Плевенска октомврийска

• 19 022
  • 285
  •   1
Отговори
# 90
Аз първа да дам отчет за снощи - много си ни беше хубаво - камерен състав, но си побъбрихме, поклюкахме до полунощ  Grinning Запознах се и с нова бъдеща и настояща майка  Wink Заведението е готино, кухнята също.
Снимки няма, т.е. има, но няма да ги показваме  Mr. Green

А защо всъщност никой друг не се е разписал....? Хм...

# 91
  • Плевен
Запознах се и с нова бъдеща и настояща майка  Wink
Познаваме ли я?

# 92
Здравейте! Радвам се, че сте изкарали добре снощи.
За тези, които се интересуват за д-р Пандурска - всеки вторник от 17 до 19 часа е в аптека "Санита", срещу Полицията. Консултациите са безплатни. Ако не можете по това време - може да се запишете в "Хера" за понеделник след 16 часа на тел. в "Хера", е 803032.
Лекарствата в никакъв случай не са скъпи. Има ги в "Санита". Ако ги поръчате предварително може да ги вземете и от "Хера" на същата цена, ако Ви е по-удобно.
В "Хера" вече има и 3D ехограф, "Алока".

# 93
Днес Пиер на Искрица Надежда има рожден ден! Пожелавам му много здраве и щастие и да бъде силна опора на смелата си майка.
Искрице,  моля се да намериш утеха и сили и заедно с двете ти прекрасни момчета да продължите напред.

Присъединявам се към думите на Valja и хиляди  Hug за Искрица...

аз днес съм на вълна да спасявам света. Мога да възстановя изчерпването на водните запаси на Земята - носа ми тече като река.......не, направо си е океан.....

айде де, разкажете нещо повече за вчера, малко клю-клю нЕма ли д аима, пикантерийки, т`ва-онова  Laughing

# 94
Благодаря на  mama Asia относно информацията за д-р Пандурска.

# 95
Привет и от мен за днес. Не мога да смогна да седна, работя ли, работя  Whistling
За снощи-изкарахме си много приятно, само може да съжалявате,че не присъствахте.Имаше и нова мама, както е разказала Дикси, радвам се,че се запознах с нея  Grinning

Снимки няма, т.е. има, но няма да ги показваме    Mr. Green
  Joy Че то  за показ ли е  Mr. Green

# 96
А добър ден и от мен. ))
Аз сколасах да седна на компа, ама то голямо шетане днес, голямо чудо. )))
Радвам се, че сте изкарали добре на срещата, за се надявам следващата да я посетя. )))
Ама все още не ми се оставя бебока, особено пък вечер. ))))

Да попитам, някой днес ще се разхожда ли в Кайлъка? Че са ми дошли баба ми и братовчед ми на гости от Шумен и ме изядоха цял ден да излизаме, та мисля там да отидем, че е по-спокойно.
Може пък да се засечем с някой, не че много ви познавам. )))

# 97
  • Плевен
Днес всички много сте работни, за разлика от мен. Whistling

# 98
И аз днес к'во се взех на сериозно, та чистих къщата, подреждах  Grinning
Сега чакам Димитър да се събуди и ще ходим по центъра.

# 99
аз пък да ви кажа - имам чувството, че радост има разширен стомах, само ако знаете колко голям корем има, все едно е сомалийче.......притеснявам се вече......много течности поеме, а сега от както е на ясла, още повече пие вода и чай, май само това иска, почти не яде, а само течности и чат пат плодове, не знам  newsm78 Не е нормално да има такъв огромен тумбак

# 100
Ей Петя, всички деца са с големи тумбачета, няма за какво да се притесняваш.

Мама Ася, благодаря за координатите на д-р Пандурска  Hug

# 101
Пeтя, не се притеснявай, наистина всички деца са с големи коремчета, а доколкото Радост пие много течности, явно има нужда. Важното е да е здрава, а апетитът при децата е като при нас, големите - веднъж го има, друг път по-малко.

Привет и от мен за днес. Не мога да смогна да седна, работя ли, работя  Whistling
За снощи-изкарахме си много приятно, само може да съжалявате,че не присъствахте.Имаше и нова мама, както е разказала Дикси, радвам се,че се запознах с нея  Grinning
Снимки няма, т.е. има, но няма да ги показваме    Mr. Green
  Joy Че то  за показ ли е  Mr. Green

Че хайде покажете тези снимки, пък да кажем и ние стават ли за показване Wink.
А на вас явно ви е било много хубаво снощи, ама кажете още нещо освен запознанството с новата мама.

# 102

Че хайде покажете тези снимки, пък да кажем и ние стават ли за показване Wink ..........ама кажете още нещо освен запознанството с новата мама.
Тцъ  Naughty Не показваме  Mr. Green Иначе как-салати,ракии, много смях и приказки, какво друго....купон си беше  Party

# 103
  • Плевен
Арита, те така са се напили, че и снимки не са направили, а сега се правят, че ги крият.  Mr. Green

# 104
За снощи - полафихме, похилихме се. Който си представя шумен купон е в грешка. На мен ми беше много приятно и искам пак скоро, защото и без това много ми липсва женска компания в Плевен. Всичките ми приятелки са в чужбина или София. Аз пък не знаех, че е имало снимки, изпуснала съм значи. Другият път. Освен салати и ракии забелязах и мелби все пак, чийзкейк и прочие. Що не си признавате? Имаше бъзици на тема кърмене, клюки на тема форум и форумки /еми сори, не издаваме, изпуснали сте/... Тва се сещам. И лични неща пък, не може всичко да разкажа да сте дошли.  Wink Нямаше пияни бе, само леко захилени.

Общи условия

Активация на акаунт