Плевенска октомврийска

• 19 003
  • 285
  •   1
Отговори
# 150
Ами,защо да няма средства,нали парите,които трябва да ми дадат на мен като майчинство ще ги дадат на нея  newsm78.Иначе няма изисквания за образование,само от психо диспансер.И трябва  човекът да е в работоспособна възраст,а не пенсионер.до колкото разбрах мога да проведа интервю с кандидата и ,ако не го одобря да поискам друг,или да работи 1 месец и,ако не съм доволна да го сменя

# 151
Като разхождам Божидар, виждам една жена, която гледа момиченце.Плащат й по 1,70 на час

Тя добри пари си докарва,особено,ако е пенсионерка.А искат ние да си гледаме децата със180 лв. на месец

# 152
  • Плевен
Като разхождам Божидар, виждам една жена, която гледа момиченце.Плащат й по 1,70 на час

Тя добри пари си докарва,особено,ако е пенсионерка.А искат ние да си гледаме децата със180 лв. на месец
Нали трябва да е доволна тази пенсионерка,все пак гледа детето на хората.Знае ли човек какво прави докато е сама с него.много я интересува с колко си гледаме ние децата. Ако е на заплата за целия месец може би ще е по малка сумата.Тази може само почасово да я викат и ще е по- скъпо. А има ли агенция в Плевен,която на предлага детегледачки?

# 153
Тази жена гледа детето от 9 до 6 вечерта, понякога и за по-кратко време. По мои впечатления, се грижи добре за него. Като искаш да следиш,какти гледа детето, слагаш една уеб-камера,пускаш я на режим за запис през определено време  и я следиш. Като не ти хареса.....

# 154
Доколкото разбрах,в София детегледачките,които се включват в тази програма искали допълнително заплащане от родителите разликата до 400-450 лв.То и ,ако тук искат по толкова - отиде ми заплатата,по-добре сама да си я гледам  Rolling Eyes

# 155
  • Плевен
Съмнявам се,че ще искат по толкова тук,но няма и да се учудя.Все пак в Плевен заплатите са по-ниски.

# 156
  • Плевен
Чувала съм за заплащане от 250 до 300лв месечно. Някои искат след 17ч допълнително възнаграждение, по празниците също.

# 157
И да се възмутя нещо друго - вчера ходих до НОИ да се разправям с тях,че отново не са ми платили за два месеца майчинство.Бях с количката и трябваше да я кача по всички стъпала пред УАПС-а.Може ли да не направят една рампа там.Все пак и пенсионери ходят в пенсионното,има и хора с инвалидни колички  #Cussing out

# 158
Благодаря ви за всички топли думи и за подкрепата...не знам от къде ще намеря сили да продължа...надявам се да успея...

Дани, каквото и да кажа няма да намалее болката ти...загубата е голяма, болката страшна...прегръщам те и се надявам скоро малко по-малко да се завърнеш към живота заради другите ти две момчета.Те също имат огромна нужда от теб...  Калоян винаги ще е около вас Hug

# 159
Мамчета,по колко пари искат детегледачките в Плевен?На мен януари ми свършва голямото майчинство,което е 90% от заплатата и мисля да се връщам на работа.Ще кандидатствам по програмата "В помощ на майчинството" за детегледачка от бюрото по труда,но се притеснявам,че ще е непознат човек.Някой от Вас възползвал ли се е от тази програма?

Понеже и аз съм запозната. Можеш да намериш твой човек, позната, роднина - майка ти, свекърва ти, приятелка, който  и да е. Регистрираш го в Бюрото по труда, от там я включват в програмата и ти я назначават като детегледачка, плащат и заплата от 180лв на месец плюс осигуровки, пък ти, ако си доволна и ако имаш възможност и давай още 100-150лева да речем и ето- събира се една средна за града ни заплата. Ако е непозната жена и е навита - също става, не е задължително да и доплащаш, просто предлагам, особено, ако имаш възможност и добре се грижи за детето.

И аз препоръчвам Щастливо детство от опит. От всичко съм доволна - храна, отношение, занимания, базата най-вече. В 4та група беше Яна, при Нешовска, Петкова, Колева и Неделова. Имам майки с деза на възрастта на Яна, които се оплакват също от Дружба, те много се натискаха да са в Дружба, защото е на центъра и после увисиха носове. А Щастливо детство също е на удобно място с транспорт. От форума май само Дивиана няма да ви я препоръча.

Има ли желаещи за симфоничен концерт в 7 в съгласие? Имам около 5 билета. Ще има Рахманинов и Паганини май, който желае да ми пише на лични... 

Дикси, пише ми на лични за Амиката, хареса ли ти, как са текстовете..интересни?

# 160
Записала съм Димитър в "Щастливо детство" . И аз съм щастлива, че стана за тази ясла.

Аз не мисля за гледачка. Все пак предполагам, че на детето ще му е добре да е с други деца на неговата възраст. Да се социализира, така да го нарека  Laughing Да се научи да общува, да дели играчки, да участва в групови занимания. Вярно е, че всички ми казват, че много боледуват, но все пак това си е част от начинанието на адаптация в "големия живот". Дааа...надявам се всичко от декември да е наред.

Баба ми ( работна и пъргава Wink ) гледа детенце по-малко от моето. Гледа го от 3-месечен. От както е пенсионерка "отгледа" вече 2 деца, това й е третото  Grinning Гледаше ги докато навършат 3 и тръгнат на градина. Харесва й, привързва се към децата, после като тръгнат на градина и вече родителите нямат нужда от нея, ужасно страда и й е мъчно. Виждат се и до сега с другите деца. Много е смешно - дава ми акъл - това сега така, това онака,  "А пък на моето  не му стига едно шише АМ", "Още имаме колики"...и така , прави пюренца, сокчета и захранва hahaha

Аз пък трябва ли да ви казвам, защо с Атракция сме чистили къщите си на другия ден? А? То си има приказка за това  Mr. Green

Божидар е голям чаровник. Ще го преплюя за бъдещата ми дъщеря. И със сватовете ще се разбираме ми се чини  Heart Eyes

# 161
Аз също още не съм решила дали и къде да давам децата на ясла. Не знам за вас,но аз съм си и сега на минималното майчинство и то за две деца и сигурно ще си гледам поне до две години. Мислим с таткото да не ги пускаме изобщо на ясла и чак на градина евентуално,но не знам,хубаво е и да са с деца,научават нови неща,но сега ми се струва,че са малки. А за детегледачка аз не съм навита,мен ме е страх да ги оставя и на бабите,пък какво остава за непознат. Но като няма накъде и това е решение.
di_p, да ти кажа,че аз повечето мами ги разпознах от снимките в snimka.bg,и така малко по малко се запознах с доста от тях, а и ние се запомняме,като сме с две Simple Smile Но вече като ги возим в отделни колички по-малко хора ни познават Simple Smile Аз излизам всеки ден към 4-5 ч. и ходим в градската или на площада. Ако искаш някой път да се видим пиши на лични да се разберем. Само пак да предупредя,че ние на кафе не седим Simple Smile

# 162
О, ДеЩоВиди, и моето дете е в четвърта група. Наистина съм доволна. А синът ми само повтаря Неша, та Неша. Като и е най-лесно името ... А на другите от имената се чува нещо като "оева". Като спомена, че ще имам приятелки на кафе и той веднага изразява желание да си вика госпожите на гости. Много е привързан.
Не смея да се похваля, че вече две седмици няма хрема. Дали от хомеопатията не зная, но съм доволна от резултата   Simple Smile

# 163
Дикси, пише ми на лични за Амиката, хареса ли ти, как са текстовете..интересни?

Леле, Десииии, как го забравих онази вечер  doh Хайде другата седмица да си организираме среща в "Пещерата" с децата и тогава ще го донеса. Не ми хареса особено, друг път може би няма да си го купя.

Какво ще кажете момичета, за "Пещерата" в понеделник да речем? Времето ще е хубаво  Peace

# 164
аз май вече познавам Михаела и майка й, съвсем случайно онзи ден бяхме на един пясъчник, по-скоро около него....Радост си играеше с Димана на Гретхен и с Ясмин, по-скоро обикаляше около тях......и с Миши се заиграха с едни колички, които Радост беше отмъкнала от нейде.......

трябваше май и аз да запиша радка в Щастливо детство....

ох, като гледам колко получава една детегледачка, че аз по-добре да стана частна детегледачка, отколкото да се върна на работа с моите 190 чисто

Общи условия

Активация на акаунт