Режим на Пиер Дюкан - 32 част

• 23 424
  • 625
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Приятен обед на закъснелите.   bouquet
Знаете ли какво се сетих  newsm78 Дали и при вас е така? От скоро /станаха 3 месеца и половина откакто съм на режима/ започнах да ям като разпрана - по няколко пъти на ден - сутрин 7.30, 10.00, 12.00, 13.00, 16.00, 19.30 като сутринта, в 10 и в 16 е нещо леко, обяда си го делкам - хапвам нещо щото ще припадна от глад, излизам и си докупувам нещо за в 13ч. А ако не хапна кис.мляко с извара в 16.00 - сигурно няма да мога да стигна до нас от глад.
Възможно ли е така да съм го ускорила метаболизма? С честото и системно хапване?
В същото време - колкото и да ям - не качвам /верно, че и не свалям в повечето случаи/  Sunglasses Не, аз не бих и искала по-бързо...
Ама монолог се получи...  bowuu  Laughing

# 181
  • София
Да, Сноу, забързала си метаболизма с честото хапване, защото има какво да мели и не се сеща да складира. много гот, нали Hug Hug Sunglasses Sunglasses Sunglasses Sunglasses

# 182
  • София
Да, Сноу, забързала си метаболизма с честото хапване, защото има какво да мели и не се сеща да складира. много гот, нали Hug Hug Sunglasses Sunglasses Sunglasses Sunglasses
Направо е страхотно: ядеш и слабееш...  Sunglasses  Mr. Green

За всички вас, благодаря ви, че ме приехте сред вас и така ми се иска и на живо да ви познавам Hug Hug Hug Hug Hug Hug

И на мен ми се иска... ама нещо не чувам нищо за среща утре!  newsm78
А съм свободна след работа...  smile3518

# 183
Джини, те мъжете кой освен себе си забелязват ??? Ама не забравяй като не ни гледат наште ни гледат другите мъже   Joy

Дива, бравооо за килцето надолу !!   bouquet
Ралче, ами случва се да се усвини човек !!  Joy
Клонка, Дюкан не дава свинско..ама свинското все пак е месо и протеин... Вещи е по сведуща по въпроса де   newsm78
Вещи, радвам се да те почета !   bouquet
Айси, като те видях се сетих , че тази нощ сънувах че ям голям сладолед..събудих се ужасена, че съм нарушила режима  Joy
На всички неизброени от мен Дюканки  Hug  Hug  Hug

# 184
  • София
Сноуче, аз най-вероятно ще съм на тренировка утре след работа, та най-вероятно няма д амога Cry
Блеки-  Hug Hug Hug

# 185
  • В полето, под тепето.
Здравейте!
Сноу и при мен е така.Направо ми прилошава, ако 3-4 часа не съм хапнала нещо. Ама понякога ми създава неудобства.

Айс - честит ти рожденик и весело изкарване тая вечер!!!! ura

# 186
  • София

И на мен ми се иска... ама нещо не чувам нищо за среща утре!  newsm78
А съм свободна след работа...  smile3518

Аз също съм свободна. Дайте да определим място и час и който може да заповяда.

Някъде в центъра - 5те кюшета? Има доста места за сядане.  18.00?

# 187
  • София
Някъде в центъра - 5те кюшета? Има доста места за сядане.  18.00?
ОК. На кое кьоше все пак  Wink

# 188
  • Пловдив
Альоуууу, Филибето, не висете на балкона, а се включете и тук  #Cussing out

# 189
Уффф, момичета чета ви и се чудя какво да напиша хубаво , че да не звучи клиширано, ама много ви се радвам и наистина е страхотно как сваляте ...
  bouquet  bouquet  bouquet

Аз още с нищо не мога да се похваля, но ето сега за следбедна закуска си хапнах 3 курнишончета, за обед беше Вереята със Степче малинка и...довечера си мисля да си направя една салатка
зеле с риба тон...
или само зеле или не знам...
Чудя се кога ще започна да свалям защото  честно казано сега малко ми се струва, че коремчето ми е пълно и никак не е плоско...
При монодиетата беше свръх метаболизъм, сега...

Току-що се връщам от магазина и намерих за 1.30лв  някакъв прах- пиешеше "Фибри" само...и пишеше ,че са пшенични...
Как мислите дали е добре да си ги взема
?  newsm78

# 190
  • София
Аз още с нищо не мога да се похваля, но ето сега за следбедна закуска си хапнах 3 курнишончета, за обед беше Вереята със Степче малинка и...довечера си мисля да си направя една салатка
зеле с риба тон...
или само зеле или не знам...
Чудя се кога ще започна да свалям защото  честно казано сега малко ми се струва, че коремчето ми е пълно и никак не е плоско...
Защо не увеличиш количествата и пътите, в които хапваш? Мисля си, че тук е разковничето! Пробвай да хапваш повече и по-често!  Sunglasses
Мисля да потърсиш трици - пшеничните са ситните, а овесените - малко по-едри и на мен са ми по-симпатични!  Mr. Green

# 191
Фибри? newsm78.............. няма ги в книгата. Наблягай на пържолките и това е. Flutter
Сноу! И мен ме гони глад.... Три месеца понатежават. А и моите финикийски са на фалит  Rolling Eyes

# 192
  • Пловдив
Айде, аз отивам на митинг. А вие умната, докато ме няма, да не си мислите, че няма да разбера кой е хапнал фафличка с кафенцето след обяд  Whistling

# 193
Момичета, заповядайте по една следобедна напитка:

Кой каквото предпочита да си вземе  Hug

# 194
  • София
Някъде в центъра - 5те кюшета? Има доста места за сядане.  18.00?
ОК. На кое кьоше все пак  Wink

От страната на спирката на тролейте посока Военна болница?

Хайде на среща момичета! Фоли, Бачи, Кри и всички други от София???

Общи условия

Активация на акаунт