Режим на Пиер Дюкан - 32 част

• 23 352
  • 625
  •   1
Отговори
# 315
  • Пловдив
Здрасти и от мен в този късен час  Heart Eyes
Приспах малката рано-рано и до сега проверявах домашни на баткото, те не стачкуват  ooooh!
Бързам да се похваля - прегледа днес мина супер, на Стелла нищо й няма на очичките  Hug Това кривене на едното око, което забелязваме от време на време се дължало на широко носле и ще го израстне след време Simple Smile Много съм щастлива, вече си представях очила със затъмнено стъкло да носи, милото. По този хубав случай ви черпя с  beer (представете си яйрянче  Joy) За който е гладен  cook и мръвка има  Party
Аз съм режимна днес, чак не е за вярване, защото ахаааа да хапна нещо нережимно, но се удържах  Crazy
Поздравления за всички с минуси   bouquet
Завиждам благородно за утрешната ви среща, ще чакаме снимки, моля  Hug
Аз също съм навита за срещичка, кажете кога и къде само, пловдивчанки  Peace
Добре дошли на всички нови момичета и успешен Дюкан  wavey
РалчеHug Роднините са за това, да дават акъл, не се връзвай, мила  Hug Ще дойде време и за бебе, когато дойде, сама ще разбереш и ще го искаш повече от всичко друго  Heart Eyes
Джини, днес май смени няколко настроения, но последното най-ми хареса  Flutter Кльоща такава  Heart Eyes Party
Айде, лека нощ и от мен, сънчо ме вика  Heart Eyes
Яяяя, Вещи, кви си ги вършила на предишната среща, аз нищо не знам, затова се навивам за нова  Embarassed Признавай бързо с кой се скара  hahaha

# 316
  • Варна
DVV, тискам палци да се размибе бързо. Мойто момченце е също Ники. Hug

# 317
Ей, къде се скрихте всички?
И не е честно, толкова часове да ви чета как си уговаряте среща, използвате че нямам в момента кола и няма как да дойда с моите малчовци? И аз искам.........пък

# 318
  • По широкия бял свят
Най сетне изчетох всичко написано.

Да ви се оплача - режимна съм, но не смъквам. Сигурно защото прекалявам с млечните, но друго в момента почти не ми се яде.

Аз обаче ще се заинатя и няма да се поддавам на подобни провокации, от страна на моите килограми.

Всеки ден ще е така до победата!!!!!!!!!!!!!!

Много целувки на всички.  love001  love001

# 319
DVV, тискам палци да се размибе бързо. Мойто момченце е също Ники. Hug

Мерси Hug

Той се събуди и му се играе ooooh! вечерта ще е тежка Tired Аз съм си виновна че не поспах малко с него.Сега ще играем-няма как.

# 320
  • Провинция
Отивам на работа,връщам се-и какво да видя:изписали сте 9 страници.От 23,50ч. ви чета,та досега.Аз кога ще спя?......Засрамете се! Embarassed Weary smile3518Според мен трите картечници на Вещи са малко за всички нережимни думи дето сте изписали.Като ви чета за срещичките,така ми се иска и аз да дойда-ама нимога.Лека и отслабваща нощ на всички!

# 321
Ей пухче не си лягай бе виж колко е весело Mr. Green Ники си играе с две пласмасови бутилки от бира и свири на йоника Crazy Квартирантите над нас и под нас ще превъртят Mr. Green

# 322
  • Провинция
Ники като си играе сега-утре какво ще прави?Май деня ви минава в сън?...

# 323
За целия ден е спал 1,30ч Wink За пръв път ни се случва да си играем по това време Tired Ама милото не е добре след ваксината вчера и се събуди с неизтов рев и лека температура ,но с настроение за игра Crazy И разтройството не е минало  ooooh!

# 324
  • София
Добро утро, момичета! Слънчев и усмихнат ден на всички!

# 325
  • Пловдив
Добро утро и от мен! Днес денят ще е прекрасен, Кри!

# 326
  • София
Сноу Hug, поздравления за изминаването на половината път! Втората половина е по-трудна, колкото по-малко остават килограмите, толкова по-трудно се борят. Но ние вече знаем начина и нищо няма да ни спре! И никакви наденици и кремвирши! По-добре дробчета, скумрия, извара... Сноу, аз откакто съм на Дюкан ям като разпрана - по 6 пъти на ден. Е, вярно е, че ям по-малко като количество от началото. Преди изяждах по 2 бутчета, сега само по едно. В училище ми се смеят, че съм по-зле от бебе. В тази връзка - Сън - основна грешка - не закусваш. Задължително хапвай нещо на закуска, че и към 10 ч. Не трябва да се оставя организма дълго време без храна.
Дид, не се притеснявай, ще преодолееш задържането и пак ще смъкваш!
Ралче, заради срещата се отказах от цял митинг, а ти - тренировка.  Joy
Русалка  Hug радвам се, че всичко при теб е наред! Дълго липсваше!
Цвети, мятай децата на едно такси и пристигайте!
ДВВ, направи ли на Ники компрес? Или тя не е инжекционна ваксина?Как изкарахте нощта?
Брукс, учи - който се учи, той ще сполучи!
Бубе, много се радвам, че на детенце нищо му няма! Добре, че си остана само с притесненията и разкарването до София.
Вещи  Hug Hug Hug
Фоли, нали разбра за срещата?

# 327
  • София
Добро утро момичета!   bouquet

Вещи,  Hug мерси за кафето! И аз увереността, че днес ще е е прекрасен ден.

Кри!   Hug

Пожелавам на всички усмихнат ден!

# 328
Добро утро, красавици,

Ралче, и мен така ме натискат роднините, и аз не се чувствам готова, и даже много ме е страх-от раждането, от това живота на едно дете да зависи от мен, лошото е, че мъжа ми много иска дете и не пропуска възможност да ми го напомни.

Днес съм на лека храна, че снощи уж не прегрешавах, освен с един винен коктейл, пък ми е много тежко и подуто

Умихнат ден  bouquet

# 329
Добро утро, лек, усмихнат ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт