Готови супи не може  Naughty
Момичета, в тази връзка малко понамалих списъка. И не че държа на отсъствия и присъствия, но щом някой не се мерне повече от две теми тук го смятам за дезертирал, вие как мислите?  Thinking
shrew ,  как да ти пишем на бг, че аз всеки път казвам, че съм скарана с латиницата. Embarassed
Бачи, това за магнезия и спазмите ми обяснява защо аз ги получавам по време на бременност, аз не пиех нищо, за разлика от другите и вече съм просветена. Е, ще ми е от полза някой друг живот, защото в този честно казано нямам планове за повече деца, мисля че вече си имам достатъчно   newsm19
Дезире, няма нужда от кантар, за да започнеш режима. Някои си караме без дигитален кантар, а други карат изобщо без кантар  newsm53
Джини, и аз не спортувам  Blush , но не съм само аз. А и Дюк не смята това за задължително и е добре дошло за нас, мързеланките.  newsm03
Аби,  много накратко  Confused
Сноу, браво, половината път е преминат  newsm10
Силви, и другите дни ще са успешни   smile3521
Пухче, просто е съвпадение на никовете, дори не знам защо системата го допуска и те състарихме преждевременно  Crazy
Блеки, като ти е сърдит кантара разсърди му се и ти и не му обръщай внимание  една седмица, после той сам ще ти се подмазва  smile3503
Даисичка, лично мое мнение е че май гъстотата се постига точно така, както не ни се ще  #2gunfire
Ралче, не ми говори за рожденни дни и режими. Blush Аз лично бях наказана от стомаха си - толкова ме беше заболял миналата вечер, че вчера освен айрян нищо не ми се ядеше  Sick
Лабела, дай малко повече инфо за себе си. Колко килца си, колко искаш да станеш, как си ги качила, за колко време, такива неща. Ние тук сме любопитни и разпитваме да си изясним всичко bowuu
Фоли, какво ядеш - трета фаза или каквото си искаш? Мяркай се по-честичко насам.   bouquet
Цвети, кантарите ако не утре - другата седмица, ако не и тогава - другия месец ще ни заобичат Wink
Мише, внимавай, че то анорексията е страшна работа Sad
Клонче, Дюк не разрешава свинско  Naughty
Джини, давай по-бодро да не вадя тежката артилерия

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 6 нови отговора

# 154
  • София
Мише, след глада не почна ли да качваш, бре?
Ей това е доста хубаво - сваляш нещо с глад, а после продължаваш да сваляш с ядене.
И аз така мислех, но се опасявах, че след глада ще почна ударно да качвам.
Добра работа е този режим, явно.
Благодаря, че сподели  bouquet

Клонка, от както съм на Дюкан вървя само надолу! Само 1я месец при МЦ бях + 1,5 кг...
Но не гладувай, с глад не се отслабва трайно! Успех!

# 155
  • София
Та откъде мога да се снабдя с овес.трици?
Близо до Халите - посока Пазара, от десния тротоар, на 20 метра след ъгъла.
Днес минах оттам и видях със сигурност  Sunglasses

# 156
  • София
Мерси!  bouquet
Аз сега звънях до Аптеки Ремедиум и ми казаха, че ги имало, лев и нещо.
Довечера съм там, ще си купя. Дано сапо-вкусни от пшеничените Peace

# 157
Вещи, благодаря за внесените корекции на първа страница и за поздравите ти в предишния пост! Hug

Мише, да те питам 77 в името ти означава ли, че си 77 набор, с такова впечатление останах, ако е така си ми набор.
Виждам нова цел си си поставила, да не изчезнеш съвсем, момиче! Shocked

Момичета, свалила съм 5 кг. да продължавам ли на 5/5 или да мина един месец на трета фаза и тогава да продължа да редувам ударни със смесени, нека да ми отговорят свалилите по повече, или да стигна желаните 60 и тогава да минавам на трета фаза?

# 158
  • Пловдив
здравейте и от мен! да се запиша макар и на 8 стр. довечера ще чета подробно, че имам работа.

# 159
Хехе Вещи за пръв път виждам да пишеш толкова дълго Mr. Green

Мен нещо синузита пак ме хвана а и съм в МЦ и ми е едно  Tired Дечко ми се подиграва цял преди обед -слагам го да спи той не ще ooooh! Изтърва си разходката ,ама сам си е виновен.Като се събуди ако съм в час ще го разхода малко. Пък може и ботушки да си купя Flutter  Изядох един омлет + малко дробчета от снощи +1л вода и сега ми е много тежко Crazy

Айсче, да ти е жив и здрав мъжа!

Честито на минусчетата  Heart Eyes

Въпросче като искам да сваля 20кг колко трябва да продължава ударната фаза newsm78

# 160
  • София
Здрасти пак Simple Smile
[Мише, внимавай, че то анорексията е страшна работа Sad

Няма страшно Вещи! Аз имам реална преценка за себе си! Сега съм почти слаба. На 53 ще бъда слаба, а за 51 както казах още не знам... зависи как се чувствам на 53... може и да не достигам 51 - особено ако  bombs тръгнат много да си ходят. За сега удържат положението  Joy

Мише, да те питам 77 в името ти означава ли, че си 77 набор, с такова впечатление останах, ако е така си ми набор.
Виждам нова цел си си поставила, да не изчезнеш съвсем, момиче! Shocked

Да, Гери, набор 77 съм Simple Smile
Няма да се загубя на 51 кг. 165 см съм все пак Wink

# 161
Момичета, разсмяхте ме с тази завист човешка!Явно ставаме много красиви с Дюкан,а?Или завистта е в изобилие... ooooh! Thinking Whistling
Мен днес ме боли глава.Не знам дали е от това, че съм само на протеини, или е от МЦ, т.е.от опита за МЦ... newsm78 Нали може да се пият аналгетици по време на режима?

# 162
  • Пловдив
Хехе Вещи за пръв път виждам да пишеш толкова дълго Mr. Green

Аз си пиша, но само ме хващат на работа и не ми остава време, сега съм дала контра и днес повече нямам намерение да върша работата на някой. Не стига че съм в стачка и в неплатена, ами и вече втора седмица ме използват за неплатена машинописка  #2gunfire

# 163
Вещи, вадиш шерифския пистолет и ги отстрелваш, а няма да те вземат за калинка!

# 164
  • София
Вещи- базуката и това е- ама-ха #2gunfire #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт