Режим на Пиер Дюкан - 32 част

• 23 352
  • 625
  •   1
Отговори
# 330
  • Пловдив
Добро утро и хубав ден на всички  Hug
Вчера храната ли, водата ли са ми били малко, или е било по-соленко нещо, но днес съм +300гр.  Thinking Хапнах преди малко половин кофичка Култура с трици, на обяд яйца с извара, следобяд не знам още, а за вечеря скумрийка ще пека   Animal Tropical Fish
Ванче, къде се изгуби, липсваш ми  Hug
Муцунка и тя май е забегнала някъде, дано не се е отказала от режима  Thinking
Фоли, браво на теб, че сваляш и в трета фаза, вдъхваш ми много сили в борбата с килограмите  Heart Eyes
Мише, вчера забравих - много си близо до целта (до новата цел), браво на теб, момиче, супер се справяш   bouquet  Heart Eyes
Пловдивчанки, утре ще идва една моя приятелка от Стара Загора (която живееше в П-в преди) и е запалена покрай мен по Дюкан Simple Smile Та имайте бойна готовност ако искате среща  Peace Пухче, от къде си, идвай на среща  wavey
ДВВ, пиши как е Ники, дано все пак сте поспали тази нощ  Heart Eyes
Моята малката чисти тук с една детска прахосмукачка, като мама виси на компютъра и няма кой  Joy Joy Joy
Ще се оправяме за разходка, има супер слънчице, въпреки, че още е студенко   Nature Sunny
Слънчев и усмихнат ден на всички  Hug

# 331
  • Бургас
Добро утро и от мен
Днес май имате Софийска среща, да не си забравите фотоапаратите, чакаме доказателствен материал Hug
Отслабващ ден на всички Дюканки!!!!!!!!!!!!!

# 332
Добро утро!
От сега слагам апарата в чантата, за да не забравя Grinning
Лек ден на всички!

# 333
  • Пловдив
Бубе, аз съм съгласна за среща, утре например  Party

# 334
  • Провинция
Добро утро!
Бубе,немога да отида на срещата,защото съм на работа втора смяна,а пък съм и далечко от София,та ще ми бъде трудно да прескоча.Но по-натам може и да измисля нещо.Весел и усмихнат ден!

# 335
Добро утро!При мен днес няма промяна в кантара.
Хубав ден на всички и да пуснете снимки от срещите, моля ви!

# 336
 krikri  ,HubaBuba Hug  bouquet Заспахме чак  2ч Rolling Eyes и в 7 отново на крак Crazy Температурка леко вдигаме за малко и бързо пада, но продължаваме да пълним памперса ooooh! Кри не съм слагала компрес върху мястото от имунизацията .Те бяха две и в двете крачета ooooh!

Моя кантар се е побъркал показва различно всеки път ooooh!

Лек ден на всички! Аз се очертава целия ден да съм си в къщи ooooh!

# 337
  • Пловдив
Вече добър ден девойчета.
Вещи, какво си ги уплашила - предмети хвърля ли? хахаха аз с продавачките най-много се карам ама и аз го работила и като тръгнат да ме лъготат направо не издържам.

Кри, ако трябва да съм искрена ми се иска още 5 кг към тези, които си бях поставила за цел. не вярвах, че ще успея и затова си поставих такава цел. и на 65 ще съм добре, но ми се иска да са 58. но да видим!

вещи, бубе, айсче, тиси и всички останали -  Hug Hug Hug

# 338
Добро утро и от мен!Чудно кафенце-Вещи,Пухче   bouquetИска ми се и на мен да се включа в срещите, ама как,като съм надалеко SadАйде поне кажете как минават?Дайте отчетност и за нас Grinning-и снимки приемаме bowuu
Аз сега излизам да навестя магазините-така ми се иска дънки да и купя..Ама си казвам-....е,нека да се вталя още малко пък тогаз Mr. Green

Били,DVV,-няма начин да не мръдне стрелката,спокойно.Правим каквото трябва-резултати ще има Peace
Усмихнат ден  от мен!

# 339
  • Пловдив
среща, за утре в Пловдив- правилно ли прочетох? кога

# 340
Добро утро и от мен....

Леле какви хубави кафенца сте наслагали ...страхотни са!
Благодаря!

Аз вчера продължих да си хапвам режимно...чак ми се струва странно колко още време ще го правя...ама много си се радвам и се чувствам много горда от себе си!

bouquet  bouquet  bouquet
Вие сте виновни защото...прочетох някъде 'Дюканките сте дъ бест'
Вярно е   Party

Вчера бях във Фантастико и напазарувах до петък...взех си кашкавал и сирене на Маджаров - Лайт...много са готини, нали са режимни  newsm78
И търсих пустите трици, но никъде не намерих...възможно ли е да са под друго наименование- например...овесени ядки?
Много съм зле в тея неща Simple Smile
 Hug Hug Hug

DVV , и моят кантар е постоянно объркан , споко Simple Smile

# 341
И търсих пустите трици, но никъде не намерих...възможно ли е да са под друго наименование- например...овесени ядки?
Joy Joy Joy не, нали щяхме да им викаме ядки , ако бяха

# 342
Момичета пускам снимки 'ПРЕДИ' и 'СЛЕД'   само заради Вас,срам ме е да се гледам Embarassed,като зомби съм.
ПРЕДИ http://www.snimka.bg/album.php?album_id=3302&photo=24
СЛЕД  http://images12.snimka.bg/001883028-big.jpg   2м и половина след започването  на Дюкан
СЛЕД  http://images21.snimka.bg/004146156-big.jpg  1год след започването на Дюкан
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Успех момичета!

Последна редакция: ср, 03 окт 2007, 22:19 от desi7674

# 343
искам и аз на среща
засега обаче имам среща с една приятелка за утре, ама нашите срещи често се отменят, така че най-вероятно ще дойда
към колко часа?

# 344
  • София
Добро утро!  Grinning
Почти прочетох всичко от вчера, доколкото разбирам - 17.00 ч. на Славейков-Макдоналдс, нали?
Аз ще се присъединя по-късно към вас - към 18.00, имам тел. на Мишето и ще звънна да разбера къде ще сте!
Лек и успешен ден на всички!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт