ВРЕМЕ ВЕЧЕ НЕ ОСТАНА,ТОЗИ МЕСЕЦ СТАВАМ МАМА!

• 12 684
  • 290
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Здравейте,Честито на всички нови мами, пожелавам ви здрави и послушни бебчета и бързо възстановяване!
Аз да се оплача - миналата нощ бях за втори път с адски болки в кръста от ляво и в корема.Миналия път се оказа, че са контракции и се оправих с магнерич и но шпа.Този път хапчетата само намалиха болките, но не можах да мигна.Сутринта ходих до доктора и той каза, че може бебето да притиска и бъбреците и затова а ме е боляло така.Нямах разкритие.
Иначе беба е добре, над 3,300кг, плацентата е вече 3 степен, но малкото си седи седалищно и не се мести. 
Трябва да изтърпя до петък, когато е секциото.
Успех на всички, тръгнали да раждат.  bouquet

# 76

Мими, не беше ли обратното за движенията на бебето? Аз разбрах, че когато раждането наближи бебо ще се успокой и притихне, ама може да не съм разбрала... хайде някоя раждала мама да каже?!

usho и на мен така ми казваха като се бях шашнала че бебо не мърда. Викат ми след като не мърда 7 дни и си родила. Да ама не 7 дни минаха бебо се разрита пък аз още не съм родила.

# 77
Здравейте и от нас момичета  Hug Hug Hug

Все още 2 в 1 /до този час де  hahaha/ чувстваме се добре - бебко си шава, а аз се опитвам да не мисля за предстоящото и така голямото чакане си върви  Party

Тонито хей момиче - чакам те утре пак пред 106-ти кабинет за запис на тоновете  Wink

Джена честито мамче  Hug!!! Много държа да кажа, че сте направили най-сполучливият избор на име с буквата "Н" /е според мен дее/ Много ме кефи!!!

ЧЕСТИТО И НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ОБЕБИЛИ СЕ  Hug Hug Hug

Е, хайде до утре, да ви е лека вечерта и раждането, ако има запътили се към родилното  Hug

# 78
Меги, ligla, бебките ви са невероятно красиви!  Crazy Crazy Crazy Приисква ти се да ги намачкаш и нацелуваш по гушката!
Меги, вашият тати как да не се влюби ами тя малката е прелестна. А в това розово е и като принцеса.  babydust7 С такова съкровище всички мъки и болки се забравят, убедена съм!  newsm51 smile3521
Ох, вече съм тотално обзета от нетърпение... Crazy 
gabi
, честито ти малко съкровище и на теб! [/size] Чакаме скоро и снимки от вас!  thumbsup
ellyy, стискам палци да устискате до петък и чак тогава всичко да мине повече от добре!  fingerscrossed
Ивон, мерси за съвета!  Hug Май наистина така ще направя, за да не го мисля от сега, като имам нужда от нещо таткото или майка ще ми го донесат, а с едно стерилизиране все ще се справят сами.

# 79
Здравейте, сладки мами  Simple Smile  Hug Hug Hug

Вчера ни изписаха от болницата и сега с Крис сме си вкъщи при тате. Искам да ви благодаря за поздравите и пожеланията.  Hug После ще пусна малко снимки на бебчо Simple Smile
Честито на всички, станали мами докато ни нямаше! Да са им живи и здрави малките мальоци!

# 80
Тонито хей момиче - чакам те утре пак пред 106-ти кабинет за запис на тоновете  Wink

Там съм  Peace

# 81
Още не мога да изчета всичко, но искам да поздравя всички мами, които вече са се обзавели с бебета, а на останалите - кураж и търпение  Peace

При нас всичко мина много добре, бебето беше доста голямо и в родилното акушерките на шега го наричаха "едномесечното бебе" Simple Smile То не че е толкова тежко, но е доста едро (54 см) и с много голяма глава (36 см обиколка) и наистина на фона на другите изглеждаше огромно.
За сметка на това сега го уморявам от глад, мъчейки се да го накарам да суче, но май ще се предам... Но това е друга тема.

Иначе чувството да се грижиш за такова сладко създание е страхотно Simple Smile

# 82
Извинявам се, че спамя, но нещо не ми работи нито предварителния преглед, нито редакцията на мнението и не мога да го добавя горе, а искам да поздравя специално Меги и Дженна за проявения героизъм   bouquet
Невероятни сладурчета са бебетата!

# 83
И аз да се присъединя към поздравите към Меги и Дженка   bouquet РАдвам се , че всичко е наред, въпреки трудностите  Hug

Аз не се включвам много често за съжаление, но определено се чувствам доста слаба след секциото  и гледам да спя, когато Дидко спи.
Явно възстановяването ще е по-бавно и трудно отколкото очаквах, ама к'вото е т'ва. При всеки си е индивидуално. Аз още немога да ходя като хората, като стана ми се вие свят, раната си боли, пишкането също е доста неприятно Crazy  лесно се задъхвам и такива ми ти работи.. Важното е, че се кърмим успешно и бебока плюска като ламя  Joy  Таткото се грижи много за нас и нещата скоро ще се оправят!

Днес бяхме на разходка за първи път, около 20 минути, много беше гот, само дето дребния въобще не разбра , че сме го изкарали навън  hahaha hahaha hahaha  Искаше ми се повече, обаче и аз не съм още за разходки много-много, та бързо се прибрахме.

Карина, не се отказвай още, мила!  Hug Много е трудно да научиш бебче да суче, въпреки приказките за техните инстинкти и че това правели най-добре, ама всъщност май истината е друга  Wink  Поне моя хич не беше наясно какво да прави  Crazy  Аз го отдадох на това , че 2 дни беше хранен с биба+адапте, но може би някои бебоци просто нямат толкова силно развит сукателен рефлекс, като други.
Както и да е, увлякох се малко, извинете ме  Embarassed
А ти винаги може да отидеш до аптеката за адапте. Аз така се успокоявам в трудните моменти.  Hug

# 84
  • Пловдив
Здравейте момичета, най-после успях да ви изчета.Ние сме добре.

ЧРД на Виодиди!  bouquet  bouquet  bouquet

Честити бебчета на Анет и Габи! newsm51

Ushco, ако ползваш хомеопатични лекарства избягвай ментата, черния шоколад и кафето, защото пречат на действието им/мента има и в повечето пасти за зъби/.

Dessinkata, не знам как да те успокоя , защото и мен много ме е страх, но четох разказ на една от майките във форума и тя пишеше , че се опитвала да мисли за всяка от контракциите като за последна. Мисля, че когато дойде момента това поне мъничко може и да помогне.

И на мен не ми работи предварителния преглед, така че Карина повредата не е в твоя компютър.

Добре дошли на завърналите се мами и стискам палци на тези , каито са се запътили към родилното!

# 85
Честити бебчета на JOLI 24, EKITA, POLLI1234, KATALINA, TANYA P, ME AND BABY, FANCITY, JENNA и честити бебчета на Анет и Габи и на всички останали ,които пропускам !   Да са им живи и здрави!На мамите бързо възстановяване!   bouquet  bouquet  bouquet
ЧРД на Виодиди! и скоро най-прекрасния подарък :
  Asmoday,добре дошла при нас!
отивам да ви чета , защото съм изостанала съсъ старата тема итрябва да влезна в крак Simple Smile

# 86
Една снимчица от днес (2ри Окт)

# 87
Добро утро , дано днес имаме нови бебенца, успех на всички запътили се да раждат  newsm68
Честито на новите обебели се мами  bouquet
Мамачета, ама тези съкровища където сте ги народили напрво са божествени, немога да се нагледам на снимките, няма да ги изброявам да не пропусна някой.   love001
Аз пък даже снощи сънувах бебка, че е виждам през корема си, една такава малка сладка, чак и оприличих пръсчетата на крачетата на моите  newsm53
Лек ден ви пожелавам newsm51 smile3525

# 88
Дженка Ноли е прекрасен! Искам и аз вече бебееее!

# 89
Добро утро!

Джена, много сте сладки двамата с Нолън. Искам и аааззз!!!

Тази сутрин с кафето реших да надникна в темата на септемврийките, за да видя как се справят. Четох някакво майче как го тормози свекървата с необявени посещения, че като яхнах метлата - рев, рев, рев! Тя мойта свекърва е през два етажа от нас и от време на време си прави устата как "ще подредим кошчето", "ще разхождаме бебето". smile3515
Викам на мъжа ми, ако й е скучно (а при нея това е проблема), да й вземем куче.  smile3534
Засега я държа на разстояние и мъжо ме подкрепя, ама като се роди бебо ще трябва да включа тежката артилерия. Слава богу, не съм зависима от никой нито пространствено, нито финансово, така че мога да бъда по-ербап. Ох, горката бебка сигурно затова не иска да излиза.........

Общи условия

Активация на акаунт