Плевенска октомврийска

• 19 013
  • 285
  •   1
Отговори
# 105
Радвам се, се сте си направили хубав купон! А който го е пропуснал като мен очаква следващия, за да се включи.

Valia, сигурно си права, ама е малко съмнително, щом и Atrakcia, и Дикси са се втурнали днес да хигиенизират къщите Wink!

# 106

Valia, сигурно си права, ама е малко съмнително, щом и Atrakcia, и Дикси са се втурнали днес да хигиенизират къщите Wink!
Направо е много съмнително  Mr. Green

# 107
  • Плевен
Това е заговор. Ама всичките говорят едно и също. Thinking
Ох, не мога да се обърна, още ме боли кръста, а трябва да ставам да си ходя. Sick

# 108
  • The new Earth
Благодаря ви за всички топли думи и за подкрепата...не знам от къде ще намеря сили да продължа...надявам се да успея...но за сега просто лежа,плача,ставам за малко,чета съболезнования и пак лягам.Всички ме мислят за силна,а цялата ми сила беше за Калоянчо.това за мен е най-ужасното,което можеше да ми се случи...след цялата борба,цялата любов...
Люси,разбрах мила коя си,благодаря ти много...
Мама Ася,с теб сме учили заедно и във Вазов и в УПК то за сестри,все се канех да ти кажа и забравям.Аз съм Даниела,тогава бях Тулева.

Отново благодаря на всички.

# 109
Здравейте майчета от Плевен . Бихте ли ми препоръчали гинеколог от Плевен и ако може да ми дадете някакви координати да се свържа с него,понеже още от 3- ти месец (а сега съм в 6 - ти) имам контракции и лекарствата който ми изписва моят АГ не ми действат изобщо и искам мнението на втори лекар ( моят АГ взе да ме съмнява  smile3506 ). ще съм ви много благодарна , защото аз съм от Стара Загора , а сега живея в Червен бряг само от месец и нямам представа при кой лекар да отида. А досега живях в Ловеч и АГ - то мие там ( А тук в Червен бряг има няколко АГ , който имат лоша слава ).Малко е объркано всичко, но дано сте ме разбрали. Благодаря предварително  smile3503

# 110
zlatinasz, препоръчвам ти моята гинеколожка, изключително доволна съм от нея и е страхотен човек.
Казва се Юрка Гешева и работи в клиника Света Марина.
ето тук са телефоните, за да си запишеш час.
Тя приема в понеделник и четвъртък. Занимава се и с високорискова бременност.
http://www.svmarina.com/za_vrazka.htm

# 111
Искрица Надежда, просто нямам думи, единствено мога да те прегърна от тук. Не мога да ти кажа,че всичко ще мине ,защото няма да е така ,но се надявам да могат другите ти две дечица да ти дадат сили да продължиш поне заради тях .

# 112
zlatinasz, препоръчвам ти моята гинеколожка, изключително доволна съм от нея и е страхотен човек.

Абсолютно съм съгласна. Тя беше и моят лекар от самото начало и наистина е невероятен човек и много добър специалист.

# 113

Абсолютно съм съгласна. Тя беше и моят лекар от самото начало и наистина е невероятен човек и много добър специалист.

Е, радвам се, че и твоето мнение е такова. )))
Аз просто нямам забележки, всичко беше перфектно. )))

# 114
Здравей Дани, съжалявам, че не съм те познала на снимката. Изказвам ти най-искрени съболезнования за трагедията ти. Каквото и да пиша сега или да ти кажа едва ли има значение, защото няма да намали болката ти.
Когато се сетя за теб винаги си спомням обеците, които баща ти ми прави по поръчка, а една съученичка на сестра ми открадна от нас. Помниш ли майка как те спря в аптеката, защото не те позна и те пита откъде имаш такива обеци? Сега вече те свързвам с най-голямата мъка, която може да сполети човек.Наистина не съм те срещала отдавна, но все мислех, че си в чужбина, с брат ти - той ми е свидетел по едно дело и по неволя редовно следя влизанията и излизанията му от страната.
Ако все пак решиш, че искаш да говориш с някого, да излезеш или просто да не си сама - винаги съм насреща.
Прегръщам те и ти желая да се държиш, ако не за друго, то за двете ти деца, които имат нужда от теб.
Имаш две прекрасни деца, заради които си заслужава да продължиш напред и да се пребориш с мъката и болката.

# 115
  • Плевен
Здравейте,момичета ! Преди малко съвсем случайно видях ,че има тема ,в която пишат майки от Плевен. Много ще се радвам да ме приемете сред вас.
На iskrica_nadejda ще кажа само да е силна заради двете си момчета!

# 116
Здрасти, nadi_mishi! Добре дошла при нас  Hug Разказвай за вас  Grinning

# 117
Сиска, вчера гледах гледах, но не ви видях никъде. Днес мъж ми ми е заформил гости и ще трябва да се подготвям и не знам дали ще излизам. Иначе целия октомври казаха, че ще е хубав освен този уикенд. Ще се разберем нещо другата седмица да се помоткаме, ОК?

# 118
Да се оплача от ДЯ "Дружба", че днес чашата на търпението ми преля. Първия ден заварих пижамата му в гардероба и като попитах с какво е спал ми казаха, че по грешка са го облекли с чужда пижама.Днес отидох да го заведа и в гардеробчето при обувките намерих забутани в дъното напишкани дрехи (не се знае то колко дни). Попитах защо е напишкана пижама като спи с памперс на обяд - лелите не разбрали, че това е пижама, а мислили, че е костюмче за игра.На пижамата пише "лека нощ", но явно няма кой да чете.А дрехите били набутани там, защото не съм била донесла пликчета.Първия ден занесох тоалетна хартия и сапун, без да ми каже никой, но за пликчета не се сетих.Освен това и видях, че мръсните дрехи ги оставят върху гардеробчетата.Затова и не съм оставила наилонови чантички, но там си стои раницата му.Можеха да ги оставят в нея.
Като прибавим към това сърдитите погледи на сестрите, троснатите отговори към родителите - ми става ясно защо децата сутрин в тази ясла плачат без да спират.
Вкъщи детето ми казва когато му се пишка, а там всеки ден има напишкани дрехи.Не ми е ясно защо. Добре, че сме в "Щастливо детство", но как ще издръжим тук още две седмици ...  

# 119
  • Плевен
Ася и аз вече не знам какво да правя с лелките. Почти всеки ден единия чорап е обут наопаки. Случвало се е наше бельо да го облекат на друго дете; да спи без пижама, защото не съм била занесла, а пижамата е в гардеробчето и още куп неща. Госпожата се оплака, че не можели да различат обувките на децата - толкова много си приличали (може и така да е), дрешките също си приличали и затова става объркването. Хубавото е, че моето хлапе отлично си познава вещите и не си ги дава. Веднъж бяха взели външните му обувки и се опитали да ги обуят на друго дете. Shocked

Общи условия

Активация на акаунт