Режим на Пиер Дюкан - 32 част

• 23 403
  • 625
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Момичета, заповядайте по една следобедна напитка:

Кой каквото предпочита да си вземе  Hug

Мерси Сън, аз си харесах 1то  Hug

# 196
здравейте,мацки Hug много ви се радвам на всичките,нищо,че едва ви изчетох писаното от тази сутрин hahaha   bouquet честито на свалилите!!!! Party
аз съм в приповдигнато настроение днес - бях на пазар и се обзаведох с нова чанта,чехлички за вкъщи,чадърче Crazy за дрехи още ми е рано да пазарувам,първо да се постесня още Peace също така съм и -1 кг newsm44 кантара най-после мръдна надолу,дано повече няма толкова дълги задържания smile3506 друг е въпроса,че въпреки това пак си се чувствах слонче като се гледах във витрини и огледала,ама като знам каква мацка ще съм след 1-2 месеца и се успокоявам newsm03 много се радвам,че открих Дюкан и най-вече вас smile3525 такава подкрепа сте ми Heart Eyes

# 197
Добре, зарязвам фибрите- ще търся трици евентуално...

пък за по-големите порции...стига де  Naughty
не стига, че по 5 пъти, ами и по-повече
Не мислите ли, че като не ми е гладен организма...значи не ми е

Ще чакам още...вече втора семица- аз се надявам резултата ми да дойде изведнъж...четох някъде , че на някой така се е случило, така,че...дано

Много ви обичам ей! Hug Hug Hug
Приятна среща!

# 198
Мдам... за мен е едно червенко кафе, че си падам по експериментите, а и докато я няма вещи да си го пийна с фафлата  Joy Joy Joy

# 199
Здравейте, не съм писала от доста време, но нямаше откъде. Незнам дали е от режима, не ми се вярва, но напоследък много ми варира кръвното - май ще се ходи на доктор.
Иначе задържам 62 кг, но пък и не ям съвсем режимно - имам доста повече ПЗ дни, отколкото П.
Но явно ще я карам на принципа бавно, но славно.
Честита на всички, чиито празници съм изпуснала. След една седмица ще си имам компютър и вкъщи и ще се вкючвам доста по-често.
Досега днес съм на пил.пържолка, 2 л вода и две кафета с мляко. Дано до довечера имам сили да хапна още режимни неща.
Засега - леко слабеене.

# 200
  • София
Фибри? newsm78.............. няма ги в книгата. Наблягай на пържолките и това е. Flutter
Сноу! И мен ме гони глад.... Три месеца понатежават. А и моите финикийски са на фалит  Rolling Eyes
Бачи, не прави компромиси с месото, обаче! Аз го направих с наденици. Бяха вкусни, но както си бях качила кило и нещо... там си и останах в тези "протеинови" дни. 4 дни протеинови - на наденици - нищо не смъкнах. Опаричих се и подпуках пилешкото филе и почти 2 кила смъкнах и най-после изплувах.  help

Мише - там ще съм... как да се познаем?  newsm78
А, ще държа горящ вестник в лявата ръка  Laughing  Joy
Мерси за кафенцето!   food010

# 201
Сноу! Направете срещата до някоя будка за вестници Simple Smile)))
Аз не ям дори кремвирш, ама ми е доста нанагорно.

# 202
Мише, и аз съм на първото.  Simple Smile
baci, и фафла може, ама да е режимна - с кори от трици и крем по дюкански.  Peace
ts_mira, браво! Давай все така и съвсем скоро ще се харесаш напълно.  newsm10 Честити нови придобивки! Ех, как ми се ходи на дъъъъълъг шопинг, но ... заплатата е още далече, а и аз чакам да сваля и последните килограми и тогава ще се впусна в покупки.  Peace
InaVulk, здравей! И успех с режима!   bouquet

# 203
  • София
Бачи, срещичка утре ?

# 204
Дайсичка, ...тук много бърз резултат няма да намериш, при положение, че имаш да сваляш още само 4 килца..ще е бавничко. Разбирам аз дет почвам от 100-те ( че и отгоре ) да сваля за месец 10, но при теб няма да е така бързо. Но така или иначе ще успееш !

# 205
  • София

Мише - там ще съм... как да се познаем?  newsm78
А, ще държа горящ вестник в лявата ръка  Laughing  Joy

А, аз вестник Дума и червена роза на ревера...  Joy

Не знам как ще се познаем...аз ще съм с дънки, черна чанта и сандали и черна "жилетка" почти до коляното. Косата ми е неустановен рижо-рус цвят... поне аз така я виждам - вързана на конска опашка.

# 206
Браво!!! Peace На такъв начин на хранене се научих и бях около 6-7 месеца на него..Режимът ако мога така да го нарека не го усетих.Имаше и дни в които го нарупавах поради празник.Но искам да ви кажа че отслабнах с 12 килограма!!!Поразително Simple Smile като имате предвид че не съм карала един ден само на протеини примерно или да изключвам зеленчуци..на по-леките фази бях Simple Smile

# 207
  • София
Не знам как ще се познаем...аз ще съм с дънки, черна чанта и сандали и черна "жилетка" почти до коляното. Косата ми е неустановен рижо-рус цвят... поне аз така я виждам - вързана на конска опашка.
Ха! Ще се познаем по косите!!! Еднакъв цвят ще да са!  Joy  af
За одеждите... още не знам  newsm78 зависи какво ще е настроението... а и времето утре   umbrella

# 208
  • София
Ха! Ще се познаем по косите!!! Еднакъв цвят ще да са!  Joy  af
За одеждите... още не знам  newsm78 зависи какво ще е настроението... а и времето утре   umbrella

Ако е по-студено... и аз не знам. Но ще се познаем... няма къде да ходим.   bouquet

# 209
Благодаря ти BlackSnake!!!

Знам, че ще е така...обещавам...да съм внимателна и стриктна и да не бързам с резултатите!

Общи условия

Активация на акаунт